Legendary Pokémon

Full Version: A Blue Legend (Greek)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Λοιπον, για να δουμε πως θα τα παω εγω σε αυτον τον τομεα...
Ελπιζω η ιστορια να σας φανει αρκετα προτοτυπη.Να τονισω πως εχω ενα γενικο πλανο στο μυαλο μου και δεν ξερω τι θα συμβει στο τελος!Η ιστορια γραφεται κατευθειαν στον υπολογιστη.Αναλογα με το ποσο σημαντικα ειναι καποια γεγονοτα η ιστορια θα εξελισετε γρηγοροτερα η με πιο αργους ρυθμους.Αν την τελειωσω ποτε ισως να γραψω καποια συμπληρωματικα κεφαλαια ωστε να γινουν περισσοτερο κατανοητες καποιες λεπτομεριες. Enjoy....

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1ο:Ετσι ξεκινησαν ολα

Το ονομα μου ειναι Φιλιππος και ειμαι 17 χρονων.Παιζω Pokemon πολλα χρονια τωρα και σε ολα τα παιχνιδια εχω το ψευδωνυμο Blue.Ειμαι σιγουρος πως ολοι πιστευετε οτι αυτη η ιστορια εχει φτιαχτει απλα μεσα στην φαντασια μου, αλλα εγω θα σας πω (για οσους πιστεψουν μια τετοια ιστορια) πως ο,τι θα διαβασετε ειναι περα για περα αληθινο!Ολα ξεκινησαν (και τελειωσαν!!!!) χθες (συγκεκριμενα το Σαββατο 4 Νοεμβριου).Γυριζοντας απο το φροντηστηριο το πρωι, βαριομουν πολυ να διαβασω για το αυριανο διαγωνισμα κι ετσι ειπα να παιξω λιγο Leaf-Green.Ειχα να νικησω ακομα 31 Pidgey/Rattata ωστε να τελειωσω το EV training για το Speed του Charizard.Ανοιγοντας το Ds και επιλεγοντας να παιξω το Gba Game με περιμενε μια πολυ δυσαρεστη εκπληξη.Το παιχνιδι δεν ειχε καθολου Save File και η μονη επιλογη που ειχα ηταν "New Game". "Καποιος με ειρωνευεται" ειπα απο μεσα μου νευριασμενος κοιταζοντας προς τα πανω... "Δεν γινεται να μου συμβαινει αυτο ΤΩΡΑ!Η μαλλον ΠΩΣ γινεται να συμβαινει...Πολυ περιεργο.Πρεπει να το πω στον Ηρακλη." Μηχανικα σχεδον πατησα την επιλογη New Game.Το παιχνιδι ξεκινησε κανονικα, εισηγαγα το ονομα Blue και πατησα γρηγορα A.Το παιχνιδι εφτασε στο σημειο το οποιο ο καθηγητης Oak λεει πως ηρθε η ωρα να ταξιδεψω στον φανταστικο κοσμο των Pokemon.Καθως εβλεπα το ανθρωπακι να μικραινει ενειωσα τον κοσμο γυρω μου να σκωτινιαζει.Ξαφνιαστηκα πραγματικα. "Το πολυ παιχνιδι βλαπτει σκεφτηκα".Μετα ομως καταλαβα πως το θεμα ηταν σοβαρο.Βρισκομουν μεσα σε ενα απεραντο μαυρο.Αν και δεν μ αρεσει να το παραδεχομαι, μπορω να πω οτι φοβηθηκα.