emena mou aresei polu to johto giati ena apo ta agaphmena mou pokemon einai to CYNDAQUIL ke giati exei polla krufa meri
Johto exei kalytera pokemon
er.. heh, cough post with less than 10 words above cough
Emena mou aresei h hoen , apo autes tis treis. Genika apo oles tis regions, i Shinnoh mou aresei kapos perissotero...
Edit: @giaprakuli: sorry pou sto leeo ego kai oxi kapoios mod/admin, alla tha eprepe na diavaseis tous kanones... Btw, an de to prose3es, kato aristera se kathe post, leei tin imerominia pou egine, na to koitas auto prin apantiseis se ena thread, giati se auti ti periptwsi, apantises se ena thread pou den eixe apanti8ei gia ena mina, kai den einai swsto lol.
Προτιμω την hoenn γιατι εχει τον αγαπημενο μου starter Blaziken και συγκριτικα δυνατοτερα pokemon απο τις αλλες κασετες.Επισης μου αρεσει γιατι εχει πολλα μερη να ψαξεις και γενικως μεγαλο χαρτη.<-Αυτο συνεπαγεται.
to kanto gt eki ine ta pio agapimena mu pokemon o charmander me tis e3eli3is tu ke o mew2 ke kirios epidi itan i proti genia pokemon
θα έλεγα sinnoh αλλα αφου δεν γίνετε λέω hoenn εκεί είναι ένα απο τα αγαπημένα μου θρηλικά
Εμ ντιαγκρε θα πω για σενα οτι ειπε στο ποστ 48 αυτου του θρεντ ο Χαραλαμπος
Δεν ειναι σωστο να απανταμε σε θρεντ που εχουν να απαντηθουν εδω και ενα μηνα. Τεσπα Hoenn ftw
johto γιατι το εχω ξεχασει εδω και τοσα χρονια κρυμα παντως που δεν θα γινει κανα remake
το καντο αξιζει και το τζοτο απο ολες τοις περιοχες, αληθεια ποιος ξεθαψε αυτο το θεμα?
δε ξερω, παντως απο οτι φαινεται κουχ κουχ ειναι απο την εποχη που ημουν ν00μπ (τοτε υπηρχαν δεινοσαυροι)
Το johto ειναι η αγαπημενη μου γιατι πολλα ποκεμον που μου αρεσουν ειναι εκει και θα ηθελα να εβγαινε και μια καινουργια κασετα σε αυτην την περιοχη
εγω τζοτο,γιατι εκει υπαρχουν ποκεμον που τα στερουμαι και τα θελω πολυ οπως λουγκια
Kanto είναι τζαμάτη...έχει τέλεια μέρη και είναι η πρώτη περιοχή πόκεμον!
Johto γιατι εχει πολλα σπανια ποκεμον και πολλα μυστηρια να λυσεις και εχει πολυ καλα θρυλικα ποκεμον να ποιασεις!