Legendary Pokémon

Full Version: Pikachu ο μεγάλος πρωταγωνιστής
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6
βσκ ενταξει κτλβν οτι η νιντεντο χρησιμοποιει τον πικατσου ως μασκοτ για να διαφημιστει αλλα ενταξει πιστευω πως τ εχει παρακανει...δλδ αυτος ο πικατσου γελειοποιει ολα τ αλλα ποκεμον...ε οχι κ ν νικα golem!!! οσο δυνατος κ αν ειναι...προσωπικα τν αντιπα8ω στ anime,κ πιστευω οτι πρπ καποια στιγμη ν εξελιχτει σε raichu (αν κ ειναι αργα πλεον...)
Nαι και εμενα μου σπαει τα νευρα εντελως στο ανιμε.Αλλα δεν παιζει να φυγει απτο ανιμε η να εξελιχτει σε ραιτΣου...
Εμεις τον εχουμε σιχαθει αλλα ολα τα μικρα και γενικοτερα οι νεοι παικτες πορωνονται με αυτο το παλιοποκεμον Toungue
Το piκachu είναι το ιδανικό για starter στο ανιμε πιστεύω.
εντάξει όμως ανιμε και παιχνίδι δεν έχουν καμία σχέση..
Σιγα τον πρωταγωνιστη στο κατω κατω . Εγω το θεωρω hacked poke. Το ανιμ εχει καταντησει σαν την ντορα την εξερευνητρια ο μποτας θα λειπει σε λιγο ( ντορα θα ειναι ο ας και μποτας ο πικατσου ). Ενα σιχαμερο ποντικι ειναι.Του εχουν βαλει και πουδρα.
θυματε κανεις το επ που πηγαινε να αφησει ΚΑΙ τον πικατσου?
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΙΣΕ?!

η τουλαχιστον να τον αφισει στον οακ τοσα τα ξυ εεεε ξεκουραζονται εκει
ΛΟΛ. Συμφωνω η τουλαχιστον τα τον ειχε αφησει τα τα τιναξει στο δευτερο επισοδειο με τα fearow-spearow
παντως εμενα μου τη δινει οταν ο πικατσου πρεπει παντα να εκσφεντονιζει την ομαδα πυραυλο χρησιμοπωντας παντα ηλεκτροσοκ.γιατι δηλαδη δεν χρησιμοποιει καμια αλλη κινηση οπως σιδερενια ουρα?δεν το καταλαβαινω αυτο.
θα χαλασει το στορι, απλα, και μετα αντε να ξαναφταξεις χαλασμενο στορι.
Μπα την εξφεντονιζει και με κεραυνο
o picachu πρεπει να υπαρχει στο ανιμε γιατι απο την αρχη ο picachu ηταν η μασκοτ των ποκεμον εγω αυτοι που θελω να εξαφανιστουν απο το ανιμε ειναι η ομαδα πυραυλος
χα9χ0αχ9α9χαχ0α9αχ0.Ναι και αυτοι εχουν καταντησει βαρετοι.Το κλασικο: Εμφανιζονται σε μια στιγμη του επισοδειου,λενε το σλογκαν τους και μετα εκτοξευονται.Αλλα δεν ξερω γιατι αλλα αμα δεν τους δειχνει θα μου φανει παραξενο εμενα..Πλακα εχουν :/
οντως αυτη η κωλομαδα πυραυλος πρεπει να παρει τον πουλοπουλο.... δεν την παλευει
δικιο αλλα πωσ καθε φορα γινεται εκριξη?
με το hunderbolt του pikachu η χαρη σε ενα απο τ'αλλα ποκεμον της ash and co.
δηλαδι ο ηλεκτρισμος προκαλει εκριξη?
Pages: 1 2 3 4 5 6
Reference URL's