Legendary Pokémon

Full Version: Χριστούγεννα!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
μιας και οδευουμε προς τα χριστουγεννα σιγα,σιγα αλλη μια φορα θα ηθελα φετος κατι ξεχωριστο οπως ενα ωραιοτατο ταξιδακι με τα φιλαρακια μου!!!Big Grin
εγω θα θελα πολυ nintendo wifi connection απ τον αϊ βασιλη
Δεν θα παω πουθενα και θα ηθελα να μου φερει ευτηχια,δυναμη και υγεια τιποτα παραπανο
εγώ μάλλον θα πάω Θεσ/νίκη και θέλω ο Αγιος βασίλης (δλδ οι γονείς μου) να μου φέρει καμιά κασέτα ποκεμον καινούρια ( μαλλον xplorers of darkness, οχι και τοοσο καινούρια δλδ) ή -λίγο χαζό- παπούτσια heelys.....

Καλα Χριστούγεννα Υγεία, ευτυχία και προκοπή.....-για τα πόκεμον-
ΤΙΙΙΙΙΙΙ?????????? δεν υπαρχει αι-βασιλης????
(χαχα, αστειακι....) εγω μαλλον 8α παω στα ξαδερφακια μου που μεωουν στην αμερικη...χμ, για δωρο 8α η8ελα κ εγω τ ιδιο μ την ShinyVaporeon... πρεπει να ειναι τελεια....
ολοι πατε ενα μηνα πισω
Δεν θα παω πουθενα, θα κατσω εδω για να νευριαζω τον στρατο. Εγραψα γραμμα στον αι βασιλη για εναν υπολογιστη που εχει στο πλαισιο. Μετα βλεπουμε. ( δεν πιστευω να πιστεψατε οτι εστειλα στ' αληθεια γραμμα )
Τυχερε! Εχεις ξαδέλφια στο america! τώρα θυμήθηκα οτι σήμερα που πήγα προπόνηση μπάσκετ, μια συμπαίκτρια μου είχε φέρει μαζί της τους θείους της από την Αμερική......σούπερ ουαου.....
εχω κι εγω αδερφια στην αμερικη συν οτι θα παω εκει φετος τα χριστουγενναBig GrinBig Grin.βασικα θα παω νεα υορκη και βοστωνη
Ναι ΚΑΛΑ......;-)
(15-11-2008 06:02 PM)ShinyVaporeon Wrote: [ -> ]Ναι ΚΑΛΑ......;-)

κι ομως.ειναι αληθειαBig GrinBig Grin
Εγω θα παω στα Καλαβρυτα φετος με την οικογενεια μου για να γιορτασω την γιορτη μου τα Xριστουγεννα.Και παιζεται αν θα παω στην θεια μου στο Κεντακι τισ υπολοιπες μερες....Big GrinSmile
αχ τυχεροι εγω μονο Γερμανια εχω ξαδερφια
και γιατι δεν πας η Γερμανια ειναι ωραια!!!Smile
ε που να παω τωρα ασε βαριεμε κιολας θα κατσω σπιτι να διαβασω λιγακι γιατι εχω χαλαρωσει αλλα σεν πειραζει ακομα και στο σπιτι τα χριστουγεννα ειναι τελεια ενας λογος ειναι τα δωρα
Pages: 1 2 3
Reference URL's