Καθως προσπαθουσα να διακρινω κατι μεσα στο απολυτο σκοταδι, ενα εκτυφλωτικο φως εκανε τα ματια μου να πονεσουν.Μισανοιγοντας τα, διεκρινα μια θολη φιγουρα ενος τετραποδου σε σχημα αλογου να βρισκεται περιπου δεκα μετρα μακρια μου.Καθως η εικονα αρχισε να ξεκαθαριζει ειδα τη σιλουετα να παιρνει ακριβεστερη μορφη και χρωμα.Δεν πιστευα στα ματια μου. "Αυτος ειναι ο Aruseus ο δημιουργος των Pokemon" ειπα απο μεσα μου.Μια βαθια φωνη ηχησε στ αυτια μου: "Θα πρεπει να αναρωτιεσαι που βρισκεσαι και γιατι.Δεν υπαρχει ομως χρονος τωρα.Οι τροχοι της μοιρας γυριζουν πιο γρηγορα απ οτι μιλαμε.Το μονο που μπορω να σου πω ειναι οτι θα βρεθεις στην Pallet Town.Η ιστορια στην οποια θα παρεις μερος δεν σου ειναι αγνωστη.Πρεπει ομως να την αλλαξεις.Οσο καιρο θα παραμεινεις εδω, ο χρονος στη διασταση στην οποια ζεις πραγματικα δεν θα περασει.Φευγω αμεσως.Σκεψου καλα τα λογια μου και θα βγαλεις περισσοτερα συμπερασματα απ οσα νομιζεις.Θα σου ξαναμιλησω συντομα..."
"Aruseus ΠΕΡΙΜΕΝΕ" φωναξα.Το Pokemon ομως ειχε ηδη εξαφανιστει.Ενιωσα να ζαλιζομαι...
Εκπληκτικό concept BLUE! Αυτό ακριβώς ήθελα να διαβάσω σε μια ιστορία και όχι παραλλαγές του anime. Ο χαρακτήρας να μπαίνει στον ίδιο το κόσμο του παιχνιδιού. Μμμ...έχω φανταστεί αμέτρητες τέτοιες ιστορίες με τα παιχνίδια Zelda...
Σε παρακαλώ BLUE να βάλεις στην ιστορία σου "δαιμονισμένα" πόκεμον, ο κόσμος να κινδυνεύει να καταστραφεί, κάποιον πολύ "κακό" και κάποιους χαρακτήρες από το forum μας.
Έχω την αίσθηση ότι θα γίνει μια υπέροχη ιστορία.
Δεν είπε ότι είναι ιστορία, αλλα αυτό του συναίβει χθές, είναι πραγματικότητα! Αφηγήσε πολύ ωραία BLUE, αλλά πρόσεξε, το πολύ παιχνίδι σε ζαλίζει πραγματικά! Μια μερα επαιζα 5 ώρες ποκεμον και όταν ξάπλωσα ένιωθα σαν να χανομουν.....
Ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια.Εδω θελω να τονισω κατι χωρις να φανω αγενης.Ενα comment σας φτανει.Αυτο το λεω για να μπορει καποιος να διαβασει ευκολα την ιστορια και να μην περναει ολοκληρες σελιδες με comments.Οσο γι αυτα που ειπε ο Jim Link εχω να πω πολλα απο αυτα που θελεις τα εχω σκεφτει.Σε σχεση με το Anime προγραμματιζω κατι το οποιο μου φαινεται αρκετα ενδιαφερον(Θα το δεις σε αυτο το κεφαλαιο).
----------------------------------------------------------------------------------

