Legendary Pokémon

Full Version: "Κριτική Επιτροπή" Pokemon
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5
Απ' ο,τι βλεπω, ο νικητης ειναι ξεκαθαρος... Charizard: 5 - Typhlosion: 0.

Μια αλλη κοντρα που εμενα με ενδιαφερει αρκετα και, λογικα, καποιους απο εσας το ιδιο, ειναι:
Salamence VS Dragonite
Απο στατιστικα ειναι σχεδον ολοιδιοι, με το Dragonite να ειναι ελαχιστα πιο αμυντικο και το Salamence πιο επιθετικο. Base Stat Sum = 600 και για τα δυο. Οι τυποι τους ειναι ιδιοι. Απο εμφανιση και τα δυο πανε πολυ καλα. Ο ρολος τους σε μια ομαδα ειναι πανω-κατω ο ιδιος και το μονο που διαφερει ειναι οι κινησεις τους. Το Dragonite εχει προσβαση στο Focus Punch ενω το Salamence στα Hydro Pump και Crunch για μια πιο Special version.

Λοιπον, τι λετε? Εγω προτιμω το Salamence μονο και μονο επειδη φαινεται πιο αγριο απο το Dragonite. Αλλιως ειναι περιπου ιδια.
Κι εγω το ιδιο. Αν και τα δυο ειναι δρακοι, ο Salamence θυμιζει περισσοτερο το μυθικο ζωο...
Και μένα από άποψη εμφάνισης μου αρέσει περισσότερο το Salamence επειδή δείχνει πιο άγριο αλλά και το Dragonite μου αρέσει επειδή φαίνεται γλυκούλικο και ήρεμο αλλά άμα θυμώσει γίνεται πολύ επικίνδυνο. Από στατιστικά αν και έχουν τα ίδια συνολικά, προτιμώ το Salamence επειδή έχει 15 παραπάνω σε Sp.Att και 10 σε Spd που τον κάνει καλύτερο sp.sweeper και ειδικά με το Crunch που μπορεί να μάθει γίνεται πολύ χρήσιμος.
Έτσι διαλέγω τον Salamence αν και τα πόκεμον δράκοι δεν τα πολυσυμπαθώ γιατί μπορεί να έχουν αντοχές στα 4 βασικά types (fire,water,grass,electric) ο τύπος τους έχει πλεονέκτημα μόνο σε ένα τύπο (τον δικό τους) και έτσι πρέπει να τους μαθαίνεις επιθέσεις άλλων τύπων με αποτέλεσμα να μην παίρνουν το 1,5x boost
Εχεις δικιο στο οτι δεν παιρνουν το STAB Boost αλλα μην ξεχνας οτι το Salamence και το Dragonite παιρνουν STABed Aerial Ace, το Kingdra STABed Surf και το Flygon STABed Earthquake (νομιζω οτι αυτοι ειναι οι καλυτεροι δρακοι).
Και κατι αλλο. Πιο βασικος μου φαινεται ο τυπος Ice παρα ο Grass. Πιο πολλα Ice Beam θα φας παρα Solarbeam.
Λοιπόν, συνεχίζουμε με δύο grass starters από διαφορετικές γιενιές

