Legendary Pokémon

Full Version: LegendaryPokemon grand meeting
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5
Κατ αρχάς να απολογηθώ επειδή εδώ και πάρα πολύ καιρό είμαι απών από το site. Για όσους δεν γνωρίζουν, έχω πιάσει κανονική δουλειά ενώ παράλληλα προσπαθώ να ασχοληθώ και με κάτι καινούριο με αποτέλεσμα να έχω ελάχιστο χρόνο τον οποίο προτιμώ να αφιερώνω αλλού.
Παρόλα αυτά η αγάπη μου για τα Pokemon και το site καλά κρατεί.
Στο θέμα μας:
Σε συνεννόηση με τους υπόλοιπους διαχειριστές καθώς και με τη Nortec αποφασίσαμε να οραγανώσουμε ένα pre-launch event για τις πολυαναμενόμενες Pokemon Omega Ruby και Alpha Sapphire έχοντας στο μυαλό μας το πολύ επιτυχημένο event που είχε πραγματοποιηθεί πέρσυ.
Φέτος, σκοπεύουμε να είναι ακόμη μεγαλύτερο και καλύτερο. Με κάλυψη από περισσότερα gaming sites, περισσότερο κόσμο και περισσότερες δραστηριότητες για τους παρευρισκόμενους.

Έτσι το Σάββατο 22 Νοεμβρίου, 1 εβδομάδα πριν την κυκλοφορία των παιχνιδιών Pokemon αλλά και του Super Smash για το WiiU, διοργανώνουμε μια Pokemon Day στο The Mall Athens, στο τμήμα που έχει δημιουργήσει η Nortec αποκλειστικά για τις νέες κυκλοφορίες των παιχνιδιών της Nintendo.

Περισσότερες πληροφορίες θα έρθουν τις επόμενες μέρες. Από εσάς θα θέλαμε να το διαδώσετε σε όσα περισσότερα άτομα γίνεται έτσι ώστε να αποδείξουμε για άλλη μια φορά ότι η κοινότητα Pokemon είναι ακόμη δυνατή στην Ελλάδα.
Μην ξεχνάτε: Όσο πιο καλά events διοργανώνουμε, τόσο πιο καλή official υποστήριξη θα έχουμε στο μέλλον!
Ναι, ενώ όσοι δεν είναι απόντες είναι πολύ ενεργοί... Σόρρυ για το σπαμ αλλά κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας. Toungue
^Τhat's a good point George Toungue

Τέλος πάντων , θλίβομαι που βρίσκομαι στην άλλη άκρη της χώρας (περίπου...) και δεν μπορώ να παρευρεθώ εκεί στις 22 Νοεμβρίου Sad , όσοι πάτε καλά να περάσετε! Θα προσπαθήσω να στείλω αντιπρόσωπο! Big Grin



ΥΓ: Ένα meeting γύρω στα Χριστούγεννα δε θα με χάλαγε χαχαχα
Εννοείται θα έρθω και το έχω ήδη πει σε αρκετά παιδιά που κατά πάσα πιθανότητα θα έρθουν.Ελπίζω και εγώ να ξεπεράσουμε σε προσέλευση την προηγούμενη συνάντηση.Επίσης θεωρώ δεδομένο ότι θα γίνει κάποιο tour.
Πέρσι δεν μπόρεσα λόγω της στρατιωτικής θητείας μου, αυτή τη φορά θα μπορέσω να έρθω σίγουρα.
Θεωρώ ότι έχουμε την πιο δυνατή κοινότητα Pokemon στα Βαλκάνια και πρέπει να το επιβεβαιώσουμε για ακόμη μια φορά!
now i wish i had translate or could read greek :/
(07-11-2014 10:00 PM)GeorgeSlayer Wrote: [ -> ]Ναι, ενώ όσοι δεν είναι απόντες είναι πολύ ενεργοί... Σόρρυ για το σπαμ αλλά κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας. Toungue


Δεν κοροιδευόμαστε μεταξύ μας. Το site δεν είναι μόνο το Forum. Προφανώς και γνωρίζω ότι το Forum έχει ερημώσει καθώς οι περισσότεροι πλέον βολεύονται με τα groups στο facebook. Αυτό είναι μια άλλη κουβέντα που θα γίνει σύντομα γιατί όντως δεν υπάρχει νόημα για ένα forum χωρίς κόσμο. Παρόλα αυτά εγώ έγραψα εδώ την αρχική ανακοίνωση γιατί όσοι έχετε παραμείνει εδώ, σας θεωρώ σημαντικά μέλη του Legendarypokemon. Μην ξεχνάς ότι παρόλο που το forum αποδυναμώνεται, οι συναντήσεις μας γίνονται πολύ μεγαλύτερες. Το περσινό event κανείς δεν το περίμενε τόσο επιτυχημένο. Το φετινό, με τις συζητήσεις που έχω κάνει, πιστεύω ότι θα είναι ακόμη μεγαλύτερο. Αυτό βέβαια εξαρτάται κυρίως από την καλή διάθεσή σας να το πείτε σε όσα περισσότερα άτομα γίνεται. Γι αυτό λοιπόν το ανέβασα εδώ Smile

@ Emerald: We are talking about a Pokemon meeting in Greece. We wish you could come Smile
Blue, το θέμα είναι πως όσοι γίνονται μέλη γίνονται inactive μετά από λίγες ημέρες. Θυμάμαι και το περσινό meeting όπου είχαν γίνει μέλη 3-4 άτομα τα οποία πόσταραν 1-2 φορές και μετά μη τους είδατε. Ξέρω πως επειδή δεν φαίνεται active το forum γι' αυτό και φεύγουν, το καλό (κάπως) είναι πως το chat έχει κάμποσα active άτομα τα οποία έρχονται σχεδόν κάθε ημέρα.

θα μπορούσε να γίνει ένα LP tournament online μήπως και μαζευτεί κόσμος (γενικά όχι μόνο από το Ελλάδα) αλλά και αυτοί μάλλον για το tour θα έρθουν μόνο φαντάζομαι.
Το forum δύσκολα σώζεται, αλλά είπαμε, αυτό θα συζητηθεί μετά το meeting. Ένα τουρνουά είναι δύσκολο στην οργάνωση και στην εκτέλεσή του. Μετά από την εμπειρία των 2 online τουρνουά του 2009 δεν την ξαναπατάμε Toungue Προς το παρόν ας κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να περάσουμε καλά στο pre-launch event και μετά θα δούμε τι θα κάνουμε με τα υπόλοιπα.
Υποθέτω ότι ο tzanakos εννοεί τουρνουά επιτόπου για χαβαλέ. Αλλά δεν είμαι καλός στις υποθέσεις. Big Grin
Ο tzanakos αυτό λεεί και προφανώς θα γίνει. Για το online tour έλεγα εγώ. Θα γίνει και ένα άλλου είδους tour στο event το οποίο θα έχει και καλό δώρο και θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες.
Ναι never mind, δεν είχα δει το post του Grim πριν το δικό σου. Toungue
Το άλλο είδους tour θα είναι tcg tour; Toungue
Όχι! Αλλά και tcg μπορεί να γίνει αν μας παραχωρήσουν τραπεζάκια. Κανονίζουμε τις λεπτομέρειες αυτές τις μέρες.
Έχουμε κάτι νεότερο;Κυρίως ενδιαφέρομαι για τους κανονισμούς του τουρνουά.
Pages: 1 2 3 4 5
Reference URL's