(15-11-2008 08:51 PM)The Human Torch Wrote: [ -> ]ε που να παω τωρα ασε βαριεμε κιολας θα κατσω σπιτι να διαβασω λιγακι γιατι εχω χαλαρωσει αλλα σεν πειραζει ακομα και στο σπιτι τα χριστουγεννα ειναι τελεια ενας λογος ειναι τα δωρα
1)Το διαβασμα κανει καλο στην υγεια του αθρωπου[xDxD]
2)Συμφωνω απολυτα οτι τα χριστουγεννα στο σπιτι ειναι WOW!!!
Τι λέτε ρε, την παλεύετε? Θέλουμε πάνω από ένα μήνα για τα Χριστούγεννα ρε... Άμα είναι ν' ανοίξω κι ένα τόπικ για το Πάσχα κατα το Φλεβάρη, θα πιάσει...
Α, και btw:
(15-11-2008 04:59 PM)George7 Wrote: [ -> ]δεν πιστευω να πιστεψατε οτι εστειλα στ' αληθεια γραμμα
Εδώ και τέσσερα χρόνια γράφω πάντα γράμμα στον Αη Βασίλη, είναι ο μόνος τρόπος να πάρω δώρο για την Πρωτοχρονιά. Just sayin', πέρσι πήρα το PC που ήθελα, αν και πλήρωσα το μισό.
ναι ομως ΝΜ2 ηδη βλεπουμε τριγυρο μας χριστουγεννιατικα και ιδιεταιρα στα μαγαζια οποτε αρχισαμε να μιλαμε....εξαλου τι ειναι μισος μηνας...τιποτα δηλαδη...
Πρώτον δεν είναι μισός μήνας. Είναι ένας μήνας και δέκα ημέρες. Επίσης είναι κοινή λογική να μιλάμε για τα Χριστούγεννα το Δεκέμβρη και όχι από τα μέσα του Νοεμβρίου. Ωχχχχ πρέπει να πάω να στολίσω το Χριστουγεννιάτικό μου δένδρο. xP
όντως, κανονικά λιιιιιιιίγο πιο αργά έπρεπε να το ανοίξουμε , αλλα δεν πειράζει
:-)
δεν πειραζει ομως πιστευω δηλαδη
Ρε παιδια αλλωστε μερικοι ηδη στολιζουν δεντρο:S
σωστα η μανα μου θα το στολεισει αυριο!
Λολ.Και εμενα θα το στολισουν οπου ναναι βασικα γιατι ο μικρος αδερφος μας πρηζει..
Αχ χριστουγεννα..η αγαπημενη μου περιοδος..τελεια ειναι!Τι δωρο θελω ?δεν ξερω ακομη..θα σκεφτω κατι καλο παντως
εμεις νομιζω οτι θα στολισουμε την αλλη βδομαδα δεντρο
we too. την άλλη βδομάδα........
εμεις πρεπι να περιμενουμε την αδερφη μου μεχρι 11/12/08 για να ερθει απο Μυτιληνη μιας και δεν θα εχει αλλα μαθηματα στο πανεπιστημιο....