Με AR/GS χανεται η μαγεια του παιχνιδιου (ποπο...σαν γερο-σοφος το ειπα
) οποτε μην παρεις. Και γιατι δεν μπορεις να εχεις Mew, Deoxys, κλπ.? Τα ανταλλαζεις απ' τις R/S/FR/LG/E και εισαι μια χαρα (αν φυσικα τα εχεις εκει).
Υπαρχει μια επιθεση η οποια οταν την χρησιμοποιεις κανει το αργοτερο Ποκεμον να βαραει πρωτο για 5 γυρους! Ο,τι πρεπει για Snorlax!!! Υπαρχει και σε TM αλλα ο Snorlax δεν την μαθαινει
.
makari na tou eixa esto kai se mia!!
Βεβαια, για να λεμε την αληθεια, αφου το Asureus δημιουργησε πρωτα τα Dialga, Palkia και το Trio, γιατι το Mew περιεχει το DNA ολων των Pokemon;Επισης πληροφοριακα, το Asureus αλλαζει Type αναλογα με το Plate που του βαζεις.
Το ξερω αλλα ο αρχικος τυπος του ειναι Normal. Τα plates ειναι καινουργια αντικειμενα? Οπως τα Boosts που εξελιζουν τα Electabuzz και Magmar?
(μακαρι να ειχα κι εγω Deoxys, Mew, κλπ. σε μια κασετα...)
Kai na ta eixes ti 8a ekanes?Afou ta Ubers apagorevonte se episimes maxes....
xxxxxCoughgouchSharked CelebiGouchCougch..xxxxxx.
Τι καλυτερο απο ενα 100% συμπληρωμενο Pokedex;
Απολυτως τιποτα. Ολοι θελουν 386 στα 386, το ιδιο κι εγω. Εχεις Celebi (ακομα και sharked)??? Και ελεγα τι θα μου δωσει ο BLUE στην συναντηση
!!!
(btw, we are off-topic. a little)
Δεν εχω εγω, αλλος εχει...οι κασετες μου δεν εχουν σχεση με Sharked things και θα σου προτεινα το ιδιο.Ειναι 1000δες φορες μεγαλυτερη η ευχαριστηση οταν το εχεις νομιμα.
Ego to kana release topame. Outos i allos den nomiso oti to vrikes nomima. Tespa, oute ego simfono se ayti tin istoria me ton aruseus. mia erotisis. To fione inai genderless?
Οπως
βλεπεις, ναι. Ουτε η δικες μου κασετες ειναι Sharked και δεν σκοπευουν να γινουν. Βασικα δεν εχω δει ποτε GS. Πως ειναι? Μπορειτε να εξηγησετε λιγακι την ιστορια με το sharked Celebi γιατι δεν σας πιανω?
O aruseus mathainei kai aytos oles tis epithesis. to moufa! kai inai to mono pkmn pou mathainei epithesi sta 100 lvO_o
nijomewtwo: o coughpokefangough exeexei ena celebi pou to vrike sto wqter path. oi perissoteroi lene oti inai sharked (including me) alla aytos epimenei.
Αμα το βρηκε στο Water Path ειναι σιγουρα sharked. O Aruseus δεν ειναι ο μονος που μαθαινει επιθεση στα 100. Κοιτα
εδω η
εκει και θα καταλαβεις.
Kαλα το Pulse Bomb στο Mewtwo τα δυαλυει ολα.Ειναι η κινηση που ελειπε για να τον κανει τελειο.Τωρα θα μπορει να κανει Super Effective Hits σε Dark και Steel.Και το Mew με Scheme ομως δεν παει πισω.
Scheme και μετα Pulse Bomb μεχρι θανατου!!! Μακαρι να υπαρχει αυτος ο συνδυασμος και σε ενα non-uber Ποκεμον. It will rule...
Enas filos mou ta exei ola ektos Celebi xoris gameshark ki ego exo ola ta palia kai pola pola kainourgia alla POS XRISIMOPIEIS TA GAME SHARK