Legendary Pokémon

Full Version: Η γνώμη σας για το Competitive Battling
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Ποιά είναι η γνώμη σας για το competitive battling; Καταθέστε την άποψή σας είτε παίζετε είτε όχι.

Για κάποιους είναι αδιάφορο.

ΓΙα άλλους είναι μια προέκταση του παιχνιδιού.

Άλλοι ενοχλούνται από την "μαθηματικοποίηση" του παιχνιδιού και τη "μαζοποίηση" των Pokemon (όλα με τέλεια IVs).

Εξίσου ενοχλητική είναι για πολλούς η πιστή προσκόλληση στα sets και τα tiers συγκεκριμένου γνωστού site.


Προσωπικά για εμένα το competitive ήταν ο λόγος που έκανα το "πέρασμα" στην 4η γενιά και δε σταμάτησα οριστικά να ασχολούμαι με τα παιχνίδια. Εδώ και χρόνια ασχολούμαι περισσότερο με αυτό και με τα ingame ανταγωνιστικά στοιχεία (battle frontiers κλπ) παρά με τις υπόλοιπες πτυχές του παιχνιδιού.

Εδώ και ΠΟΛΥ καιρό έχω σκουριάσει βέβαια και έχω χάσει σε μεγάλο μέρος το ενδιαφέρον που είχα, με αποκορύφωμα τη φετινή χρονιά. Ωστόσο πιστεύω πως αν κάνουμε μια προσπάθεια να παίξουμε πολλοί μαζί θα το ευχαριστηθούμε και θα βρούμε όλοι κίνητρο. Αξίζει νομίζω μια προσπάθεια.

Λοιπόν, κάντε όλοι ένα σχόλιο είτε παίζετε, είτε όχι.

Ας ζωντανέψει λίγο το φόρουμ.
Ας πω και εγω την αποψη μου!

Ειμαι υπαστηρικτης και λατρης του competitive battling.

Ειχα σταματησει να παιζω Pokemon για περιπου 2 χρονια μεχρι που εμαθα για τη Competitive Πλευρα των Pokemon μεσω simulators και για καποιο διαστημα επαιζα ασταματητα πετυχαινωντας αρκετα πραγματα σε αυτο το τομεα.

Δεν πιστευω οτι το competitive battling ειναι μια προεκταση του παιχνιδιου αλλα ειναι ισως το σημαντικοτερο και συναρπαστικοτερο(αμα ασχοληθεις αρκετα μαζι του) κομματι του παιχνιδιου.

Για αυτο θα ηθελα να δω και μια ανοδο αυτου στο Φορουμ μας!
Προσωπικά το βρίσκω πολύ καλή ιδέα από τους δημιουργούς, ώστε το παιχνίδι να αποκτά πολύ βάθος. Δυστυχώς στα παιχνίδια έχω ασχοληθεί ελάχιστα, μιας και βαριέμαι πάρα πολύ το breeding και θέλω να έχω τα καλύτερα δυνατά ivs.

Ωστόσο το Pokemon Online είναι άλλη ιστορία. Εκεί ουσιαστικά, πρέπει να κάνεις τους κατάλληλους συνδυασμούς, και δεν έχεις το πρόβλημα τις εκπαίδευσης. Είναι πολύ καλό. Όσο για τα Tiers, είναι πράγματι. Καταλαβαίνω Pokemon σαν το Zekrom να είναι εκτός, αλλά όχι άλλα σαν το Garchomp. Είναι δυνατό στα OU, αλλά θεωρώ πως είναι αδύναμο στα Ubers...
Juan, έχεις δίκιο ότι το Competitive είναι ίσως το πιο συναρπαστικό μέρος του παιχνιδιού, αν έχεις το μικρόβιο. Άλλοι έχουν το μικρόβιο του συλλέκτη οπότε ίσως τους αρέσει να γεμίζουν το dex και ούτω καθεξής.

