Κάνετε post τους αγαπημένους σας χαρακτήρες, μορφές αλλά και μιλήστε γενικά για το Dragonball.
Ο δικός μου αγαπημένος χαρακτήρας είναι ο Gogeta Super Sayain 4.
Ο δικός μου αγαπημένος χαρακτήρας είναι ο Goku SS2.
Lol re paidia!pantws k gw hmoun poromenos mauta!
Goku, Goku,Goku...Εγω προτιμω Teen Gohan,Piccolo και Trunks.
Μπα, τώρα που το ξανασκέπτομαι ο Master Roshi είναι ο καλύτερος. Δείτε
αυτό το βίντεο και θα καταλάβετε.
Trunks for ever...ton latrevw...
Φυσικά και ο αγαπημένος μου είναι ο Goku αφού έβλεπα την σειρά από πολύ μικρός από τότε που πολέμαγε την Red Ribbon Army. Αλλά επίσης ένας άλλος που μου αρέσει πολύ είναι ο Piccolo! Είναι από τους ελάχιστους χαρακτήρες που εμφανίζεται και έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σε όλους τους κύκλους (Dragonball, Z και GT) μαζί με τον Goku και τον Krilly, έχει δύο διαφορετικούς εαυτούς, είναι δυνατός, είναι κακός και σατανικός και το μόνο πράγμα που κατάφερε και τον άλλαξε σε σύμμαχο ήταν ένα 4χρονο παιδί. Τέλος, αυτός είναι η πηγή της όλης ιστορίας, αφού άμα πεθάνει χάνονται οι Dragonballs.
Οπότε ψηφίζω τον δυνατότερο της φυλής των Namek.
3erei kaneis an 8a 3anadeixei dragonball?
Όχι. Δυστυχώς όχι. Υπάρχουν μόνο Dragonball, DragonballZ και DragonballGT. Εξάλλου το είπε καθαρά ο δημιουργός οτι δεν θα υπάρξει.
oxi re g.... ti gademia einai auth?toso teleio einai gt to kanoun auto?3upnousa 5 to prwi gia na to dw..tespa...
Enas filos mou exei ta GT kai mou exei deixei liga epeisodia. Exw paixei mpolikes fores DBZ Budokai tenkaichi 2 kai oi agapimenoi mou einai o trunks me to spathi kai o Goku
Egw twra, to mono pou 8elw einai na bgei to neo Dragonball Budokai Tenkaichi 3
Εγω προτιμω Piccolo και Trunks...
Tha vgei to tenkaichi 3 gia Wii?