Legendary Pokémon

Full Version: Ελληνοφωνο Pokemon tcg στο Twitch TV
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Χαιρετε, σε ολους.

Ειμαι ο Solothorn μελος της ομαδας Super Novas η οποια προσπαθει να φερει στη χωρα και τη γλωσσα μας το live castin on line games. Προφανως και ολοι μας αποτελουμε fans των Pokemon και αυτο ακριβως αφορα αυτο το Post μας!

Απο 1/2/2015 στο twitch TV θα ξεκινησουμε μια σειρα εκπομπων με θεμα το Pokemon TCG. Θα εχουμε games απο το TCG online, συζητηση γυρω απο καθετι αφορα το παιχνιδι τοσο στην ηλεκτρονικη οσο και την κλασσικη του μορφη και επλιζουμε για συμμετοχη απο μερους σας. Δυστυχως, το παιχνιδι στη χωρα μας εχει χασει πολυ απο την παλια του αιγλη παροτι ειναι εξαιρετικο οχι μονο για οσους αγαπουν τα pokemon αλλα και για οσους ψαχνουν ενα πολυ ωραιο card game γενικοτερα. Ακριβως για αυτους τους λογους ξεκιναμε αυτην την προσπαθεια! Ελπιζωντας να καταφερουμε να κινητοποιησουμε οσο το δυνατον περισσοτερο κοσμο να ασχοληθει με το παιχνιδι. Ελπιζουμε το δυνατον γρηγοροτερα να αγκαλιασεται και να στηριξετε το εγχειρημα μας. Ειναι περιττο να πω πως οποιοσδηποτε επιθυμει μπορει να συμμετασχει μαζι στην προσπαθεια μας παιζωντας και αυτος μαζι μας. Αξιζει να σημειωθει το εξης: Το pokemon tcg online ειναι δωρεαν. Δε χρειαζεται καμια απολυτως μηνιαια συνδρομη κατι που το καθιστα ιδανικο για οσους θελουν να ασχοληθουν με ενα card game online χωρις να ξυλωθουν οι τσεπες τους!( τα χρηματα αυτα εξ' αλλου μπορουν να δαπανηθουν για να ασχοληθειτε με τη φυσικη μορφη του παιχνιδιου)

Οσον αφορα εμας σαν ομαδα απο αυτη τη χρονια εκτος απο DOTA2 kai Pokemon tcg ξεκιναμε να μεταδιδουμε και Hearthstone καθως (αν τα καταφερουμε) και Counter Strike: GO.

Μαζι σας για το Pokemon TCG και τις μεταδωσεις του θα ειναι το μελος της ομαδας μας Zaroth (με μεγαλη εμπειρια και γνωση γυρω απο τα card games). Μαζι με εμενα και τον Zaroth θα σχολιαζουμε και θα συζηταμε επισης οτιδηποτε γυρω απο το TCG, στρατηγικες,εκδωσεις,decks και οτιδηποτε εσεις θελετε και ζητατε! Τονιζουμε πως απο την πρωτη στιγμη θα παρουσιαζουμε εφικτα decks και oxi decks τα οποια και θελουν ατελειωτες ωρες παιχνιδιου για να στηθουν, ωστε να μπορειτε απο την πρωτη στιγμη κιολας να ξεκινησετε να παιζετε και εσεις το παιχνιδι.

Πιθανοτατα, θα ξεκινησουμε απο αρχες της ανοιξης και μια σειρα για τα ηλεκτρονικα παιχνιδια των Pokemon! (Κυριως, των XY και AS,OR)

Το post θα ενημερωθει με τα νεοτερα μεχρι τοτε:
Like στη σελιδα μας στο facebook: Super-Nova gaming
Follow στο καναλι μας στο Twitch TV: http://www.twitch.tv/supernovasgaming

Επι ενα χρονο ειχαμε σταματησει τις μεταδωσεις και προσπαθουσαμε να βρουμε πραγματα για να εμπλουτισουμε το καναλι μας για ολους τους gamers! Ελπιζουμε να βοηθησετε στην προσπαθεια μας!
Εκ μερους των Super Novas,
Solothorn
Με το καλό παιδιά, δεν ξέρω εάν είστε ή όχι σε ένα γκρουπ στο fb πέρι του PTCG εδώ στην Ελλάδα αλλά θα ενημερώσω τα παιδιά που έχουν το γκρουπ για την προσπάθειά σας. Smile

Για ένα διάστημα είχαμε τουρνουά PTCG στην Κάισσα Αμαρουσσίου αλλά δυστυχώς πλέον δεν μαζεύονται πολλά άτομα.
Κάποια παιδιά είχαν πάει στο περσινό ευρωπαϊκό (ECC) και είχαν μιλήσει με άτομα από την TPCi.