Peke, σχετικά με αυτό που λες. Τα ubers δεν είναι Tier. Είναι ban list. Ένα Pokemon που "χαλάει" το metagame στο OU επειδή είναι πολύ δυνατό (ή για άλλο λόγο), πηγαίνει στα ubers. Δεν έχει σημασία αν είναι δυνατό εκεί ή αν δεν μπορεί να προσφέρει σε καμία ομάδα.
Το CB είναι ένας από τους λόγους που παίζω ακόμη Pokemon και θεωρώ πως είναι πολύ ωραίο να ασχοληθεί κανείς.Ωστόσο όπως αναφέρει στο αρχικό ποστ ο GS μου τη σπάει που πλέον δεν βλέπω καμία πρωτοτυπία και όλοι σχεδόν ακολουθούν σαν ευαγγέλιο τα όσα λέει το γνωστό site.Προτιμώ τις μάχες στο DS από αυτές στο PO γιατί τις ζεις πιο έντονα πιστεύω αλλά PO είναι αρκετά βολικό και πιο γρήγορο.Τέλος θέλω να πω πως ασχολούμαι με breeding όμως δεν θέλω να χρησιμοποιήσω hacks ούτε rng απλά θέλω να έχω Pokemon με αξιόλογα IVs και να μην είναι όλα 31,θέλω να είναι κάπως ξεχωριστά από τα άλλα.
Όντως στο wi-fi είναι αρκετά διαφορετικές οι μάχες, αλλά και πολύ χρονοβόρες. Όσον αφορά το RNG, προσωπικά θεωρώ το χρόνου που εξοινομείς πολύ σημαντικό, αφού εκτός των άλλων δε διαθέτω και την απαραίτητη υπομονή για breeding. Smile
Competitive Battle hmmmmmm μέχρι κάποιο καιρό για μένα τα Ποκεμον ήταν η ιστορία του παιχνιδιού να συμπληρώσω το Pokedex να πιάσω τα ποκεμον που μου αρέσουν να πηγαίνω στο πρωτάθλημα να τα κάνω επίπεδο 100 και μετά να διαλέγω τις καλύτερες επιθέσεις πχ.. "Dragonite Moveset" ->Fire Blast , Ice Beam , Hyperbeam , Thunder.. Μπορεί να βλέπεται ότι χειρότερο υπήρξε ποτέ αυτήν την στιγμή αλλά όταν ήμουν πιτσιρικάς δεν υπήρχαν ποτέ πράγματα τα οποία υπάρχουν τώρα ..Η υπήρχαν και εγώ δεν τα ήξερα..Γιατί προφανώς στην κασέτα Emerald είχαν να ξεκινήσει να δημιουργούνται πολλά .. Κατά την γνώμη μου το CB είναι πρωτοποριακό στα Ποκεμον το κάνει ακόμα ποιο ανταγωνιστικό ποιο δύσκολο πρέπει να κάτσεις να λιώσεις κυριολεκτικά για να πετύχεις ένα τέλειο ποκεμον πέρα από τα RNG - Hacks..Και επίσης το παιχνίδι γίνεται περισσότερο στρατηγικής από όσο ήταν..Η δημουργία των Nature , Abilities , Iv's & Ev's , Types , Weaknesses καινούργια Moves και Movesets πάντα θα το κάνει ξεχωριστό.. Εάν δεν υπήρχε το CB πιστεύω θα το είχε παρατήσει ο περισσότερος πληθυσμός το παιχνίδι..Πολλά άτομα κάθονται και λένε για την ιστοσελίδα την γνωστή εντάξει συμφωνώ απλά από το να μιλάμε και να λέμε διάφορα καλό θα ήταν να κάνουμε και εμείς κάτι ανάλογο ώστε να δείξουμε κάτι και εμείς σαν http://www.LegendaryPokemon.net..
Εγώ έχω να πω ότι γενικώς δεν υποστηρίζω πολύ την competitive πλευρά στα games, και αφού δοκίμασα στα Pokémon μπορώ να πω ότι τελικά δεν μ' άρεσε. Δεν λέω, καλό είναι να έχουμε ομάδες της προκοπής, στρατηγικές κτλπ αλλά το γενικό σύστημα του CB με απογοήτευσε. Δεν το βλέπω ως κάτι που θα μπορούσα να αφιερώσω άλλες ώρες, κάτι που θα με κρατούσε παραπάνω από ένα σημείο και μετά. Επίσης, μ' ενοχλεί που το παιχνίδι σαν παιχνίδι βασίζεται μόνο σε στρατηγική σκέψη και όχι skill που χρειάζονται τα games τύπου RTS, FPS, MOBA, MMO κτλπ. Τέλος πάντων, απλώς σαν competitive δεν θα το προτιμούσα, αν ήθελα να ασχοληθώ με ένα game πιο σοβαρά θα προτιμούσα κάτι άλλο.
(15-06-2012 05:55 PM)Divided by Zer0 Wrote: [ -> ]Εγώ έχω να πω ότι γενικώς δεν υποστηρίζω πολύ την competitive πλευρά στα games, και αφού δοκίμασα στα Pokémon μπορώ να πω ότι τελικά δεν μ' άρεσε. Δεν λέω, καλό είναι να έχουμε ομάδες της προκοπής, στρατηγικές κτλπ αλλά το γενικό σύστημα του CB με απογοήτευσε. Δεν το βλέπω ως κάτι που θα μπορούσα να αφιερώσω άλλες ώρες, κάτι που θα με κρατούσε παραπάνω από ένα σημείο και μετά. Επίσης, μ' ενοχλεί που το παιχνίδι σαν παιχνίδι βασίζεται μόνο σε στρατηγική σκέψη και όχι skill που χρειάζονται τα games τύπου RTS, FPS, MOBA, MMO κτλπ. Τέλος πάντων, απλώς σαν competitive δεν θα το προτιμούσα, αν ήθελα να ασχοληθώ με ένα game πιο σοβαρά θα προτιμούσα κάτι άλλο.

