Legendary Pokémon

Full Version: Θα πάρετε τις Diamond/Pearl?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4
ok. αν σε προσεβαλα, sorry, δεν το ηθελα. νομιζα ομως οτι ολοι θα το καταλαβαιναν. Anyway, sorry.
akataxnota!! tha paro prota tin diamond kai isos kai tin pearl! meta apo poso kairo tha kikloforisoun kai stin europe??
sure.την μια εγώ και την άλλη ο αδερφός μου
Logikos tha kikloforisoun kata ton aprilio maio. Mporei pio prin alla mporei kai pio meta.
Μακαρι να κυκλοφορησουν πιο μετα. Γιατι νωριτερα θα προετοιμαζομαι για τις Πανελληνιες...
Μακαρι να κυκλοφορησουν μαζι με την ειδικη εκδοση του DS lite... IT JUST ROCKS!!! Και οσο πιο νωρις τοσο πιο καλα. Αν δεν μπορεις να τις παρεις αμεσως, καλυτερα για 'σενα. Θα εχει πεσει και η τιμη.
συμφονώ!! εκείνο το νεο ds - εκείνο με τον Dialga και Palkia φένεται επίσεις φανταστικό!!
Ego tha pouliso to palio gia na paro ayto. Maresei poli to artwork.
egv th pairno
ego me to zori ,exw ta lefta alla o aderfos mouden tha me afisei alla tha po stin xaderfi mou pou exei ds na to agorasei
sorry deozard αλλα δεν καταλαβα τι εννοεις
μην χρησιμοποιείς greeklish και δεν το λεω μονο σε εσενα αλλα για ολους...
συμφωνω 30 φορες
το εχω ξαναπει αλλωστε αλλα κανεις δεν ακουει
Den uparxei kanena problima me ta greeklish Wink
Δεν απαγορεύονται στο ελληνικό τμήμα αν και προτείνω οι τίτλοι των θεμάτων να είναι στα κανονικά ελληνικά. Το αν κάποιος κάποιος χρησιμοποιεί greeklish είναι απλά θέμα συνήθειας και εγώ εξάλλου παντού -εκτός απο τα ελληνικά forums για λόγους επισημότητας- χρησιμοποιώ greeklish.
Απλά μην τα διαβάζετε γράμμα-γράμμα λέξη-λέξη και δεν θα μπερδεύεστε όσοι μπερδεύεστε - ένα γρήγορο σάρωμα όλης της φράσης είναι η καλύτερη μέθοδος καθώς η ανάγνωση λειτουργεί καλύτερα υποσυνήδητα απο ότι νομίζετε.
Υαπρχει ενα μγεάλο πήλθος εευρνών που αοπδυκείνουν ατυό που μοιλς αενέφρα πιο πάνω. Wink
i know that arty2,αλλα το λεω για καλυτερη αναγνωση,εκανα αρκετοι ωρα για να το "μεταφρασω" ενω αμα το ειχαι γραψει σε απλα ελληνικα τα πραγματα θα ηταν πολυ καλυτερα
χαχαχαχαχα.ναι η αληθεια ειναι οτι αν το πρωτο και το τελευταιο γραμμα μιας λεξης ειναι στην θεση τους μετα οπως και να ειναι βαλμενα μεσα τα γραμματα μπορεις να την διαβασεις αμα την περασεις στα γρηγορα.αλλα οπως και αν το κανεις τα greeklish οταν ολο το therad ειναι ελληνικα ειναι σαν το γαλα μες την μυγα φαση
Pages: 1 2 3 4
Reference URL's