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2:Ενα διαφορετικο ξυπνημα...

Ανοιξα τα ματια μου και καταλαβα πως βρισκομαι μεσα σε ενα ζεστο κρεβατι.Παραδοξως φορουσα τις πιτζαμες αντι τα ρουχα μου. "Ηταν ονειρο λοιπον..." , σκεφτηκα.Καθως ανακαθισα ομως καταλαβα πως δεν ημουν στο δωματιο μου.Πισω απο το κρεβατι υπηρχε ενας υπολογιστης.Στα αριστερα μου βρισκοταν μια τηλεοραση με ενα Game Cube συνδεδεμενο σε αυτην (αυτο συμβαινει και στο δωματιο μου) και κοντα στην πορτα υπηρχε ενα ρολοϊ και ενας χαρτης του ΚΑΝΤΟ!!!! "Απιστευτο, αυτο που συμβαινει ειναι αληθινο!"
"Φιλιππε!!!" Ακουσα μια γυναικια φωνη."Ηρθε η ωρα να σηκωθεις!Σημερα θα παρεις το πρωτο σου Pokemon και εχεις ειδη αργησει!"
Σηκωθηκα και πηγα προς την ντουλαπα του δωματιου.Τα ρουχα μου ηταν ολα μεσα!Φορεσα την αγαπημενη μου γαλαζια μπλουζα,μια μπλε ζακετα,ενα τζιν και τα μπλε παπουτσια μου!Βγηκα απο την πορτα και κατεβηκα μια γυριστη σκαλα.Βρεθηκα μπροστα σε ενα σαλονι.Μια γυναικα καθοταν μπροστα σε ενα τραπεζι."Αυτο ειναι!Ο Aruseus μου ειπε να σκεφτω τα λογια του.Η ιστορια δεν μου ειναι αγνωστη...Αρα, αν υποψιαζομαι σωστα,αυτη η γυναικα θα επρεπε να ειναι η υποτειθεμενη μητερα μου." Ειχα δικαιο.Στην πραγματικοτα βρισκομουν μεσα σε ενα σπιτι πολυ παρομοιο με αυτο στο οποιο ξεκινανε οι χαρακτηρες στα παιχνιδια Pokemon.Πιστεψα πως ειχα καταλαβει τα παντα απο τα οσα μου ειχε πει ο Aruseus.Το μελλον ομως θα με διεψευδε...
"Αντε!Τι σκεφτεσαι τοση ωρα;!" ειπε η "μητερα" μου."Ελα να φας το πρωινο σου."
Ετσι κι εγινε.Εφαγα το πρωινο μου,ετοιμαστηκα, χεραιτησα τη "μαμα" και βγηκα εξω.Κοιταξα αυτοματα ψηλα.Διεκρινα εναν ψηλο Μυλο.Κατευθυνθηκα προς τα εκει.Μετα απο αρκετο δρομο βρεθηκα μπροστα στο εργαστηριο του καθηγητη Oak.Χτυπησα και μπηκα μεσα."Καλως ηρθες Φιλιππε!"ειπε ο Oak "Η μηπως απο δω και περα να σε λεω Blue οπως σου αρεσει να λεγεσαι!"μου ειπε γελωντας."Περνα μεσα..."Ο καθηγητης με οδηγησε μπροστα σε ενα μεταλικο τραπεζι στο οποιο υπηρχε μονο μια Pokeball."Δυστυχως ο εγγονος μου και ενα αλλο παιδι προλαβαν να διαλεξουν Pokemon.Για σενα μενει μονο το Squirtle."
"Κανενα προβλημα!Ετσι κι αλλιως το Squirtle θα διαλεγα."
"Πολυ ωραια λοιπον.Ειναι δικος σου.Χμμμμ, γιατι εχω την εντυπωση πως κατι ξεχασα...ΩΧ!Ο Ash δεν εχει ερθει ακομα!Αυτο σημαινει πως δεν θα παρει Pokemon.Τον καημενο...Θα πρεπει να περιμενει μερικες μερες μεχρι να ξαναπρομηθευτω με Starters..."
---------"Αυτο ειναι το νοημα των φρασεων του Aruseus!Βρισκομαι στην ιδια ιστορια με τον Ash!"----------------------------
"Λοιπον, πριν ξεκινησεις το ταξιδι σου, θελω να σου ζητησω να μου κανεις μια χαρη.Στο καταστημα Pokemon της Viridian εχει ερθει ενα δεμα για μενα και θα ηθελα να μου το φερεις."
Ετσι κι εγινε.Πηγα στη Viridian και πηρα το δεμα για τον Oak.Στο δρομο γνωρισα καλυτερα το Squirtle μου και κερδισα μερικες μαχες εναντιον αγριων Pokemon οπως Pidgey και Rattata.Οταν παρεδωσα το δεμα,ο καθηγητης με προμηθευσε με το Pokedex και με 5 Pokeballs.

-----------------------------------------------------------------------------------
Μη βιαστειτε να βγαλετε συμπερασματα για τη συνεχεια.Ειπα πως θελω να ειναι αρκετα πρωτοτυπη ιστορια και θα προσπαθησω να το πετυχω.
Πολύ καλό! Τώρα είδα την ιστορία, δε την είχα πάρει χαμπάρι. Αν μπορείς βάλε και μένα μέσα Toungue.
Και κάτι άλλο. Αυτόν τον Aruseus απο το μυαλό σου του έβγαλες?
Blue ειναι τελειο!Φοβερη η ιδεα σου!Μου αρεσε παρα πολυ τ ξεκινημα!
α και btw pr/Birch ολοι ξερουμε οτι ο Aruseus υπαρχει και ειναι το καλυτερο ποκεμον απο την 4η γενια με 720 συνολικα base stats και οπως ειπε ο Blue ειναι ο δημιουργος των ποκεμον
Κοιταξε το Pokedex του site!Ο Aruseus ειναι ο δημιουργος ολων των Pokemon.
-------------------------------------------------------------------------------------

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3ο:Στο δασος της Viridian(Ι)

