ΚΑΝΤΟ για τον κθριο λογο τοu mew
Εγω θα πω Johto!!!!!!!! Απο περιοχες ηταν οι καλυτερες που εχω δει ποτε σε Pokemon game. Ειδικα η Goldenrod City! Αλλα υπαρχει και αλλος λογος που θα πω το Johto, γιατι οποτε μου ερχεται στο μυαλο η ολη περιοχη, θυμαμαι και το ωραιο μουσικο Theme που ειχε στις μαχες με wild Pokemon!!!!!!!!!!!!!!!!
Λοιπον εγω θα πω οτι μου αρεσει πολυ το καντο....δεν ξερω αλλα ο συνδυασμος της αγωνιας.... το οτι ηταν η πρωτη μου κασεττα...αυτο που ξερω ειναι οτι εχει κατι το μοντερνο....
jhoto ειναι πιο ομορφη περιοχη απο τις αλλες και επισης περιεχει περρισοτερη δραση
protimo johto giati exi to lugia !!!!!!!!
Johto,Johto ολέ ολέ ολέ.Μου αρέσει πάρα πολύ.Δεν ξέρω το γιατί.Μάλλον επειδή η Silver ήταν η πρώτη κασέτα Pokemon που έπαιξα.
(02-01-2010 09:16 PM)GIANNIS Wrote: [ -> ]protimo johto giati exi to lugia !!!!!!!!
πες τα ρε γιανν'
Lugia owns
jhoto! exei ta omorfotera kai pio kalosxediasmena pokemon . epipleon exei wraies perioxes
Ψήφισα Johto γιατί ήταν η περιοχή με τα ωραιότερα αξιοθέατα και τις πιο μεγάλες εκπλήξεις στα παιχνίδια!
johto giati exi pio orees perioxes 2 xartes k to kanto ine me kalitera grafika k ekpliksis 8imame ekoma ekino to snorlax p eprepe na paris t radiofono gia n t ksipnisis...........
ΘΑ ΠΩ ΤΗ ΤΖΟΤΟ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΙΞΕΙ ΑΛΛΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΙΝΟΧ, ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΟΚΕΜΟΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΥΠΕΡΟΧΗ
Hoenn δαγκωτο!! Πραγματικα γουσταρω πολυ μερικες routes οπως η αχανης route 119 με τους κεραυνους,η 123 και η120 μου αρεσουν πολυ,καθως και οι πολεις γενικα.ΘΕΛΩ REMAKE!!
Πρωτιμω την Hoenn.(μαλον γιατι με r/s/e αρχησα.Αν και μερικοι φιλοι μου επεζαν και crystal.)