Legendary Pokémon

Full Version: DIGIMON
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Chrest: Hope
Digivice: Green
Poyomon
Tokomon
Patamon
Angemon
Holy Angemon
Seraphimon
Τι ειναι αυτα!ΕΔΩ ΜΕΣΑ DIGIMON???Σα να λετε για τον Παναθηναικο σε Forum του Ολυμπιακου.

Πλακα κανω!Δεν προλαβαινω να κοιταξω τωρα.Θα ποσταρω αλλη φορα.
ego ta digimon ke ta pokemon ta ksero ksaderfiaBig GrinBig GrinBig Grin[xa xa xa]
Κοιτα, οταν πρωτοβγηκαν τα digimon τα θεωρουσα πολυ κατωτερα... Οταν ομως βλεπω να βγαινουν συνεχεια σειρες που δεν ειναι καλες ανεβαινουν στα ματια μου (τα πρωτα digimon εννοειται)...
Tα digimon (τα τέρατα δλδ) μου φαίνονται πολύ πιο ωραία ως προς την έμφάνιση και την ''τερατότητα'', από τα pokemon. Αλλά μάλλον τα pokemon οφείλουν να είναι (υποτείθεται) πιο γλυκά, αφού έχουν δεσμευτεί από την ονομασία τους, pokemon = pocket monsters, ενώ digimon = digital monsters.
Δεν ξέρω αν συμφωνείτε.......
Mε το παρντόν δλδ, αλλα εγώ τα Digimon ποτε δν τα συμπάθησα... Απο ποιόητας είναι φανερώς κατώτερα των Pokemon. Και έχουν μια μεγάλη μπερδεψούρα με τις εξελίξεις, και τα παιχνίδια τους δν εχουν σχεδον καθόλου στρατηγική. Απο κει και περα δν ξερω...
ok! afto omos to 8ema ine gia alon skopo!!!
ieks. Pws tolmises na ftiaxeis ena dgmn thread se pkmn forum? jk Toungue. To agapimeno mou digimon einai o wargreymon (apola ta digimon pou 8imamai). Twra gia to digivice, den xerw ti einai Toungue
Lucario Wrote:Mε το παρντόν δλδ, αλλα εγώ τα Digimon ποτε δν τα συμπάθησα... Απο ποιόητας είναι φανερώς κατώτερα των Pokemon. Και έχουν μια μεγάλη μπερδεψούρα με τις εξελίξεις, και τα παιχνίδια τους δν εχουν σχεδον καθόλου στρατηγική. Απο κει και περα δν ξερω...

γιαυτο σε συμπαθω (και για αλλους λογους για τον οποιο περιμενω εδω και πολυ καιρο το PM και με εχεις αφισει σε αναμενα καρβουνα ToungueToungue

ρε πατε καλα αφτα ειναι μαπες ...

μια γελοια αντιγραφη των pokemon που τιν ξεκηνισαν αφτα και μετα δεν συμαζευτικαν οι αντιγραφεις των Poke.....

σοβαρα μιλωντας δεν ασχοληθικα ποτε και ουτε προκειται..........
Tr41n3R_Darvor_gr Wrote:
Lucario Wrote:Mε το παρντόν δλδ, αλλα εγώ τα Digimon ποτε δν τα συμπάθησα... Απο ποιόητας είναι φανερώς κατώτερα των Pokemon. Και έχουν μια μεγάλη μπερδεψούρα με τις εξελίξεις, και τα παιχνίδια τους δν εχουν σχεδον καθόλου στρατηγική. Απο κει και περα δν ξερω...

γιαυτο σε συμπαθω (και για αλλους λογους για τον οποιο περιμενω εδω και πολυ καιρο το PM και με εχεις αφισει σε αναμενα καρβουνα ToungueToungue

ρε πατε καλα αφτα ειναι μαπες ...

μια γελοια αντιγραφη των pokemon που τιν ξεκηνισαν αφτα και μετα δεν συμαζευτικαν οι αντιγραφεις των Poke.....

σοβαρα μιλωντας δεν ασχοληθικα ποτε και ουτε προκειται..........
Για διάβασε εδώ:
http://www.bandaicg.com/digimon/showthread.php?t=13841
ti leei re paidia?oti kai kala prwta dhmiourgh8hkan ta digimon alla prwta bghkan ta pokemon sto emborio?egw 8umamai na blepw pokemon apto 1995 k m lete twra gia ta digimon..dn lew maresan k auta ligo argotwra..alla se kamia periptwsh den boroun na sigri8oun me ta pokemon...dld eleos!
Ash Wrote:Tα digimon (τα τέρατα δλδ) μου φαίνονται πολύ πιο ωραία ως προς την έμφάνιση και την ''τερατότητα'', από τα pokemon. Αλλά μάλλον τα pokemon  οφείλουν να είναι (υποτείθεται) πιο γλυκά, αφού έχουν δεσμευτεί από την ονομασία τους, pokemon = pocket monsters, ενώ digimon = digital monsters.
Δεν ξέρω αν συμφωνείτε.......

Συμφωνω με τον Ash...Θεωρω τα Digimon πιο καλα απο τα Pokemon σε καποια πραγματα...Α και αν θες ψαξ'το ποια ειναι πρωτα τα Pokemon ή τα Digimon
se kamia periptwsh dn to pisteuw auto..pisteuw oti ta digimon einai mia antigrafh ton pokemon,epituxhmenh men alla antigrafh..ta pokemon einai ta kalutera!alla enta3ei gousta einai auta.
Pages: 1 2
Reference URL's