Legendary Pokémon

Full Version: Γραμμα διαμαρτυριας προς Nortec
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Πρόσφατα έστειλα e-mail στην Nortec για το event που θα γίνει μόνο σε αθήνα και Σαλονίκη. Μου απάντησαν. :

Quote:Σας ευχαριστούμε για το mail και τα σχόλιά σας.



Κατά καιρούς γίνονται διάφορα events σε πολλές πόλεις, λανσαρίσματα του Nintendo DS γίνανε ακόμη και στην Μυτιλήνη που είναι σε μικρότερο νησί από την Κρήτη. Το event “Pokemon 10th” θα λάβει χώρα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Προσπαθούμε να καλύψουμε όσο το δυνατόν περισσότερους εκπαιδευτές Pokemon με τον περιορισμένο χρόνο διεξαγωγής, εξοπλισμό διανομής δεδομένων Pokemon και χώρο συμμετεχόντων καταστημάτων. Για να υπάρξει κάποιο event πρέπει να υπάρχει και συνεννόηση με τα καταστήματα. Όλοι αυτοί οι παράγοντες λήφθηκαν υπόψη και καταλήξαμε για την διεξαγωγή του event στα συγκεκριμένα σημεία. Οι εκπαιδευτές που δεν έχουν την δυνατότητα να παρευρεθούν στο event, έχουν την δυνατότητα να ανταλλάξουν Pokemon γνωρίζοντας νέους φίλους με κοινά ενδιαφέροντα. Άλλωστε τα παιχνίδια Pokemon έχουν σχεδιαστεί με τρόπο που να προωθεί την επικοινωνία, τις μάχες και τις ανταλλαγές μεταξύ των εκπαιδευτών.



Με εκτίμηση,



Webmaster




Λολ... έχουν σχεδιαστεί με τρόπο που να προωθεί την επικοινωνία, τις μάχες και τις ανταλλαγές μεταξύ των εκπαιδευτών ναι καλά. αφήστε τα αυτά.
Κοίτα. Ρώτησα σήμερα τον Whiteyoshi και μου είπε ότι εκείνος επιθυμούσε να πραγματοποιηθεί το event σε Κρήτη και άλλες πόλεις αλλά όπως θα γνωρίζεις, δεν είναι εκείνος ο οποίος παίρνει τις τελικές αποφάσεις.