Εμενα παλι μου αρεσει κυριος επειδη βασιζεται σε στρατιγικη και μονο στρατιγικη.......τεσπα

Εμενα μαρεσει πολυ ολο αυτο το πραγμα με το CB κλπ. Smile Τωρα πρωσοπικα μεχρι προσφατα (και τωρα βασικα γιατι ακομα δεν βρικα τιποτα αρκετα ικανοποιητικο) και εγω επερνα σετς απο το γνωστο σαιτ για να κανω τις ομαδες μου.......ενταξι , αρκετα noobικο αλλα τεσπα Toungue τωρα τελευτεα εχω αρχισει να περνω διαφορα πκμν και να προσπαθω να τα βαλω Evs και επειθεσεις μονος μου , αναλογα με αυτο που μου φενεται εμενα καλο χωρις καν να κοιταω αυτο που λεει το smogon. (βεβεα το τσεκαρω για να δω τα Default stats) και μετα να τα τεσταρω στο PO να δω πως τα πανε και κυριοτερα πως τα πανε σε σχεση με αυτο που πρωτινει το smogon. αλλα πρως το παρω δεν βελπω προκοπη........Confused Βασικα , εμενα αυτο που με ενοχλει καπως με το site ειναι που ολοι διαλεγουν volcarona , conkeldur , T-tar και εκεινο το αλο το πρασινι πραμα με τα αγγαθια κλπ , δεν θυμαμαι πως λεγεται......το χαλαει καπως. Αλλα μετα οντως αυτα τα 4 που ανεφερα ειναι θυρια. ισως πρεπει να πανε σε κανα BL........γενικα μου σπαει τα νευρα που μερικα πκμν ειναι κυριολεκτικα overused.......Confused (@peke οσο για το garchomp με sand veil σε OU ειναι απλος σκετη αδικια. )

Εντομεταξι , ασχετο αλλα , θυμαστε που ειχαμε κανει ενα Thread για το Ελληνικο η το LP metagame και οτι θα ασχολουμασταν μαυτο το καλοκαιρι...? τι εγινε μαυτο?
(15-06-2012 10:45 PM)Kingnothing412 Wrote: [ -> ]και εκεινο το αλο το πρασινι πραμα με τα αγγαθια κλπ , δεν θυμαμαι πως λεγεται

Maractus!

Εμένα, ευτυχώς ή δυστυχώς, το κόλλημα με το competitive battling μου έχει περάσει. Δεν φταίει το παιχνίδι γι' αυτό βέβαια, αντιθέτως, θεωρώ ότι έχει εξελιχθεί προς το καλύτερο από τότε που έπαιζα όλη μέρα. Πέρα από τις κλασικές δικαιολογίες του στυλ "δεν έχω χρόνο", "προτιμώ άλλα παιχνίδια", κλπ, αυτό που με απομάκρυνε σταδιακά από το competitive ήταν το ότι δεν έπαιζα με κανέναν εκτός simulator. Οι B/W έχουν κλείσει κοντά ενάμιση χρόνο και όλες κι όλες έχω παίξει 2 μάχες με το Φίλιππο (ούτε καν τον Blue, τον άλλο Toungue) + ό,τι είχα παίξει στα Wi-Fi τουρνουά. Από τη στιγμή που αγοράζω το παιχνίδι και ξέρω ότι το αγοράζουν κι άλλοι, θα προτιμούσα να παίζω σε αυτό καμιά μάχη πού και πού παρά σε simulators. Ε, όσο παίρναγε ο καιρός και έβλεπα ότι δεν γίνεται δουλειά, απομακρυνόμουν όλο και περισσότερο.