Καθως περπατουσα προς τη Viridian σκεπτικος, ενιωσα να κλωτσαω κατι μαλακο.Ξαφνιασμενος ειδα ενα Pidgey να με κοιταει αγριεμενο.Μην προσεχοντας το ειχα κλοτσισει!Το Pidgey πεταξε ψηλα αλλα δεν εφυγε!Πετωντας με ταχυτητα προσπαθησε να με κτυπησει στο κεφαλι!
"Squirtle!Επιθεση!" φωναξα. "Χτυπημα!" Το Squirtle περιμενε το Pidgey να κατεβει και μολις εφτασε αρκετα κοντα πεταχτηκε και το κτυπησε δυνατα."Pokeball, φυγε!" φωναξα.Η Pokeball πετυχε το Pidgey και μια ροζ λαμψη το αιχμαλωτισε μεσα.Στη συνεχεια, επεσε στο γρασιδι, ταλαντωθηκε τρεις φορες και στη συνεχεια σταματησε.Μολις ειχα ποιασει το Pidgey!Κατευθυνθηκα στο κεντρο Pokemon της Viridian.Εκει μια ευγενικη νοσοκομα Joy θεραπευσε τις πληγες των δυο μου Pokemon.Μετα απο μια ωρα ξεκουρασης ξεκινησα για το δασος της Viridian.
Τα δεντρα στο δασος ηταν τοσο πυκνα που ηλιος περνουσε με δυσκολια.Ηταν σχεδον σκοταδι.Καθως περπατουσα ακουσα μια φωνη απο πισω μου: "Σταματα εκει που βρισκεσαι!" Γυρισα και ειδα εναν περιεργο ανθρωπο ντυμενο Samurai! "Κατι μου θυμιζει" σκεφτηκα...
"Εισαι εκπαιδευτης;" με ρωτησε.
"Ειμαι" του απαντησα
"Και εισαι απο την Pallet;"
"Ναι."
"Ε τοτε σε προκαλω σε μια μαχη!"
"Οπως θελεις.Squirtle διαλεγω εσενα!"
"Pinsir ωρα για μαχη!"
Τα δυο Pokemon βρεθηκαν αντιμετωπα.Τ Pinsir, ωντας πιο μεγαλοσωμο φαινοταν να εχει το πλεονεκτημα.
"Pinsir,Επιθεση με τις δαγκανες σου!" To Pinsir πεταχτηκε μπροστα ανοιγοντας τις αποιλητικες του δαγκανες.
"Squirtle!Επιθεση με φουσκες!"To Squirtle φυσιξε πολλες φουσκες απο το στωμα του αποθωντας το Pinsir."Τωρα χτυπημα!"Αυτο ηταν το λαθος μου.Καθως το Squirtle πλησιασε το Pinsir, αυτο το χτυπησε πολυ δυνατα με τις δαγκανες του με αποτελεσμα να το αφησει εκτος μαχης.
"Squirtle επιστρεψε!Επιθεση Pidgey!"To Pidgey πεταξε ψηλα στον αερα κοιταζοντας το Pinsir."Pidgey,επιθεση με ανεμοστροβιλο!"Το POkemon μου χτυπησε δυνατα τα φτερα του δημιουργωντας εναν μικρο στροβιλο που χτυπησε το Pinsir.
"Pinsir! Επιθεση με δαγκανες!"
"Pidgey αποφυγε τον."Το Pokemon μου ειχε καθαρο πλεονεκτημα καθως μπορουσε να αποφυγει ολες τις επιθεσεις πετωντας.Σε λιγο, το Pinsir ηταν εκτος μαχης, αλλα το Pidgey μου ηταν πολυ κουρασμενο.
"Επιθεση Caterpie!"Το Catepie μπορει να εχει μειωνεκτημα αλλα ηταν ξεκουραστο σε αντιθετα με το Pidgey.Ο πραγματικος κοσμος των Pokemon δεν ειναι σαν το παιχνιδι.Αυτο ηταν μαλιστα το οπλο που χρησιμοποιησα για να κερδισω τη μαχη.Παρατηρησα πως το Caterpie ηταν ετοιμο να εξεληχθει καθως η ουρα του εξεπεμπε μια γνωριμη λαμψη.
"Πρεπει να κερδισω χρονο"σκεφτηκα."Pidgey προσπαθησε να αποφυγεις ολες τις επιθεσεις με οση δυναμη σου απεμεινε!"Το κολπο πετυχε.μετα απο μερικες επιθεσεις το Caterpie ελαμψε ολοκληρο και εξεληκτηκε σε Metapod!Το Metapod ομως δεν μπορουσε να χρησιμοποιησει καμια επιθετικη κινηση κι ετσι νικησα τη μαχη!
"Πολυ εξυπνο το κολπο σου!"Μου ειπε ο Samurai."Χρησιμοποιησες το ιδιο μου το Pokemon εναντιον μου.Αν θελεις ελα να μεινεις στο σπιτι μου αποψε.Ειναι εδω κοντα.
"Ευχαριστω, αλλα βιαζομαι απαντησα.Χαρηκα πολυ που σε γνωρισα.Ισως καποια μερα τα ξαναπουμε"ειπα χωρις να το πολυ πιστευω.
Μετα απο καμια ωρα περπατημα καθησα λιγο να ξεκουραστω.Τα Pokemon μου ειχαν γινει καλυτερα.Σε αυτο βοηθησαν και καποια Potions που ειχα μαζι μου.Εκει που καθομουν ακουσα εναν ηχο πισω μου.Γυρισα και ειδα μια πολυ γνωριμη,μικροκαμωμενη κιτρινη σιλουετα...
Pikachu!YAY!παντα το περιμενα αυτο!!!ανυπομονω για την συνεχειαToungueRolleyes
Γτ όλοι βάζουν ότι συναντάνε ένα pokemon κλωτσώντας το ή πατώντας το καταλάθος? Και όσο για τον Aruseus πρώτη φορά το ακούω...