Επίσης μου ανέφερε για έναν αριθμό mail σχετικά με αυτό που ανέφερες.
Bravo!!! Σωστη η κίνηση σου pr.Birch! Πιστευω οτι εαν στελναμε ολοι απο εδω e-mails στη Nortec και της λεγαμε π.χ. σαν εταιρια πιστευαμε οτι ησασταν διαφορετικη αλλα μαλλον καναμε λαθος. Αφου ξερετε οτι τα ποκεμον λατρεύονται απο παιδια ολης της Ελλαδος εσεις δεχτηκατε το event να γινει μονο σε κεντρικα μερη της Ελλαδος. Σας ευχαριστουμε!
Καλο??Big Grin
Ψιλοκάφρικο μου ακούγεται.... Κάντο πιο ευγενικό. Δεν πας στο σουβλατζή της γειτονιάς σου. Σε επίσημο πρόσωπο το στέλνεις. Τώρα το αν θα το χρησιμοποιήσει για να τυλίξει το σουβλάκι του ή θα το λάβει υπόψιν του είναι άλλη ιστορία.
Αν και εφόσον απάντησαν στον Birch προφανώς δεν τα κάνουν σουβλάκια...
Δε νομίζω ότι έχουν την πολυτέλεια του χρόνου. Είμαστε η πρώτη χώρα στον κόσμο που λαμβάνει τα 10 Most Wanted Pokemon και τα μηχανήματα δεν μπορούν να παραμείνουν για περισσότερο καιρό στην Ελλάδα.
Eιμαστε η πρωτη χωρα??? Και γιατι διαλεξαν εμας πρωτα?
Γιατί έχουμε κάποιον ο οποίος το κανόνισε. Smile
Δλδ ενας φιλος κανονισε για τον 1ο προορισμο του event απο ολο τον κοσμο?
Ενας φίλος που τυχαίνει να είναι Product Manager της nintendo. Smile
Πςς αυτοι ειναι φιλοι!Toungue
Eraleas Wrote:Δε νομίζω ότι έχουν την πολυτέλεια του χρόνου. Είμαστε η πρώτη χώρα στον κόσμο που λαμβάνει τα 10 Most Wanted Pokemon και τα μηχανήματα δεν μπορούν να παραμείνουν για περισσότερο καιρό στην Ελλάδα.
Επειδή στην Ελλάδα θα μείνουν μόνο για 2 μέρες ενώ στις άλλες χώρες θα κρατήσει περίπου 1 Εβδομάδα σε κάθε χώρα στα διαφορετικά μέρη. Αρχίσανε εδώ για να τελειώνουν πριν αρχήσει στην Ευρώπη η χειμερινη σαιζον με το άνοιγμα της οποίας θέλουν να κάνουν την προώθηση σε συνδιασμο με την παρουσίαση των νεων παιχνιδιών pokemon που θα έρθουν στην Ευρώπη τους επόμενους μήνες. Στην τελικη ψύχουλα μας δίνουν, σε σχέση με αλλού. Και νομίζω πως το "τα καταστήματα δεν ενδιαφέρονται" είναι δικαιολογία, ο καθένας θα έλεγε "ναι" σε δωρεάν διαφήμηση και περισσότερους πελάτες στο κατάστημα. Όλο και κάτι θα πάρουν. Εδώ τα Jumbo από την χαρά τους εδώ και ένα μήνα το διαφημήζουν και καλούν τους "γονείς" μάλιστα να φέρουν τα παιδιά τους για το Event. Αλλά μάλλον η Νορτεκ θα θέλει να της πληρώσουν τα μεταφορικά για πάει τα μηχανήματα στα μαγαζιά για το δικό της promotion...
Ωστε ο Eraleas με δουλευε??!!!
Βορέα για μια εβδομάδα θα μείνουν εδώ τα μηχανήματα και ναι ο Whiteyoshi εξασφάλισε να τα έχουμε 1οι εδώ. Δυστυχώς όμως δεν είναι στο χέρι του Whiteyoshi να κάνει την κίνηση σε αλλες πόλεις της Ελλάδας. Product Manager είναι! Τα μηχανήματα ήρθθαν χθες και θα παραμείνουν μέχρι την άλλη εβδομαδα. Τα δικαιόματα της χρήσης τους τα έχει η Nortec αποκλειστικά. Το ότι μένουν μια εβδομάδα δεν σημάινει ότι θα χρησιμοποιηθούν για αυτή την εβδομάδα καθημερινώς. Θα μπορούσε αν ήθελε η Νορτεκ να τα χρηισμοποιήσει περισσότερο αλλά οι λογοι είναι πι8ανώς οικονομικοί. Promoters, ταξίδια κλπ...

Οχι δεν έχω σκοπό να δουλέψω κανένα. Ημουν χθες στη Nortec με τον Arty2. Νομιζετε ότι έχω ανάγκη να σας πω ψέματα?
Οκ! Σορυ για το ξαφνικο συμπερασμα Eraleas!
Ash Wrote:Οκ! Σορυ για το ξαφνικο συμπερασμα Eraleas!
Εχω κανένα λόγο να σας πω ψέματα εφόσον γνωρίζω το θέμα απο 1ο χέρι? Ο Βορέας λέει τα συμπεράσματά του αλλά αυτά δεν σημαίνει οτι ισχύουν.

Εχω δώσει ποτε΄δικαίωμα να με αμφισβητήσει κανεις? Η έχω κανένα λόγο να λέω ψέματα στο site που εργάζομαι? Για σκεφτείτε λίγο πριιν μιλήσετε παρακαλώ!

Και btw, το παραπάνω post μου ανανεώθηκε.

Για το ποιον γνωρίζει ο Whiteyoshi ή όχι αφήστε με να το ξέρω καλύτερα. Απλά να σας πω ότι το άτομο παίζει τις D&P τώρα, κάτι που έλαβε απο jap για τα γενέθλιά του παρακαλώ, και δεν θέλει να μας αποκαλύψει τπτ. Και ναι, θα προωθηθούν και τα Dungeons so please Boreas do not conclude all that easily.

Δεν είναι τα ψίχουλα. Απλά η nortec δεν είναι NoE. Δεν μπορείς να περιμένεις τα ίδια απο έναν απλό ανιτπρόσωπο.

Μάρτυρες μου ο Arty2 και ο Blue να λέω ψέματα.
Pages: 1 2
Reference URL's