Τώρα είμα στη φάση που δεν έχω την όρεξη να παίζω τακτικά, να προσπαθώ να ανέβω στο ladder, να παρακολουθώ τις εξελίξεις, κλπ αλλά δεν θα έλεγα όχι και σε μια-δυο μάχες άμα δεν είχα τι να κάνω.
(16-06-2012 01:27 AM)Ninjomewtwo Wrote: [ -> ]
(15-06-2012 10:45 PM)Kingnothing412 Wrote: [ -> ]και εκεινο το αλο το πρασινι πραμα με τα αγγαθια κλπ , δεν θυμαμαι πως λεγεται

Maractus!

τι διαολο......? εγω το ποσταρα αυτο? τι λεει εκει ουτε εγω μπορω να καταλαβω. Confused "εκεινο το αλο" με ενα λαμδα......."το πρασινι" με ι κιολας σαν να μην εφτανε τη λαθος καταλυξη........"με τα αγγαθια" με γγ αντι για γκ.......wtf. ενοουσα το ferowthorn παντος. Confused μα τι διαολο εγινε εκει , σωβαρα. βασικα , μαλον ειναι που βιαζομαι οταν γραφω και οταν θελω να γραψω "ο" γραφω "ι" καμια φορα επειδη ειναι κοντα. παλι ομως......Confused τεσπα.
(16-06-2012 01:27 AM)Ninjomewtwo Wrote: [ -> ]Εμένα, ευτυχώς ή δυστυχώς, το κόλλημα με το competitive battling μου έχει περάσει. Δεν φταίει το παιχνίδι γι' αυτό βέβαια, αντιθέτως, θεωρώ ότι έχει εξελιχθεί προς το καλύτερο από τότε που έπαιζα όλη μέρα. Πέρα από τις κλασικές δικαιολογίες του στυλ "δεν έχω χρόνο", "προτιμώ άλλα παιχνίδια", κλπ, αυτό που με απομάκρυνε σταδιακά από το competitive ήταν το ότι δεν έπαιζα με κανέναν εκτός simulator. Οι B/W έχουν κλείσει κοντά ενάμιση χρόνο και όλες κι όλες έχω παίξει 2 μάχες με το Φίλιππο (ούτε καν τον Blue, τον άλλο Toungue) + ό,τι είχα παίξει στα Wi-Fi τουρνουά. Από τη στιγμή που αγοράζω το παιχνίδι και ξέρω ότι το αγοράζουν κι άλλοι, θα προτιμούσα να παίζω σε αυτό καμιά μάχη πού και πού παρά σε simulators. Ε, όσο παίρναγε ο καιρός και έβλεπα ότι δεν γίνεται δουλειά, απομακρυνόμουν όλο και περισσότερο.

Τώρα είμα στη φάση που δεν έχω την όρεξη να παίζω τακτικά, να προσπαθώ να ανέβω στο ladder, να παρακολουθώ τις εξελίξεις, κλπ αλλά δεν θα έλεγα όχι και σε μια-δυο μάχες άμα δεν είχα τι να κάνω.

Ναι καταλαβαινω τι ενωεις. και εγω δεν θα αρχιζα αν δεν ηταν για το σχετικα μεγαλο community που βρηκα Smile Βασικα δεν ξερω , εγω λεω πως με αλλα 5 ατομα περιπου θα ημασταν μια χαρα Smile
(16-06-2012 01:40 AM)Kingnothing412 Wrote: [ -> ]
(16-06-2012 01:27 AM)Ninjomewtwo Wrote: [ -> ]
(15-06-2012 10:45 PM)Kingnothing412 Wrote: [ -> ]και εκεινο το αλο το πρασινι πραμα με τα αγγαθια κλπ , δεν θυμαμαι πως λεγεται

Maractus!