Καλή τύχη!!
Ευχαριστουμε θερμα φιλε μου. Εμεις ειμαστε χρονια tcg players και ακομα περισσοτερα Pokemon funs οποτε τον τελευταιο χρονο καναμε το βημα και αποφασισαμε να ασχοληθουμε με το TCG. Επι ενα χρονο παιζουμε και το ψαχνουμε οσο περισσοτερο μπορουμε και νομιζω οτι θα απολαυσετε τις εκπομπες μας! Οσον αφορα τα τουρνουα τα πραγματα ειναι ασχημα ειδικα για εμας που ειμαστε απο επαρχια (Πατρα) η Καισσα μας οσο και αν προσπαθησε να φερει κοσμο στο παιχνιδι λογω τις ελλειψης promotion δεν τα καταφερε. Αυτο ελπιζουμε να βελτιωσουμε και να αλλαξουμε.
Δεν ασχολούμαι σχεδόν καθόλου με το TCG αλλά σας έκανα ένα follow να ανεβαίνετε. Καλή επιτυχία. Smile
Παίδες μπείτε στο Pokemon TCG Greece Group του FB! Nα μάθετε πού διοργανώνονται τουρνουα στην Ελλάδα. Smile
https://www.facebook.com/groups/pokemontcggreece/
(17-01-2015 11:34 PM)GeorgeSlayer Wrote: [ -> ]Δεν ασχολούμαι σχεδόν καθόλου με το TCG αλλά σας έκανα ένα follow να ανεβαίνετε. Καλή επιτυχία. Smile
ευχαριστουμε πολυ και ελπιζουμε να σε κανουμε να αλλαξεις γνωμη!
Ωραία προσπάθεια, καλή αρχή λοιπόν!
υπάρχει νοκμοθεσία που απαγορεύει tourneys tcg pokemon στο Ελλαδισταν. τσάμπα κόπς και χαμένα λεφτα. οικονομική κρίση. αμα το κάνετε for fun good luck. αλλα γενικα μακρια απο το tcg οπως και η ισπανια/ πορτογαλια/ τσεχια και καποιες αλλεσ χωρες εχουν νομοθετικο θεμα και να ηθελαν δε θα μπορουσε να υπαρχει OP στο Ελλαντα. α by the way ( 4 twitch) δεν ειναι εδω Ευρωπη , εδω ειναι το ελλαντα και μη περιμενετε οτι θα μαζεψετε τα απειρα ατομα για να εχετε subs/ dons στο ελλαντα ο ελληνταρας το μονο που ξερει ειναι να ζητιανευει.
Εγώ είχα προσπαθήσει να κάνω ιστορία στο τουίτς αλλά δε βγάζεις λεφτά, ανα 1000 προβολές διαφήμισης παίρνεις κάτι γύρω στο τριφύντι (3,50$). Μόνο από σαμπσκράημπ και ντονέησιονς αν κάνεις τίποτα, αλλά ο έλληνας, όπως προελέχθη, είναι τζαμπατζής έφηβος ζήτουλας, δε θα δώσει μία.

