Legendary Pokémon

Full Version: Η Μάχη Των Starters!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5
Εχει σκεφτει κανεις ποιο ειναι το καλυτερο αρχικο Ποκεμον???
Εδω καταταξτε με σειρα απο το καλυτερο στο χειροτερο τα 10 αρχικα (+Pikachu λογω της Pokemon Yellow).

1. Charmander
2. Totodile
3. Treecko
4. Mudkip
5. Torchic
6. Bulbasaur
7. Squirtle
8. Chikorita
9. Pikachu
10. Cyndaquil

Charmander πρωτος εξαιτιας της τελειοτητας του Charizard που μπορει να γινει Physial & Spec Sweeper.
Cyndaquil στον πατο γιατι τo movepool του Typhlosion ειναι τελειως ασχετο και δεν εχει κανενα ρολο σε μια ισορροπημενη ομαδα.

Εσεις τι λετε? (Σκοπευω να χρησιμοποιησω οτι μου πειτε για να διαλεξω το σωστο starter τωρα που κοντευω να συμπληρωσω το Pokedex).
1.Charmander
2.Bulbasaur
3.Squirtle
(Γιατί έχουν εξαιρετικό movepool-κατά τη γνώμη μου βέβαια...)
4.Pikachu
5.Totodile
6.Mudkip
7.Chicorita
8.Treecko
9.Cyndaquil
10.Torchic

Γενικά θεωρώ ότι τα καλύτερα ήταν τα pokemon 1ης γενιάς
1. Mudkip
2. Treecko
3. Bulbasaur
4. Torchic
5. Charmander
6. Chikorita
7. Pikachu
8. Squirtle
9. Totodile
10. Cyndaquil
Charmander
Squirtle
Pikachu
Torchic
Mudkip
Totadile
Bulbasaur
Treecko
Cyndaquil
Chikorita
Αν θεωρήσουμε πως στις προτιμήσεις καθενός ο πρώτος παίρνει 10 βαθμούς, ο δεύτερος 9 κ.ο.κ., αυτή είναι η έως τώρα γενική κατάταξη:

1. Charmander 36
2. Mudkip 28
2. Pikachu 28
4. Bulbasaur 26
5. Squirtle 25
6. Treecko 23
7. Totodile 22
8. Torchic 21
9. Chikorita 13
10. Cyndaquil 6
1. Charmander
2. Mudkip
3. Totodile
4. Bulbasaur
5. Chikorita
6. Squirtle
7. Treecko
8. Torchic
9. Pikachu
10. Cyndaquil
Οποιος ξαναποσταρει να βαζει και τη συνολικη βαθμολογια διπλα.
Καλη ιδεα H2SO4.
Ευχαριστώ. Αλλά μάλλον είναι φανερός ο τελικός νικητής, αφού έχει πάρει 5 στις 6 κορυφαίες βαθμολογίες.

Ανανέωση βαθμολογίας:
1. Charmander 46
2. Mudkip 37
3. Bulbasaur 33
4. Pikachu 30
4. Squirtle 30
4. Totodile 30
7. Treecko 27
8. Torchic 24
9. Chikorita 19
10. Cyndaquil 7
απ'ότι φένεται είμαι ο μόνος:

1.Cyndaquil
2.Mudkip
3.Bulbasaur
4.Pikachu
5.Totodile
6.Squirlte
7.Treeko
8.Charmander
9.Chikorita
10.Torchic

dialexa to Cyndaquil giati exelissete se Typhlosion, o oποίος έχει όλα τα stats λογικά, ελάχιστα μοιονεκτήματα και γιατί είναι άπαιχτος!

απο την άλλη ο Blaziken και Charizard έχουν ένα σορό μοιονεκτήματα, και το Βlaziken low Defence και S.Defence

εαν δεν το προσέξατε, τα stats του Τyphlosion kai Charizard είναι ακριβός τα ίδια, απλώς ο Charizard έχει περισσότερα disadvantages!! Αυτό νομίζω!!

και όσο για το άσχετο movepool, γιατί δεν κάνει το ανόητο fly?? επίσεις ο δικός μου Typhlosion έχει το Blast Burn από το Pokemon XD, Gale Of Darkness!

SORRY για την πολυλογία!!

[Image: anime157.jpg]
Δεν αντιλέγω. Απο στυλ προτιμώ 1000 φορές παραπάνω τον Ty απο τον Char και τον Blaze μαζί αλλά δυστυχώς οι κινήσεις του είναι κάπως πιο περιορισμένες.

Σε αυτό το σημείο πρέπει να πω πως και τα 3 νεα starters με έχουν εκπλήξει! Περίμενα ακριβώς αυτό απο τα Grass & Fire αλλά ποτέ δεν περίμενα ένα Water /Steel για το Water Starter.
ο Charizard μπορεί να έχει περισσότερα moves, όμως όλα τα extra είναι χάλια, εκτός απότο iron tail, όμως o Typhlosion μπορεί να χρησιμοποιήσει και το Thunder Punch, και αφού είναι fire pokemon... o Charizard δεν κάνει το thunder punch...

επίσεις ο Swampert είναι και αυτός super, τον χαλάει λίγο το speed, μα όταν το κάνεις full, γίνεται ανίκητος!!
To Charizard γινεται πολυ καλυτερο απο το Typhlosion.Μπορει να χρησιμοποιησει Rock Slide,Earthquake,Aerial Ace και επισης μαθαινει Swords Dance και Dragon Dance.Το Typhlosion εχει παρα πολυ περιορισμενο Moveset.Για το Swampert δεν αξιζει να του αυξησεις το Speed.Καλυτερα να επικεντρωθεις σε αλλα Stats.

Για μενα τα Pokemon πανε ετσι(Καλυτερα και ΟΧΙ αγαπημενα)
1.Mudkip
2.Torchik
3.Squirtle
4.Charmander
5.Treecko
6.Bulbasaur
7.Chikorita
8.Totodile
9.Cyndaquil
10.Pikachu
και το typhlosion μπορεί να κάνει Rock Slide, Earthquake και Aerial Ace!! και ο Charizard έχει 4x disdvantage στο Rock γιατί είναι fire/flying, τέλοσπαντων, όλα έχουν τα καλά τους και τα κακά τους....
Και ο Charizard μπορεί να μάθει το Blast Burn από το πρώτο νησί στις FireRed/LeafGreen αλλά δεν είναι τόσο χρήσιμο. Μην ξεχνάς όμως ότι ο Charizard επειδή είναι flying δεν παθαίνει τίποτα από τις ground επιθέσεις, οι οποίες είναι θάνατος για τα fire pokemon. Τέλοσπάντων εγώ θεωρώ το Typhlosion πολύ κατώτερο και από τον Charizard και από το Blaziken.
Δυστυχώς είναι! Αν και μου αρέσει περισσότερο απο τα άλλα 2 δεν μπορώ παρά να παραδεχτώ ότι είναι. Ο Charizard είναι συνήθως πιο γρήγορος και με μια κίνηση θα μπορούσε να νικήσει εύκολα τον Ty...
Pages: 1 2 3 4 5
Reference URL's