τι διαολο......? εγω το ποσταρα αυτο? τι λεει εκει ουτε εγω μπορω να καταλαβω. Confused "εκεινο το αλο" με ενα λαμδα......."το πρασινι" με ι κιολας σαν να μην εφτανε τη λαθος καταλυξη........"με τα αγγαθια" με γγ αντι για γκ.......wtf. ενοουσα το ferowthorn παντος. Confused μα τι διαολο εγινε εκει , σωβαρα. βασικα , μαλον ειναι που βιαζομαι οταν γραφω και οταν θελω να γραψω "ο" γραφω "ι" καμια φορα επειδη ειναι κοντα. παλι ομως......Confused τεσπα.

Ξέρω ότι δεν είναι του θέματος αλλά εσύ όταν postareis γενικώς κυκλοφορούνε διάφορα λάθη και όπως γράφεις είναι πολλές φορές να τα διαβάσει κανείς. Το αστείο εδώ είναι ότι στο post που κάνεις για να διορθώσεις το αρχικό έχει περισσότερα λάθη απ' το πρώτο Toungue


Και για να πω κάτι για το θέμα, εμένα δεν με πειράζει καθόλου να παίζω με αγνώστους online, οποιοδήποτε game και σ' αυτό το θέμα τα Pokémon είναι μια χαρά, αλλά και με φίλους επίσης καλά είναι. Το καλό είναι ότι online μπορείς να παίξεις όποτε σου 'ρθει όρεξη (τέτοια ώρα πχ), όπως θες, γρήγορα και χωρίς να σε νοιάζει πολύ το αποτέλεσμα .
Το παιχνίδι ουσιαστικά έχει 3 στάδια (ή 2 όταν μιλάμε για simulators). Την προετοιμασία της ομάδας στα χαρτιά, το φτιάξιμό της (όταν μιλάμε για ds, στο PO δόξα τω Θεώ γίνεται γρήγορα Toungue) και την ίδια τη μάχη.

Κάποιος μπορεί να είναι καλός στο team building και όχι στις μάχες, ή το αντίστροφο.

Το πρώτο στάδιο είναι για πολλούς πιστεύω "βαρετό". Γι'αυτό και αρκετοί από εμάς "κλέβουμε" teams. Ωστόσο μπορεί να είναι και πολύ ευχάριστο, σαν ένα είδος puzzle. Με το θετικό του ότι δεν υπάρχει απαραίτητα "σωστή" και "λάθος" ομάδα, αλλά εξαρτάται από το πώς θες να παίξεις και πολλές διαφορετικές ομάδες μπορούν στα κατάλληλα χέρια να είναι εξίσου αποτελεσματικά.

Στο δεύτερο στάδιο, υπάρχει skill αλλά όχι με την έννοια του αν έχεις καλά αντανακλαστικά ή κάνεις γρήγορα κλικ κλπ. Αν και υπάρχει η άποψη πως στην 5η γενιά οι μάχες κρίνονται σε μεγαλύτερο βαθμό από πριν από τις ομάδες. (νομίζω κάπου το διάβασα αυτό, αν κάνω λάθος συγχωρέστε με)

Σχετικά με αυτό που λέει ο NM2, ώρες ώρες απορώ γιατί αγοράζω τα παιχνίδια. Και δεν είμαι σίγουρος αν θα αγοράσω τις BW2, αν και λογικά θα γίνει και αυτό αν έχουν Frontier ή κάτι άλλο που να μπορεί να με κάνει να παίξω και πάλι. Συν το γεγονός ότι αν περάσω Αθήνα θα μπορώ να έρχομαι στις συναντήσεις και να παίζω με τον Peke, ο οποίος παρεμπιπτόντως είναι noob.



ΥΓ.Διάβασα όλες τις ποστς, αλλά έγραψα ότι μου κατέβηκε. Κατηγορήστε το πρωινό ξύπνημα.
(15-06-2012 10:45 PM)Kingnothing412 Wrote: [ -> ]Βασικα , εμενα αυτο που με ενοχλει καπως με το site ειναι που ολοι διαλεγουν volcarona , conkeldur , T-tar και εκεινο το αλο το πρασινι πραμα με τα αγγαθια κλπ , δεν θυμαμαι πως λεγεται......το χαλαει καπως. Αλλα μετα οντως αυτα τα 4 που ανεφερα ειναι θυρια. ισως πρεπει να πανε σε κανα BL........γενικα μου σπαει τα νευρα που μερικα πκμν ειναι κυριολεκτικα overused.......Confused (@peke οσο για το garchomp με sand veil σε OU ειναι απλος σκετη αδικια. )

