Legendary Pokémon

Full Version: Είστε συγγραφέας του Wiki μας? Ελάτε εδώ!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
Σε αυτό το Thread όλοι οι συγγραφείς του wiki μας θα λένε τις νέες προσθήκες τους, τις ερωτήσεις τους, τις ιδέες τους, ή ακόμα και να ζητήσουν βοήθεια.


Μια προσθήκη μου, έφτιαξα σελίδα για τον όρο "Pokemon" που κάνει redirect στη σελίδα "Pokémon"

Πως να το κάνετε:

Βάζετε στη σελίδα το κείμενο:
Code:
#redirect [[τη σελίδα που θα πηγαίνεις]]

για παράδειγμα, εγώ έβαλα #redirect [[Pokémon]]
Καλύτερα να το κάνεις Pokemon και όχι Pokémon μιας και σπάνια θα τον γράφουν με αυτόν τον τρόπο...(αν κατάλαβα καλά τί είναι αυτό δηλαδή... )
Quote:Σε αυτό το Thread όλοι οι συγγραφείς του wiki μας θα λένε τις νέες προσθήκες τους, τις ερωτήσεις τους, τις ιδέες τους, ή ακόμα και να ζητήσουν βοήθεια.
Λοιπόν, χωρίς να θέλω να γίνω κακός:
  1. τις νέες αλλαγές μπορούμε να τις δούμε από το link στην αρχική σελίδα του wiki, στο αριοστερό πάνελ "Πρόσφατες Αλλαγές"
  2. τις ιδέες τους... εγώ προτείνω καλύτερα όποιος ξέρει κάτι να το γράφει. Ακόμη κι αν είναι να δημιουργήσει νέους όρους κι όχι μόνο να διορθώσει. Από εκεί και πέρα κάποιος που ξέρει καλύτερα μπορεί έπειτα να το διορθώσει/ενημερώσει ή πχ. ο Arty που είναι και ο κύριος διαχειριστής θα δει τι χρειάζεται και τι όχι. Αν και στη φάση που είμαστε δύσκολο να υπάρχει κάτι που ΔΕΝ χρειαζόμαστε. Μετά από ένα χρόνο τα ξαναλέμε.
  3. Για το θέμα των ερωτήσεων/βοήθειας, αν κάποιος χρειάζεται κάτι, μπορεί να ψάξει στο σάιτ αυτό να το βρει ή στο Google αν κάτι δεν τον ικανοποιεί. Όποιος θέλει βέβαια ας ρωτήσει εδώ. Αλλά άμα βαριέστε μην αγχώνεστε. Κι εγώ που ήθελα να γράψω για τα Pokemon δε θυμόμουν πόσα αντιστοιχούν στη 2η και πόσα στην 3η γενιά. Μου τα συμπλήρωσε ο Arty ενώ κάτι στην ορολογία το συμπλήρωσε ο pr.Birch. Άμα θέλετε βέβαια ρωτήστε, γιατί έτσι ενημερώνετε και τι λείπει. Αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμη για να ασχοληθούμε με αυτό. Ακόμη φτιάχνουμε τις βασικές έννοιες οπότε κάποιος θα τις προσπελάσει για να τις συμπληρώσει.

Χαλαρά! Τα λέμε στο Wiki
Intruder Wrote:Καλύτερα να το κάνεις Pokemon και όχι Pokémon μιας και σπάνια θα τον γράφουν με αυτόν τον τρόπο...(αν κατάλαβα καλά τί είναι αυτό δηλαδή... )

Κοίτα.... όταν ανοίγεις τη σελίδα "Pokemon" σε μεταφέρει στη σελίδα "Pokémon". Άρα ό, τι κι να βάλεις σε βγάζει στην "Pokémon".WinkSmile

vensires Wrote:Λοιπόν, χωρίς να θέλω να γίνω κακός:


1 τις νέες αλλαγές μπορούμε να τις δούμε από το link στην αρχική σελίδα του wiki, στο αριοστερό πάνελ "Πρόσφατες Αλλαγές"

2 τις ιδέες τους... εγώ προτείνω καλύτερα όποιος ξέρει κάτι να το γράφει. Ακόμη κι αν είναι να δημιουργήσει νέους όρους κι όχι μόνο να διορθώσει. Από εκεί και πέρα κάποιος που ξέρει καλύτερα μπορεί έπειτα να το διορθώσει/ενημερώσει ή πχ. ο Arty που είναι και ο κύριος διαχειριστής θα δει τι χρειάζεται και τι όχι. Αν και στη φάση που είμαστε δύσκολο να υπάρχει κάτι που ΔΕΝ χρειαζόμαστε. Μετά από ένα χρόνο τα ξαναλέμε.