Καλή επιτυχία
Παιδια δεν το κανουμε για τα χρηματα εμεις δεν εχουμε ΚΑΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ τα donations. Το κανουμε απλα και μονο για τη χαρα του παιχνιδιου και για να προωθησουμε το παιχνιδι οσο το δυνατον περισσοτερο. Σε τοπικα μαγαζια εχει γινει προσπαθεια απο πλευρας τον παικτων να γινουν (και οντως γινονται) τουρνουα. Εμεις ετοιμαζομαστε απο την πλευρα μας να προτεινουμε και ενα DRAFT FORMAT για να ενισχυσουμε την ανταγωνιστικοτητα του παιχνιδιου. Σας θελουμε ολους στην προσπαθεια μας εαν και εσεις θελετε.
(18-01-2015 01:57 PM)Arty2 Wrote: [ -> ]Ωραία προσπάθεια, καλή αρχή λοιπόν!
Ευχαριστουμε!
(18-01-2015 05:41 PM)Darvor Wrote: [ -> ]υπάρχει νοκμοθεσία που απαγορεύει tourneys tcg pokemon στο Ελλαδισταν. τσάμπα κόπς και χαμένα λεφτα. οικονομική κρίση. αμα το κάνετε for fun good luck. αλλα γενικα μακρια απο το tcg οπως και η ισπανια/ πορτογαλια/ τσεχια και καποιες αλλεσ χωρες εχουν νομοθετικο θεμα και να ηθελαν δε θα μπορουσε να υπαρχει OP στο Ελλαντα. α by the way ( 4 twitch) δεν ειναι εδω Ευρωπη , εδω ειναι το ελλαντα και μη περιμενετε οτι θα μαζεψετε τα απειρα ατομα για να εχετε subs/ dons στο ελλαντα ο ελληνταρας το μονο που ξερει ειναι να ζητιανευει.

Η Πορτογαλία έχει πάρει και παγκόσμιο το 2012 άρα άκυρο το ότι δεν έχει OP.
Η Ισπανία απέκτησε φέτος.

Γενικά δεν παίζει να είναι νομοθετικό το θέμα μιας και είχαμε παλιότερα OP αλλά και επειδή έχουμε αρκετά άλλα TCG που έχουμε υποστήριξη από τις εταιρίες τους (Magic: The Gathering, Yugioh, Cardfight! Vanguard, Buddy Fight, μέχρι και Weiss Schwarz έχουμε).
(19-01-2015 01:20 AM)Grim Ripper Wrote: [ -> ]
(18-01-2015 05:41 PM)Darvor Wrote: [ -> ]υπάρχει νοκμοθεσία που απαγορεύει tourneys tcg pokemon στο Ελλαδισταν. τσάμπα κόπς και χαμένα λεφτα. οικονομική κρίση. αμα το κάνετε for fun good luck. αλλα γενικα μακρια απο το tcg οπως και η ισπανια/ πορτογαλια/ τσεχια και καποιες αλλεσ χωρες εχουν νομοθετικο θεμα και να ηθελαν δε θα μπορουσε να υπαρχει OP στο Ελλαντα. α by the way ( 4 twitch) δεν ειναι εδω Ευρωπη , εδω ειναι το ελλαντα και μη περιμενετε οτι θα μαζεψετε τα απειρα ατομα για να εχετε subs/ dons στο ελλαντα ο ελληνταρας το μονο που ξερει ειναι να ζητιανευει.

Η Πορτογαλία έχει πάρει και παγκόσμιο το 2012 άρα άκυρο το ότι δεν έχει OP.
Η Ισπανία απέκτησε φέτος.

Γενικά δεν παίζει να είναι νομοθετικό το θέμα μιας και είχαμε παλιότερα OP αλλά και επειδή έχουμε αρκετά άλλα TCG που έχουμε υποστήριξη από τις εταιρίες τους (Magic: The Gathering, Yugioh, Cardfight! Vanguard, Buddy Fight, μέχρι και Weiss Schwarz έχουμε).

τι και αμα σου ελεγα οτι η πορτογαλια δεν ειχε op ( τουλαχιστον μεχρι τοτε που ασχολιομουν εγω δλδ μεχρι το 09. ) και μενα κατι μου μυριζει για LCQ

η ισπανια δεν εχει αποκτησει ακομα ( εκτος και αν κατι αλλαξε πριν 30 μερες ξερω γω.

γενικα ειναι νομοθετικο το θεμα ( πως φαινεται οτι δεν εχεις επαφη) παλιοτερα ειχαμε OP γιατι μετα αλλαξε ο νομος. και στα αλλα tcg εχουν κανει καπελωμα του νομου αρα ακυρο.

