Εχμμμ,ναι.Έχετε ξεφύγει λίγο ή ιδέα μου είναι?????
Τέσπα.Για να επιστρέψουμε λοιπόν στο θέμα μας,
ο Pikachu σν Pokemon έχει τις αδυναμίες του και δεν είναι και ιδιαίτερα καλό pokemon.Αυτό και η αθωότητα που βγάζει η φάτσα ( φατσούλα? ) του νομίζω είναι που του δώσανε τον ρόλο στο πλάι του Ash...
Ash: Molis egrapsa ayto sto thread "favourite pkmn" ixera poli liga sxetika me ta pkmn.
Pokemaster: Ela omos pu ta pkmn DEN ine gia yates tis ilikies. To 90% ton paidion pu pesoun pkmn ine apo 5 me 6 -10
Εδω Lucario κανεις λαθος. Το 90% των παιδιων που βλεπουν το Anime ειναι 5-10 χρονων. Τα παιχνιδια παιζονται απο ατομα με (πολυ) μεγαλυτερη ηλικια επειδη οι μικροτεροι δεν μπορουν να καταλαβουν πληρως τα παιχνιδια. Αποδειξη: ολοι εμεις. Στα δεκα μου εγω ας πουμε δεν ηξερα σχεδον τιποτα...
Ego prosopika ola ta pedia pou xero oti pesoun pkmn(ektos apo esas) ines e aytes tis ilikies. Mporei na ine analoga ke me tin perioxi
.
Akousa sto Serebii net oti ta pokemon (anime) einai gia poli mikra paidia anyway to pikachu den einai oute grass oute fire oute water einai thunder
Οπως είπε και ο deozard το anime όντως απευθύνεται σε μικρές ηλικίες σε αντίθεση με τα παιχνίδια pokemon τα οποία όλοι, πολυ κακώς, τα έχουν συνδέσει με το anime. Πώς μπορεί ας πούμε ένα παιδί 7-8 χρονών να καταλάβει τι είναι τα evs, ivs etc...Και τώρα για να επανέρθω στο θεμα. Πιστεύω ότι το pikachu έχει τα εξής προσόντα γι αυτη τη δουλειά
1. Είναι γλυκό και χαριτωμένο
2. Ταιριάζει για starter
3. Eίναι σπάνιο (στο anime)
4. To ονομα του ταιριάζει με τη λέξη pokemon. Pika-Poke
5. Eίναι κίτρινο και ταιριάζει με το χρώμα του logo.
Αυτά νομίζω ότι έκαναν τον pikachu πρωταγωνιστή
lol δεν το ειχα σκεφτει ετσι . Η δικια μου αποψη ειναι οτι ειναι το αρχικο Poke του πρωταγωνιστη Ash αρα οποιο και να ηταν τον ιδιο σαματα θα εκανε .
ego pisteyw oti o pikachu exei ginei prwtagonisths epidi lei pika pika kai oli lene ti glikoyli poy einai.emena pantos palia moy arese.twra exei minei pisw to paidi...
Vasika aftos einai o logos pou ton kanoun prwtagonisti. Eina glyko kai vgazei mia glykitita otan leei Pika - Pika opws kai polla poke. Etsi elkyei polla (mikra) paidia na doun to anime to opoio ontws einai gia paidia etwn 5-6 mehri 10-11
pantos ta pwsa paidia exei proselkisi o pikathu de legontai.
Δεν ξερω τι λετε αλλα εγω πλησιαζω τα 18 και βλεπω pokemon καθε φορα που τα πετυχαινω ακομα κι αν εχω δει το επεισοδιο αλλες 3 φορες, και θεωρω τον Pikachu ωραιο και γλυκουλι Pokemon και πολυ σωστη την επιλογη του ως πρωταγωνιστη
To pikachu ειναι όντος πολυ όμορφο και κομψό ποκεμον. Αλλα μετα τα πρώτα 50 επεισόδια καταντά βαρετό με τον pikachu να χτυπά την team rocket με thunderbolt.
exeis dikio omw ta perissotera epeisodia me ton pikatchu einai poli wraia...
Kalas Wrote:Οπως είπε και ο deozard το anime όντως απευθύνεται σε μικρές ηλικίες σε αντίθεση με τα παιχνίδια pokemon τα οποία όλοι, πολυ κακώς, τα έχουν συνδέσει με το anime.
Έλα ντε που όλοι κάνουν το ίδιο λάθος. Τα παιχνίδια Pokemon μοίαζουν περισσότερο στην ιστορία του Manga.
panta ixa afti tin aporia: posa Lv ine o pikachu? logika tha eprepe na ine kapou sta 80 meta apo tosa xronia! ego ton ektimo kapou konta sta 50 vevea...