Edit: Δεν υπάρχει στο Pokedex! Μόνο στο serebii...
Ουαου! Λειπω τρεις μερες και φερνεις τα πανω κατω! Ποτε δεν περιμενα πως καμποση ωρα αφοτου τελειωναμε την κουβεντα μας στο φροντιστηριο και σου ελεγα "Γεια" για να μπω στο μαθημα, θα βρισκοσουν στον κοσμο των Pokemon Toungue Μην ξεχασεις και τα φιλαρακια σου, Φιλιππε! *Charizard2005 points to herself* Just joking! Αν θες και σε βολευει μας βαζεις κι εμας μεσα! Η ιστορια σου ειναι οντως πολυ καλη και πρωτοτυπη! Συνεχισε!
http://legendarypokemon.net/dp-pokedex/'arseus'
Pr.Birch υπαρχει και εδω.Αυτο ειναι ενα προιμο Pokedex.Η τελειοποιημενη εκδωση θα ερθει σε λιγο καιρο.Παιδια μην μου ζητατε να μπειτε στην ιστορια!Αφου οπως ειπα εχει συμβει!Θ γραψω ο,τι εγινε!
1. Great story! Κατι που κυριολεκτικα βγηκε απ' το μυαλο σου!
2. Ποπο... κι εγω θα ηθελα να τερματιζα τις κασσετες μου ενω εχει σταματησει ο χρονος. Και πανω απ' ολα να παιζω εγω, οχι ο Ash ή ο Brendan.
3. Συνεχισε συντομα!
(4. Μην πιασεις το Pikachu!!! Το μισω υπερβολικα! Toungue)
Ρε Birch πες μου τωρα τι νοημα εχει το ποστ σου, απο τη στιγμη που σας παρακαλεσα μαλιστα να μην γεμιζετε το θεμα με παρα πολλα non-story posts?
Aν μου επιτρέπετε να κάνω μια πρόβλεψη, το Pikachu θα είναι ο starter του Ash, ο οποίος πρόλαβε τον BLUE στο δρόμο αφού στην αρχή είχε καθυστερήσει.
Θα ήθελα να σου πω BLUE ότι το 2ο και 3ο κεφάλαιο με απογοητεύσαν ύστερα από το πολύ καλό ξεκίνημα. Σχεδόν ήταν αντιγραφή του anime. Δηλαδή τον σαμουράι από το τέταρτο επεισόδιο με τα Pinsir και Metapod τι τον ήθελες? Μετά δηλαδή θα βάλεις και τον εκπαιδευτή με το Sandsrew που είχε δικό του γυμναστήριο και μαστίγωνε τα πόκεμόν του?
Ελπίζω να συνεχίσεις την ιστορία σου και να με διαψεύσεις, γιατί ακόμα πιστεύω ότι μπορεί να γίνει μια πολύ καλή ιστορία
Δεν κανω αντιγραφη του Anime.Αν καταλαβατε απλα βρεθηκα πιο μπροστα απο τον Ash.Αυτο θα παιξει ρολο στην ιστορια,η οποια ομως θα ειναι δικη μου και ασχετη με τον Ash.Ισως να μην τον συναντησω και ποτε...Απλα μου φανηκε ενδιαφερον να παρουσιασω πως εξεληχθηκαν καποια γεγονοτα πριν η μετα τον Ash οσο βρισκομαι ακομα στο Kanto.Για οσους εχουν παιξει το Lord of the Rings "The third Age" θα καταλαβουν περιπου τι προσπαθω να πετυχω.Παντως, για να ξερεις JimLink δεν θα ειναι συνεχεια ετσι.Θα εξηγησω στη συνεχεια γιατι το εκανα αυτο.
Pages: 1 2
Reference URL's