Το Volcarona δεν θα έλεγα πως το διαλέγουν τόσοι βέβαια. Ferrothorn από την άλλη ναι, το ίδιο και το TTar αν μιλάμε για SS Team. (Και τα δύο τα έχει συνήθως 1HKO το Genesect, που δυστυχώς είναι Unreleased Sad ) Πάντα υπήρχαν βέβαια Pokemon που χρησιμοποιούν όλοι. Όπως το Gengar για παράδειγμα ή το Breloom και το Starmie. Τo Garchomp είναι δυνατό και άδικο αλλά δεν ξέρω... Δηλαδή στα Ubers είναι καλύτερα; Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με Ubers, αλλά δεν νομίζω να μπορεί να κερδίσει Pokemon σαν το Mewtwo ή το Arceus.

@GS: Ω και θα χάνεις τότε >: D
(16-06-2012 11:54 AM)pekinoua Wrote: [ -> ]
(15-06-2012 10:45 PM)Kingnothing412 Wrote: [ -> ]Βασικα , εμενα αυτο που με ενοχλει καπως με το site ειναι που ολοι διαλεγουν volcarona , conkeldur , T-tar και εκεινο το αλο το πρασινι πραμα με τα αγγαθια κλπ , δεν θυμαμαι πως λεγεται......το χαλαει καπως. Αλλα μετα οντως αυτα τα 4 που ανεφερα ειναι θυρια. ισως πρεπει να πανε σε κανα BL........γενικα μου σπαει τα νευρα που μερικα πκμν ειναι κυριολεκτικα overused.......Confused (@peke οσο για το garchomp με sand veil σε OU ειναι απλος σκετη αδικια. )

Το Volcarona δεν θα έλεγα πως το διαλέγουν τόσοι βέβαια. Ferrothorn από την άλλη ναι, το ίδιο και το TTar αν μιλάμε για SS Team. (Και τα δύο τα έχει συνήθως 1HKO το Genesect, που δυστυχώς είναι Unreleased Sad ) Πάντα υπήρχαν βέβαια Pokemon που χρησιμοποιούν όλοι. Όπως το Gengar για παράδειγμα ή το Breloom και το Starmie. Τo Garchomp είναι δυνατό και άδικο αλλά δεν ξέρω... Δηλαδή στα Ubers είναι καλύτερα; Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με Ubers, αλλά δεν νομίζω να μπορεί να κερδίσει Pokemon σαν το Mewtwo ή το Arceus.

@GS: Ω και θα χάνεις τότε >: D
πιστεψε με , μαυτο το καταραμενο το sand veil μπορει Dodgy μου εχει τυχει να ειμαι με mewtwo , max speed + atk στο PO VS garchomp με sand veil και Sandstorm. αστοχησε 5 φορες με ice beam το mewtwo και ενωειται μετα απο αυτο , ψωφησε. μετα καταφερα να το ριξω επιτελους με watter sprout του kyogre , αφου βεβεα μου το κατεβασε στη μιση ζωη. (αστοχισε και αυτο 1-2 φορες.) σωβαρα αυτο το πραμα το Sand veil......δεν υποφερεται Dodgy αλλα ισως εφτεγε και το οτι κρατουσε και brightpowder κιολας , δεν ξερω Toungue

Οσο για το Volcarona που δεν το διαλεγουν τοσοι.....ολος ο κοσμος το διαλεγει Confused δεν ξερω , παντος εγω το βλεπω πολυ συχνα. παρα πολυ συχνα. Τωρα για το Genesect ισως μπει και στα ubers οταν βγει........Toungue τεσπα για το breloom το starmie και το gengar , δεν τα ειχα δει τοσο συχνα εγω. δηλαδη ναι , εμφανηζοταν αρκετα συχνα αλλα οχι οσο αυτα τα καινουρια. και ειδικα οχι οσο αυτο το T-tar.......

@GS ναι ξερω ακροιβος τι ενωεις , συμφωνω Smile Εμενα μου αρεσει το team building βασικα αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειμαι καλος........Toungue για τις μαχες , κανω σινεχια overpredicting. Confused αλλα ενταξι , κανω και εγω τις βλακειες μου οπως εχει δει και ο peke Toungue
Pages: 1 2
Reference URL's