Legendary Pokémon

Full Version: Θα πάρετε τις Diamond/Pearl?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4
Από την πρώτη μέρα που είδα στο Ιnternet οτι υπάρχουν (τρελάθηκα)και τωρα ανυπομονώ να κυκλοφορίσουν για να τισ αγοράσω και τις δυο!!!!!![Image: www.pokemon.com]Toungue
Εγώ θα τις αγοράσω 100% Μία εγώ και μία ο αδερφός μου. Ειδικά αφού συνδέονται και με το Pokemon Battle Revolution,δεν πρόκειται να μου ξεφύγουν!!!
Egw to skeftomai akoma,gti to provlima einai oti den exw arketa
money gia na parw kai ds kai kapia apo tis 2.
Na kanw kai mia erwthsh,to pokemon xd:gale of darkness,to exete agorasei?egw den to vriskw pouthena kai to thelw!!!Toungue
A kai akoma mia erwthsh,to pokemon xd me pia pokemon games einai symvates?
Την απαντηση θα τη βρεις στο θεμα με τις ερωτησεις.
Έχω αγοράσει την Αμερικάνικη έκδοση της Pokemon Diamond!Big Grin
Eίναι υπέροχο(το παιχνίδι)Big Grin
pr. Birch Wrote:Όχι ότι υπάρχει κάποιος που δεν θα τις αγοράσει Big Grin
k tis 2 me thn 1!!!![Image: msg-116276382451.jpg][Image: Pok%C3%A9mon_Pearl_Japanese_Boxart.jpg]WinkWinkWinkWinkWinkWink
Επισημη ανακοινωση απο Nintendo.gr: 27 Ιουλιου βγαινουν στην Ελλαδα.
gmt dn mporo na perimeno... tha paro tin amerikaniki. teliose.
Μην βιάζεστε χωρίς λόγο... αναμένονται κάποια events τα οποία κατά πάσα πιθανότητα δεν θα είναι συμβατά με κασσέτες απο άλλο region.
Ευχάριστο νέο αυτό... Δε το είχα προσέξει. (Δυστυχώς δεν έχει newsletter)
Αντε, μόλις κυκλοφορήσει θα μπορούμε να κάνουμε μάχες απο που και να 'μαστε! Wink
Δεν ξέρω κατά πόσο 8α τις αγοράσω με το που κυκλοφορίσουν, αλλά το σίγουρο είναι ότι κάποια στιγμή θα το κάνω. Smile
Aπό τη μια, λυπάμαι που θα έχω χρόνο να παίξω μόνο τον Αύγουστο, από την άλλη χαίρομαι και λίγο που δεν πήρε και καμιά άλλη καθυστέρηση να τις βλέπαμε κατά τον Φθινόπωρο, ένα χρόνο μετά την ιαπωνική κυκλοφορία, όπως είχε συμβεί με την Emerald
μην μου το θυμιζεις λολ... α2, εισαι σιγουρος για αυτο που λες?
Exw idh thn Amerikanikh ekdosh kai einai foverh.Otan tis agorasete mpeite sto thread gia ta D/P Friend Codes kai postaretai to diko sas.
Και τις 2 τρέχοντας. Δεν περιμένω με τίποτα. Μην σας πώ οτι θα τις παραγγείλω κιολας ;p
Pages: 1 2 3 4
Reference URL's