3 Για το θέμα των ερωτήσεων/βοήθειας, αν κάποιος χρειάζεται κάτι, μπορεί να ψάξει στο σάιτ αυτό να το βρει ή στο Google αν κάτι δεν τον ικανοποιεί. Όποιος θέλει βέβαια ας ρωτήσει εδώ. Αλλά άμα βαριέστε μην αγχώνεστε. Κι εγώ που ήθελα να γράψω για τα Pokemon δε θυμόμουν πόσα αντιστοιχούν στη 2η και πόσα στην 3η γενιά. Μου τα συμπλήρωσε ο Arty ενώ κάτι στην ορολογία το συμπλήρωσε ο pr.Birch. Άμα θέλετε βέβαια ρωτήστε, γιατί έτσι ενημερώνετε και τι λείπει. Αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμη για να ασχοληθούμε με αυτό. Ακόμη φτιάχνουμε τις βασικές έννοιες οπότε κάποιος θα τις προσπελάσει για να τις συμπληρώσει.



Χαλαρά! Τα λέμε στο Wiki

1. Κοίτα, αν δε θες μη γράψεις τιποτα.
2. Εννούσα κάτι σαν.... "Έχω μια ιδέα σχετικά με το τάδε, τι λέτε, θέλετε να δουλέψουμε μαζί?" ή "θέλετε να πείτε καμιά άλλη ιδέα σχετικά με το τι να γράψουμε?"
3. Σε κάποια θέματα δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον ΓούγληWink
Καταρχήν με χαροποιεί το γεγονός πως δεν παρεξήγησες την πρόθεσή μου. Way to go...
(Αυτό το "Way to go" πολύ το λέω τελευταία, πρέπει να μου έχει κολλήσει από το Metroid του GBA).
Τέσπα, θα απαντήσω όπως μου απάντησες:
(1) LOL.
(2) Έχεις ένα δίκιο
(3) Έχεις πάλι ένα δίκιο αλλά λίγο περισσότερο αυτή τη φορά από του (2).
Ξέχασα κάτι?
Α, ναι.
(1) LOL LOL LOL
Συγγνώμη άν σε απογοήτευσα Vensires Toungue
Τέλος πάντων, σκέφτηκα ότι θα μπορούσαμε να αρχίσουμε από τα μυστικά των παιχνιδιών όπως Mirage Island και τα λοιπά...

EDIT:
Έφτιαξα μία σελίδα για το Mirage Island
Birch, εκανα μερικες μικροδιορθωσεις στη σελιδα του Mirage Island. Ελπιζω να μη σε πειραζει. Επισης βρηκα εναν κενο συνδεσμο για τις Apricorn Balls του Kurt οποτε εγραψα κατι και γι' αυτες.
No problem, εξάλου όλοι πρέπει να βάζουμε τη πινελιά μας Wink
Δυο παρακλήσεις:
* Μην βάζετε υπογραφές στις σελίδες με το περιεχόμενο, εξάλλου φαίνεται στο Ιστορικό ποιός έκανε την αλλαγή. Οι υπογραφές είναι για τις σελίδες συζήτησης του κάθε θέματος.
* Αποφεύγετε να δημιουργείτε σελίδες για μεμονωμένα Πόκεμον προς το παρόν. Θα προστεθούν σε κάποια στιγμή όλες μαζικά απο κάποιο bot - απο εκεί και μετά συνεχίστε κανονικά.
Έγινε.... αλλά μια ερώτηση. Γιατί διέγραψες τη διαδικασία για το Shedinja? Εντάξει, δεν είναι Trick, αλλά όσους ξέρω έτσι το λένε, και το έβαλα για να είναι πιο προσιτό. Και σχετικά με το κλείσιμο, αφού το λές γίνεται χωρίς αυτό. Απλά έτσι το έχω μάθει εγώ....
Δεν είναι trick, είναι απλά ο τρόπος που εξελίσσεται και αρκεί κανείς να έχει μια κενή θέση στην ομάδα - ούτε επανεκίνηση ούτε τίποτα. Μπορείς ελεύθερα να το ξαναπροσθέσεις αν θές απλά μην το περιγράψεις ως τρικ.
Αν και δεν εχω το χρονο να κανω κατι αμεσα προς το παρον,εχω να παρατηρησω το εξης: Σε πολλα αρθρα η γλωσσα και οι εκφρασεις που χρησιμοποιουνται εχουν πολυ προφορικο χαρακτηρα.Πχ: "Αν θες να πας στο Mystery Island" ή "...θα πρεπει να εχεις κερδισει το Λοτο ή το ΠΡΟΠΟ..." Κατα την αποψη μου παντα, η εγκυκλοπαιδεια θα επρεπε να εχει πιο σοβαρο υφος.
Όντως, το θεώρησα δεδομένο και δεν έδωσα ιδιαίτερη προσοχή σε αυτό: θα πρέπει το ύφος των άρθρων να είναι πιο "επίσημο" και να μην αποτελεί απλά γραπτή μεταφορά του προφορικού λόγου.
Συγγνώμη, λάθος μου SadSadSadSad Θα προσπαθήσω να σοβαρευτώ.

EDIT: Δεν έχω γράψει ή δει πουθενά τη φράση Mystery Island
Αυτο ηταν δικο μου λαθος.Μιλας για το Mirage Island, απλως οταν εγραφα το post σκεφτομουν αλλα πραγματα.
Pages: 1 2 3
Reference URL's