και παλικαρε δε σου ειπα τιποτα για τα λεφτα απλα στο αναφερω και αυτο. ναι καλο ειναι να θες μεγαλο community αλλα οταν καποιος ξεκινησει και ακουμπαει λεφτα θελει και ανταποκριση. οταν θα θες τα prize cards & OP που δεν εχουμε τοτε κριμα απλα το παλικαρι οπως πολλοι θα σταματησουν. (συμπεριλαμβανομενου και εμου του ιδιου)
Για την Ισπανία έχεις μάλλον δίκιο μιας και δεν μπορώ να βρω κάτι εκτός από ένα άρθρο όπου λέει πως θα έχουν OP από την επόμενη σεζόν
http://www.60cards.net/en/60cc/blog/user...rticle/134
Quote:all these things together and the work of a lot of people who have been fighting for the game since 2008, resulted as an official announcement made of Pokémon TCG at Asmodee, announcing that Organized Play was coming to us the next season!
Quote:We don’t know yet if we are going to have Regionals or Nationals, but we’re really happy about what we have earned, and we will be pushing up the game until we die.

Τουλάχιστον είναι μια αρχή για τους ισπανούς.

Ναι δεν το έχω ψάξει να βρω νομοθεσία κτλ αλλά θα με ενδιέφερε αν είχες κάποιο link για να μάθω περισσότερα. Να υποθέσω ότι είναι σχετικό με τα "φρουτάκια" όπου είχε γίνει θέμα πριν χρόνια;

Έχεις δίκιο για το ότι εάν παίζεις ένα tcg να θες και την ανάλογη υποστήριξη με prizes/κτλ, είναι λογικό αλλά εγώ το έβλεπα κυρίως ότι δεν υπάρχει μεγάλο community για PTCG εδώ στην Ελλάδα (για vgc δεν μιλάω μιας και υπάρχουν πολλά άτομα πιστεύω) οπότε δεν θέλουν να "σπαταλήσουν" χρόνο μαζί μας.


P.S
Quote: for example Antonis Anapolitanos, a big organizer from Greece
Α ρε μεγάλε organizer, Moboros XD
ειδες που ερχεσαι στα λογια μου? ναι η νομοθεσια αφορα εκεινη την γενικουρα για χαρτοπαιγνια( τωρα ειτε ποκερ λεγεται ειτε μαυρος τζακ ειτε ποκεμον ειτε ματζικ δε γκαδερινγκ το ιδιο ειναι) σε παρανομες λεσχες ( ακα καισσα δεν εισαι και λουτρακι ρε αδερφε)
σε φρουτακια, κουλοχεριδες και λοιπα ηλεκτρονικα παιγνια (εδω πανε και τα videogames) αρα γενικα στη χωρα μας απαγοευεται ΓΕΝΙΚΑ τετοια τουρνουα. (την επαθα και τις προαλλες με το heartstone που κοτσαμ μπλιζαρντ μας πεταξε εξω απο το ΟΠ ενω 27 στους 100 τοπ ευρωπαιους τουλαχιστον ειναι Ελληνες )
για την επομενη σεαζον και καθε επομενη σεαζον. και ακομα θα περιμενουν γιατι πολυ απλα δε φταιει ουτε η νιντεντο ουτε κανεις μονο η εκαστοτε νομοθεσια.
αρχη δε θα εχουν ουτε τελος α,μα δεν αλλαξει η νοκμοθεσια. και οπως εψαξα ουτε πορτογαλια εχει. απλα πηγε το παλικαρι στ last chance qualifier και μπηκε απο εκει.


και οτι και να κανει ο Αντωνης ή οτι εκανα - καναμε παλαιοτερα δεν φτιανε οι αλλοι η νομοθεσια φταιει και κακα τα ψεματακια στην ελλαδαρα εισαι. αφορμη ψαχνουν να βρουν παραθηρακια οι επιτιδιοι για να καβαλησουν νομους ( ποσο μαλλον εδω που παιζονται λεφτα για ποκερ. )



ανα πασα ωρα διαγραφει αλλαξει αυτος ο νομος βλεπω το κεντρο της σερουληαν να γινεται οντως υποστιριξη της ομαδας πυραυλος. ( αν με πιανεις... ποσες λεσχες ποκερ θα ανοιξουν με λεζαντα * φανατικοι των ποκεμον τουρνουα 2 ξημερωματα μεχρι 6 το πρωι? *)
Pages: 1 2
Reference URL's