Meganium VS Sceptile

Δεν συμπαθώ καθόλου τα grass πόκεμον λόγω των πολλών μειονεκτημάτων τους και των χαμηλών σε δύναμη επιθέσεών τους.
Από εμφάνιση προτιμώ το Meganium, ενώ με το Sceptile είχα ξεκινήσει την Emerald. Aπό συνολικά στατιστικά είναι σχεδόν ίδιοι με 525 base stats για το Meganium και 530 για το Sceptile. Το Meganium έχει υψηλά def και sp.def με 100 που τον κάνει annoyer με Τοxic/Leach seed/rest/double team/swagger, ενώ το Sceptile νομίζω ότι είναι το μοναδικό sp.sweeper grass πόκεμον που αξίζει. Με 120 spd και 105 sp.att και με πολλές κινήσεις στο οπλοστάσιό του όπως leaf blade/crunch/dragon claw αναδεικνύεται ως πολύ καλή επιλογή για την ομάδα.
Καταλήγωντας προτιμώ τον Sceptile, αν και στις D/P δεν θα είναι τόσο δυνατός με 85 Att αλλά με Earthquake, Aerial Ace, Scizzor cross, Rock Slide, Brick Break, ενώ υπάρχουν καλύτεροι annoyers από το Meganium
Βασικα για μενα δεν μπορουν να συγκριθουν λογω των διαφορετικων τους ρολων.Το Sceptile ειναι καλο Sweeper αλλα δεν ενθουσιαζομαι κιολας.Το Meganium απο την αλλη ειναι ενα annoyer το οποιο ειναι των ακρων.Η δεν θα κανει τιποτα, η αν καταφερει να "μπει" σωστα στο παιχνιδι μπορει να χαλασει μια ολοκληρη ομαδα...
εγω πιστευω οτι υπαρχουν καλυτερα annoyers, οποτε αν εβαζα ενα απο τα δυο στην ομαδα μου, που δεν το βλεπω, θα ηταν το sweeper Sceptile.
Τι λέτε να συγκρίνουμε αυτά:

Blaziken VS Infernape

Aπό στατιστικά είναι περίπου τα ίδια με συνολικά base stat για το Blaziken 530 ενώ για το Infernape 534. Σε HP, Def, Sp.Def οι διαφορές τους είναι ασήμαντες αλλά σε Spd Infernape είναι σημαντικά ταχύτερο με 108 έναντι 80. Από την άλλη το Blaziken είναι πιο επιθετικό με Att και Sp.Att 120 και 110 ενώ το Infernape 104 και στα δύο. Από κινήσεις δεν βρίσκω κάποιες διαφορές εκτός από το ότι το Blaziken μαθαίνει Brave Bird, Baton Pass ενώ το Infernape μπορεί να μάθει In Fight, ThunderPunch και το χρήσιμο Calm Mind.
Δεν ξέρω ποιο είναι καλύτερο, αλλά θα προτιμήσω για λίγο το Infernape επειδή η διαφορά του στην ταχύτητα είναι μεγαλύτερη από τη διαφορά που έχει με το Blaziken στο Att για Physical Sweeper
Μεχρι πριν 3 λεπτα θα ελεγα Blaziken. Μεχρι πριν 3 λεπτα δεν ηξερα οτι το Infernape παιρνει Calm Mind. Με μεγαλυτερη ταχυτητα και τροπο να ανεβασει την Sp.Atk. του, ε, ειναι λιγακι καλυτερο απο τον Blaziken.
sPaM sPaM sPaM sPaM sPaM sPaM sPaM sPaM sPaM sPaM sPaM sPaM sPaM sPaM sPaM sPaM sPaM sPaM sPaM sPaM sPaM sPaM sPaM sPaM sPaM sPaM sPaM sPaM sPaM sPaM sPaM sPaM sPaM sPaM sPaM sPaM sPaM sPaM sPaM sPaM sPaM sPaM sPaM sPaM sPaM sPaM sPaM sPaM sPaM sPaM sPaM sPaM sPaM sPaM sPaM sPaM sPaM sPaM sPaM sPaM sPaM sPaM sPaM sPaM sPaM sPaM sPaM sPaM sPaM sPaM sPaM sPaM sPaM sPaM sPaM lol.Τεσπα,εγω λεω blaziken γτ οπως και να το κανεις...ειναι blaziken!
Oi anthropoi tis NINTENDO den prepi na eixan fantasia kai ekanan dio idia pokemon anyway pistebo oti to blaziken einai dunatoteros maxitis
ειναι μια δυσκολη επιλογη αλλα μαλλον θα διαλέξω το blaziken μονο και μονο επειδή ηταν το πρώτο 3ης γενιας pokemon μου.
ειδατε.ολοι συμφωνουν αρα μαλλον εληξε
Ti lete gia Electabuzz vs Magmar.Moiazoun para poli ????????????
μμμ γτ οχι.να κανουμε magikarp vs. feebas
Pages: 1 2 3 4 5
Reference URL's