27-10-2006, 01:48 PM
Όσοι έχετε παίξει το Pokemon Mystery Dungeon θα ξέρετε ότι στην αρχή του παιχνιδιού σας γίνεται ένα τεστ προσωπικότητας για το ποιο πόκεμον θα είστε στο παιχνίδι. Εδώ θα γράφετε ποιο πόκεμον κατά την γνώμη σας ταιριάζει στην προσωπικότητά σας από τα:
Charmander, Bulbasaur, Squirtle, Pikachu, Cyndaquil, Totadile, Chicorita, Treecko, Mudkip, Torchic, Psyduck, Cubone, Meowth, Machop, Eevee, Skitty.
Στη συνέχεια θα σας στέλνω κάποιες ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής μέσω pm και θα μου στέλνετε τις απαντήσεις σας για να ανακοινώσω τα αποτελέσματα του τεστ.
Το πόκεμον που τελικά είμαι εγώ είναι ο Machop. Εσείς ποιο Pokemon είστε?
Υ.Σ.: Σας παρακαλώ να δείχνετε υπομονή σε περίπτωση που καθυστερώ τις ερωτήσεις ή τα αποτελέσματα.
Charmander, Bulbasaur, Squirtle, Pikachu, Cyndaquil, Totadile, Chicorita, Treecko, Mudkip, Torchic, Psyduck, Cubone, Meowth, Machop, Eevee, Skitty.
Στη συνέχεια θα σας στέλνω κάποιες ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής μέσω pm και θα μου στέλνετε τις απαντήσεις σας για να ανακοινώσω τα αποτελέσματα του τεστ.
Το πόκεμον που τελικά είμαι εγώ είναι ο Machop. Εσείς ποιο Pokemon είστε?
Υ.Σ.: Σας παρακαλώ να δείχνετε υπομονή σε περίπτωση που καθυστερώ τις ερωτήσεις ή τα αποτελέσματα.