31-12-2006, 06:30 PM
31-12-2006, 06:54 PM
Για πες τι μηνυμα σου βγαζει...
31-12-2006, 07:10 PM
an error has occurred. Press the eject Button and remove the disc then turn the Wii console off and refer to the wii opperations manual for help troubleshouting. τι πρέπει να κάνω
31-12-2006, 07:24 PM
Δεν εχω ιδεα. Μηπως βαζεις τα παιχνιδια αναποδα? (Δεν νομιζω να υπαρχει ανθρωπος που να το κανει αυτο...)
31-12-2006, 07:32 PM
Όχι είδα τις οδηγείες, μήπως ξερει κανένας άλλος??
31-12-2006, 07:37 PM
Να μου ελεγες κατι με το χειριστηριο να το καταλαβω, αλλα με τα CD δεν μπορω να φανταστω τιποτα.Το μονο που μου περασε απο το μυαλο ειναι οτι εβαζες τα CD αναποδα αλλα οπως ειπες δεν το κανεις.Απευθυνσου στις υπηρεσιες Sevrice της Nortec και να εισαι σιγουρος οτι θα σου το φτιαξουν σιγουρα και γρηγορα.Μπορει να σου δωσουν και καινουριο αν εχει μεγαλο προβλημα.
28-01-2007, 04:10 PM
Η τηλεοραση μου ειναι σχετικα χαμηλα, οποτε εβαλα την επιλογη above για το sensor bar αλλα και παλι οι κινησεις ξεφευγουν μερικες φορες... Τι γινεται?
29-01-2007, 05:03 PM
Για τις επιλογές της sensor bar δεν παίζει ρόλο που βρίσκεται η τηλεόραση αλλά που θα τοποθετήσεις την sensor bar (δλδ. άμα τη βάλεις στο κάτω μέρος της τηλεόρασης ή από πάνω της).
Επειδή λες ότι σου ξεφεύγουν οι κινήσεις, υποθέτω εννοείς ότι δεν κεντράρει καλά το pointer από το χειριστήριο στην οθόνη. Μπορεί να φταίνε οι μπαταρίες ή άμα υπάρχει πολύ φως του ήλιου μέσα στο δωμάτιο. Διαφορετικά θα φταίει ο τρόπος που παίζεις στο Wii Sports.
Επειδή λες ότι σου ξεφεύγουν οι κινήσεις, υποθέτω εννοείς ότι δεν κεντράρει καλά το pointer από το χειριστήριο στην οθόνη. Μπορεί να φταίνε οι μπαταρίες ή άμα υπάρχει πολύ φως του ήλιου μέσα στο δωμάτιο. Διαφορετικά θα φταίει ο τρόπος που παίζεις στο Wii Sports.
30-01-2007, 01:27 PM
Εμένα δν μου βγαίνει αυτο το μπλέ νεον. Μου το βγάζει κατα τη διάρκεια που πατάω το κουμπί για να ανοίξει. Αμέσως μετά κλείνει...Είναι λογικό αυτο?
31-01-2007, 03:42 AM
Ναι, το φώς ανάβει μόνο όταν ανοίγεις την κονσόλα ή όταν έχεις κάποιο email.
31-01-2007, 10:22 PM
Thx αλλα στο ιβέντ πάντως όλη την ώρα ανοιχτό ήταν...
01-02-2007, 02:45 AM
Όντως, ήτανε όλη την ώρα ανοιχτό, αυτά όμως που έβλεπες μέσα στης θήκες δεν ήταν αληθινά Wii
01-02-2007, 10:26 AM
Lucario Wrote:Thx αλλα στο ιβέντ πάντως όλη την ώρα ανοιχτό ήταν...Αυτό γίνεται αν ανοίξεις την κονσόλα και βραχυκυκλώσεις μια σύνδεση από μέσα.(Θα χρειαστείς ηλεκτρονικό κολλητήρι και κόλληση).
Δεν το έχω κάνει ακόμα γιατί έχω την εντύπωση ότι η κονσόλα μου έχει πρόβλημα με το internet(έχω διαβάσει σε διάφορα thread ότι οι πρώτες παρτίδες είχαν προβλήματα, π.χ. κολλήματα και καθυστερήσεις κ.α.).
Αν το συνδέσω και δω ότι δεν έχει πρόβλημα θα προχωρήσω και στο modding
01-02-2007, 11:01 AM
Arty2 Wrote:Όντως, ήτανε όλη την ώρα ανοιχτό, αυτά όμως που έβλεπες μέσα στης θήκες δεν ήταν αληθινά Wii
Gah... Πώς γίνεται αυτό?
12-04-2007, 08:49 PM
Εγώ έχω ένα πρόβλημα με το wiimote. Παρ'όλο που παλιά έπαιζε κανονικά, τώρα κάθε φορά που πατάω ένα κουμπί αναβοσβήνουν και τα 4 λαμπάκια. Επίσης στην αρχική οθόνη πατάω το Α αλλά δε γίνεται τπτ και δε γίνεται πάλι τπτ όταν πατάω κάποιο κουμπί στην οθόνη των channels ή όταν μετακινώ το wiimote. HELP plz!