Σε μια ROM δοκιμη του παιχνιδιου(ως εκει που παιρνεις το αρχικο Pkmn,lol)ειναι Πολυ καλο.Βεβαια θα περιμενω να ερθει το δικο μου σε 1 βδομαδα για να παιξω κανονικα,δεν λεει να το τερματισεις σε ROM(Και ειναι και παρανομο να το κρατησεις πανω απο 24 ωρες αμα δεν εχεις αγορασει το αυθεντικο Game).
Για τα νεα...Βαλτε το τραγουδι που ελεγε ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
Εγώ δεν μίλησα για Other Stone για τρόπο εξέλιξης. Είπα...
Αμφιβάλλω να είναι Leaf Stone or Other stone.
... Or Any stone.
Είδα τα νέα Eeveelutions! They are so dang cute! ^^
Το Manafi μπορει να κανει Breed με Ditto!!!!!!Το Pokemon που βγαινει απο το αυγο,συμφωνα με το "Discovery Thread" του Serebii, μοιαζει πολυ με Manafi, αλλα δεν εξελισεται!Επισης στην ιδια σελιδα λεει πως οι OHKO κινησεις φαινεται πως εχουν 100% accuracy πλεον(!!!!!!!!!!!) αν και δεν ειμαι σιγουρος αν αυτο ειναι γεγονως η το λεει ειρονικα.
An katalava kala ennoi sto battle tower. Allios tha itan ipervoliko.
Εξαιρετικές είναι οι επιλογές μέσω WiFi. Θα μπορείς να ζητήσεις όποιο πόκεμον θέλεις για ανταλλαγή, να προτίνεις το δικό σου πόκεμον που δίνεις και το DS μέσω του WiFi θα ψάξει σε όλο τον κόσμο για χρήστες που έχουν το πόκεμον που ζητάς, και αν τους ικανοποιεί το πόκεμον που δίνεις θα γίνεται η ανταλλαγή. Μπορείς ακόμα να έχεις κλειστό το DS και ύστερα από ώρες όταν το ανοίξεις να δεις αν έγινε η ανταλλαγή, δηλαδή μπορείς να ανταλλάξεις πόκεμον ακόμα και με κλειστό το DS.
Για τις online μάχες θα υπάρχει η επιλογή να μονομαχήσεις με τα δικά σου πόκεμον ή να τα ανεβάσεις αυτόματα σε lvl 50 ή 100 και να αντιμετωπίσεις άλλα με το ίδιο επίπεδο (για το τελευταίο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος).
Xerete pou polite to wifi gia na proetoimasto?
Μωρε το WiFi να το παρεις αλλα πως θα προετοιμαστεις χωρις τις D/P?!?!?!!?!
ΝΑΙ!!! Το
http://www.serebii.net εχει τα ονοματα των νεων επιθεσεων! Arty2, ελπιζω να τα βαλεις κι εσυ συντομα!
Νεο moveset του αγαπημενου μου Arcanine:
Fire Fang
Thunder Fang
Endure
Reversal
ΝΑΙ!!!
Υποθετω πως ο Arty2 εχει δουλειες γι αυτο δεν κανει κανενα Update.Ο Eraleas μετακομιζει και εγω παω 3τη Λυκειου, οποτε καντε λιγη υπομονη τουλαχιστον γι αυτη τη βδομαδα.
Ενταξει ρε, δεν ειπα: "Τσακισου Arty2 αλλιως @#%#@%!#$"
Ειπα απλως να βαλει κι αυτος τα ονοματα οποτε μπορει.
Fenetai oti teleiwnoun oi idees ths nintendo...
enw elegan oti o Mew itan o gennhtoras olwn ton pokemon twra mas vgazoun ton Aruseus pou einai ULTRA-00BER kai mas ton lene dhmiourgo ton pokemon...ELEOS!!!
O Mew δεν ειναι/ηταν ο γεννητορας των Ποκεμον. Απλως υποτειθεται οτι περιειχε DNA απο ολα τα Ποκεμον και μαθαινε ολες τις κινησεις σαν σωστος μαγκας
. Ο Aruseus η οπως τον λενε ειναι ο γεννητορας αλλα δεν μου αρεσει το οτι ειναι Normal-type.
Δεν ξέρω αν τελειώνουν οι ιδέες της Νιντέντο, πάντως σίγουρα τελειώνει η δική μου ανοχή απέναντι σε πόκεμον ρομπότ και πόκεμον αδελφές(βλ. Ice Eevee Evolution)
τα νεα nds games φένονται άπαιχτα!! το μόνο που δεν μου αρέσει είναι το ότι δεν μπορούμε να έχουμε mew, deoxys και τόρα ακόμα περισσότερα, είναι κάπως άδικο!! σκέφτομαι να πάρω κανένα αction replay!!