Legendary Pokémon

Full Version: Μορφές τουρνουά
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
(15-06-2012 10:23 PM)JuanDeLolo Wrote: [ -> ][Image: berneydidnotread.gif?1318992465]

jk το διαβασα απλα παντα εψαχνα την ευκαιρια να ποσταρω καπου αυτη την εικονα :Ρ

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΑ:

POKEMON.GR VS LEGENDARY POKEMON Toungue

Τα δυο μεγαλα ελληνικα ποκεμον sites,why not?xD

Lol Toungue Τεσπα οσο για τα 2 μεγαλα σαιτ , μαλον δεν θα δουλευε γιατι στο λπ απ οτι βλεπω τα ατομα ειναι πολυ παλιοτερα και αρκετα πιο skilled απο αυτα στο pokemon.com.gr........εκτος και αν μετρισουμε καποια ατομα σαν εσενα , τον Shiv και τον Christos21 για το pokemon.com.gr. Τοτε κατι γινεται. αλλα παλι πιστευω πως το λπ μαλον εχει πλεονεκτημα.........τεσπα , το συστημα που ανεφερα βασικα , τι λεει? σας αρεσε? θα εχει προβληματα λετε?
εντομεταξι , ενα ολοκληρο καλοκαιρι εχουμε μπροστα μας........μπορουμε να τα δοκιμασουμε ΟΛΑ Toungue
Παιδιά, ας πιστεύω θα ήταν καλύτερο να το κρατήσουμε αντός του LP. Τώρα αν έρθουν στο LP άτομα από άλλα sites, οκ. Αλλά πιστεύω θα ήταν καλύτερα να αποφύγουμε το site vs site. Γνώμη μου. Εγώ σαφώς δεν περιορίζω και δεν μπορώ να περιορίσω κανέναν.
Σαν ιδέα το να γίνει τουρνουά "Lp.net Vs Pn.gr" είναι πολύ καλή αλλά στην προκειμένη περίπτωση δεν θα ήταν και ότι καλύτερο, εγώ είμαι υπέρ ακόμα με τις ομάδες 2 ατόμων μου άρεσε από την αρχή σαν ιδέα και σαν Concept.. Όσο για τις ομάδες μπορούσαμε να τις δημιουργήσουμε με κλήρο δηλαδή να βγουν στην τύχη οι ομάδες αλλά δεν θα ήταν τόσο ωραίο γιατί ξέρουμε ότι ο καθένας μας θέλει να είναι με κάποιον.. anyway ότι αποφασίσετε καλό θα είναι και θα συμμετέχω όπως και να έχει.. Πάντως έχουμε παρά πολύ διαθέσιμο χρόνο το μόνο σίγουρο όπως είπε και ο ΚΝ412.. Smile
KN η ιδέα σου μου άρεσε (αν κατάλαβα καλά τι εννοείς Toungue ) απλά θέλει να γίνει κάπως πιο συγκεκριμένη.Αν είναι θα το σκεφτώ και θα σου στείλω τις ιδέες μου
(16-06-2012 12:44 AM)tzanakos Wrote: [ -> ]KN η ιδέα σου μου άρεσε (αν κατάλαβα καλά τι εννοείς Toungue ) απλά θέλει να γίνει κάπως πιο συγκεκριμένη.Αν είναι θα το σκεφτώ και θα σου στείλω τις ιδέες μου

χαιρομαι που σας αρεσε Smile αλλα ναι θελει δουλεια. και οχι , ουτε εγω υποστιριζω το LP vs pkmn.com.gr. Απλος ομαδες. να χωριστουμε τυχεα ξερω γω. Τεσπα , Προσθεστε τροποποιεισεις οπως ειχα πει και πριν γιατι ειναι λιγο προχειρο. Θαθελα να ακουσω τις ιδεες σας Smile οσο για το να γινει πιο συγκεκριμενη , οτι ερωτησεισ εχετε πειτε , ισως μπορεσω να το εξηγησω καλυτερα
@Pokemon vs LP Μια ιδεα για πλακα ειπαμε :Ρ
Ολσο,δεν νομιζω να υπαρχουν καποιοι καλυτεροι απο τον Douros και τον Nikitas ή καπως ετσι.
Στο επιπεδο του Christos21 ειναι ή λιγο πιο κατω.

Εγω με τον GS ειμαστε σε φαση εξελιξης,τωρα μαθαινουμε ξανα :Ρ

@League Ανοιγω αυριο thread

@Topic μηπως βγηκαμε λιγο εκτος ή np?Toungue
Pages: 1 2 3
Reference URL's