Legendary Pokémon

Full Version: Ποιο Pokemon είστε?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7
Όσοι έχετε παίξει το Pokemon Mystery Dungeon θα ξέρετε ότι στην αρχή του παιχνιδιού σας γίνεται ένα τεστ προσωπικότητας για το ποιο πόκεμον θα είστε στο παιχνίδι. Εδώ θα γράφετε ποιο πόκεμον κατά την γνώμη σας ταιριάζει στην προσωπικότητά σας από τα:
Charmander, Bulbasaur, Squirtle, Pikachu, Cyndaquil, Totadile, Chicorita, Treecko, Mudkip, Torchic, Psyduck, Cubone, Meowth, Machop, Eevee, Skitty.
Στη συνέχεια θα σας στέλνω κάποιες ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής μέσω pm και θα μου στέλνετε τις απαντήσεις σας για να ανακοινώσω τα αποτελέσματα του τεστ.
Το πόκεμον που τελικά είμαι εγώ είναι ο Machop. Εσείς ποιο Pokemon είστε?

Υ.Σ.: Σας παρακαλώ να δείχνετε υπομονή σε περίπτωση που καθυστερώ τις ερωτήσεις ή τα αποτελέσματα.
Εχω ηδη κανει το τεστ προσωπικοτητας και εχω βγει Charmander.
(Btw, εχω κανει 3 διαφορετικα τεστ προσωπικοτητας Ποκεμον. Στο τεστ της Mystery Dungeon βγηκα Charmander και στα αλλα δυο Charizard! Μαλλον δεν ειναι τυχαιο...)
Eγω βγήκα Charmander, εξαλλου το νιώθω ότι είμαι! Νιώθω την φωτιά μέσα μου! lol
Αν και την 1η φορά βγήκα Pikachu (και σίγουρα θα έβγαινα ξανά αν είχα τις ίδιες ερωτήσεις) βγήκα τις περισσότερες φορές Charmander.
ninjomewtwo Wrote:Στο τεστ της Mystery Dungeon βγηκα Charmander και στα αλλα δυο Charizard! Μαλλον δεν ειναι τυχαιο...)

Τι εννοείς ότι βγήκες Charizard? Για το τεστ της Mystery Dungeon λες?
Οχι. Ειπα εχω κανει 3 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ τεστ προσωπικοτητας. Το ενα ηταν της Mystery Dungeon. Τα αλλα δυο ειναι ασχετα.
Εμμμ, μπορει και να ρωτησω βλακεια αλλα εχετε την κασσετα και κανετε τα τεστ? Ή υπαρχει καποια ιστοσελιδα που μπορουμε να κανουμε το τεστ?
Αισθάνομαι Bulbasaur ;-)
Αν καποιος εχει την κασσετα, ναι τα κανει εκει. Εγω εχω το ROM. Αλλα στο Internet αν ψαξεις θα βρεις απειρα τεστ προσωπικοτητας.
Εψαξα, εκανα το τεστ και βγηκα τις περισσοτερες φορες Charmander. Στις υπολοιπες βγηκα Bulbasaur, Pikachu, Treecko, Mudkip, Torchic και Eevee.
Ποσες φορες το εκανες?!?
Χε χε... αρκετες μπορω να πω....
Εγώ τη πρώτη φορά βγήκα brave Machop, τη δεύτερη lonely Cubone και την τρίτη και τελευταία jolly Squirtle.
Ο Thounthoun ένιωθε στην καρδιά του ότι ήταν bulbasaur αλλά τελικά αποδείχτηκε ότι είναι ένα γενναίο Machop
Με έχει βγάλει 2 φορές calm bulbasaur!! Τα νεύρα μου!!
Pages: 1 2 3 4 5 6 7
Reference URL's