Legendary Pokémon

Full Version: "Κριτική Επιτροπή" Pokemon
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5
και γιατι οχι, mew vs celebi???
EDIT:ΜΗΝ ξαναχρησιμοποιησεις "ασχημες λεξεις"
ok, αλλα αυτα που λεω εγω ειναι τα ΜΟΝΑ τα οποια δεν εχουν ερθει στην μικρη αυτη χώρα που την λενε Ελλαδα...(βεβαια υπαρχει και το σπαστιρι,που δεν εχω of cοurseWink )
Βλεπω οτι οσο ελειπα στην 5ημερη το spam εξαπλωθηκε.Σε προηγουμενο Thread ημουν πιο χαλαρος αλλα βλεπω οτι το θεμα εχει ξεφυγει ελαφρως.Λοιπον απο δω και περα αν ξαναδω εκτεταμενο spaming θα δινω warning.Ξεκαθαριζω οτι το κανω για το site και δεν εχω κανενα προσωπικο προβλημα με κανεναν σας.
ok but i will spam anywayz.i am the official spammer man !!!! anywayz

Ποια ποκεμον θα κρινουμε τελικα?(ασχετο,τι κακια λεξη χρησιμοποιησα?)
mewtwo vs mew
^^
double posting.plz edit your previous post next time instead of double posting
whaat??? seviper vs arbok.μοιαζουν
Αντε να σας βάλω να συγκρίνετε τα αγαπημένα μου Ποκεμον ως εργασία! Toungue
Μιλάω για τις 7 -πλέον- εξελίξεις της Eevee.
Περιμένω σχόλια. Wink
|------------|-----|-----|-----|-----|-----|-----|
|Jolteon     |Speed|S.Atk|S.Def| HP  | Atk | Def |
|Flareon     | Atk |S.Def|S.Atk| HP  |Speed| Def |
|Espeon      |S.Atk|Speed|S.Def| HP  | Atk | Def |
|Umbreon     |S.Def| Def | HP  | Atk |Speed|S.Atk|
|Leafeon     | Def | Atk |Speed| HP  |S.Def|S.Atk|
|Glaceon     |S.Atk| Def |S.Def| HP  |Speed| Atk |
|------------------------------------------------|

Επιτέλους... Ορίστε. Τώρα είναι πιο εύκολη η σύγκριση.
1. Vappy: Με την καλη Sp.Def. και τα πολλά HP μπορεί να φάει ένα-δυο Thunderbolt και να ζήσει. Βοηθάει την ομάδα με τα Haze, Wish, κλπ. και μπορεί να κάνει και ζημιά με Surf και Ice Beam. 4/5
2. Jolty: Πολύ καλά stats για Sp.Sweeper αλλά τελείως άχρηστο movepool. Καλό μόνο με Hidden Power [Ice] ή [Grass] (άρα μόνο στο ΝΒ). 3/5
3. Flare: Πολύ περίεργο Pokémon, ψηλή Atk. + Fire-type = WTF?!?!? Πάντως έχει τις κινήσεις που χρειάζεται και στα UU απλά τα σπάει. Στα OU, πρέπει να περιμένει να φύγουν απ' τη μέση τα Tyranitar, Flygon και Dugtrio. 3/5
4. Esp: Τα ίδια με το Jolteon αλλά είναι λίγο χειρότερο λόγω του μικρότερου Speed. 2.5/5
5. Umbre: Kάνει τα πάντα. Βοηθάει με Wish, βαράει με Toxic και Confuse Ray, παγιδεύει με Mean Look, νικάει την Blissey 1-on-1 με Taunt και άλλα πολλά... 5-6/5
6. Leafy: Ice Beam, Flamethrower = Ψόφος. Και έχει και άσχετο movepool. Άστα να πάνε... 2/5
7. Glace (παγωτό?): Τίποτα κι εδώ. Αμυντικό Pokémon δεν μπορεί να γίνει (Flamethrower, bye bye...), επιθετικό δεν γίνεται με τέτοια Speed. 2/5

Επιτέλους, τελείωσα. UMBREON FTW! Big Grin
(Πέρασα τις εξετάσεις? Toungue)
Σε γενικες γραμμες συμφωνω με τον Nm2.
-Το Vaporeon το θεωρω πολυ αξιολογο και συνηθως αποτελει απειλη για την ομαδα μου, λογω του Wish+μεγαλες αμυνες κυριως.
-Το Jolteon με Substitute και agility ειναι σπαστικο αν δεν χτυπηθει κατευθειαν αλλα γενικα δεν αποτελει μεγαλο προβλημα.
-Το Flareon θα προτιμουσα να εχει μεγαλυτερο Speed
-Το Espeon ειναι το αγαπημενο μου απο τα Eeveelutions αν και το Glaceon εχει αρχισει να μου αρεσει πολυ.Με Calm Mind μπορει να κανεις πολυ μεγαλη ζημια, αλλα οπως αναφερθηκε χανει απο Moveset.
-Το Umbreon εχει πολυ καλο συνδιασμο moveset και ικανοτητων αλλα δεν το προτιμω πολυ.
-Για τις δυο καινουριες εξεληξεις δεν εχω να πω πολλα γιατι δεν εχω δει τις δυνατοτητες τους ακομα (Δεν μετρανε μονο τα στατιστικα αλλα και το πως λειτουργουν σε μια ομαδα)Απλα να πω οτι μου αρεσουν πολυ εμφανισιακα...

Αυτα απο μενα.Γενικως δε χρησιμοποιω Eeveelutions αλλα πιστευω οτι τα Vaporeon και Umbreon ειναι οι πιο χρησιμες.
Ωχ, ναι... Παραασχολήθηκα με τα stats και ξέχασα την εμφάνισή τους.
Glace > Jolty > Flare > Vappy > Leafy > Umbre > Esp
Το Glaceon μου αρέσει αρκετά εμφανισιακά γιατί μου θυμίζει τον Hyuuga Neji από το Naruto. To Esp και το Umbre απλά δεν έχουν κάτι το ιδιαίτερο σε σχέση με τα άλλα...
Esp>vappy>Flare>leafy>Glecey>umbr
Συμφωνώ και εγώ ότι τα Vaporeon και Umbreon είναι οι καλύτερες εξελίξεις της Eevee και πάρα πολύ χρήσιμοι batton passers. Τα αναλύσατε πολύ καλά για το τι μπορούνε να κάνουνε σε μια ομάδα. Το Espeon το θεωρώ πολύ καλό αφού με τέτοια στατιστικά σε sp.att και spd διαλύει τους περισσότερους τύπους του παιχνιδιού και χρειάζεται μόνο Psychic και Shadow Ball. Νομίζω ότι και αν του δωθεί η ευκαιρία οι άμυνές του αντέχουν να κάνει μια φορά το Calm mind. Το Flareon λόγω του περιορισμένου του moveset δεν μπορείς να το προτιμήσεις για τον physical sweeper της ομάδας σου, και το Jolteon βγάζει μόνο water-flying. Για τις δύο καινούριες μορφές δεν πρόκειται να ασχοληθώ ποτέ. Μόνο αν το Glaceon είχε υψηλότερο spd.
Eμφανησιακά από παλιά μου άρεσαν όλα τα fyre type των 150 πρώτων οπότε
Flareon>Jolteon>Vaporeon>Espeon>Umbreon>Glaceon>Leafeon
Μην ξεχνατε οτι μπορουν να συνδιαστουν ολα σε μια Batton Passing ομαδα οπως του Eraleas οποτε να αποκτησουν ολα τα στατιστικα που του λοιπουν...
Pages: 1 2 3 4 5
Reference URL's