Ahhh poso tha thela na yphrxan oi microi mas philoi.....
Auto to synes8hma to exw idietera otan vlepw pokemon movies.O kosmos that htan....den kserw...Akoma kai sth seira ta Pokemon den einai ola kala kai agapoun tous anthropous , oute kai oi anthropoi vevea.Pantws egw euxomai na yparksoun.Alla opws oloi kseroume auto einai adynaton.Isws meta apo polla xronia oi kuku episthmones na kanoun peiramata kai na dhmipirghsoun pokemon.Pantws to pio pithanw einai kathws ekselosetai h texnologia na dhmipurghsoun kanena game pseudes8hsewn kai alhloepidrashs me ton xreisth.O anthropws tha syndeetai se kati san to Wii alla poio ekseligmeno kai BOOM. mpainei ston kosmo ton pokemon(oxi auga parakalw.Perioristhttai so na mou petaksetai laxanika.
ενταξει... κατι τετοια σκεφτομασταν οταν ειμασταν 9 χρονων να σου πω την αληθεια. Κανενας επιστημονας μπδγ δε θα εφτιαχνε ποκεμον, δλδ ποιος νομιζει οτι ειναι για να φτιαχνει λάιφ φορμς? Ο dragar_-_(χ0αχ0αχ0α0χ)?
Οσο για αυτο το γκέιμ που λες, μαλλον θες να πεις εικονικη πραγματικοτητα "virtual reality" lol.
PS: εγω δε θα 'θελα με τιποτα να υπαρχουν ποκεμον. Επειδη στα ποκεμον τα ανιμε και αυτα απ'οτι εχω καταλαβει δεν υπαρχουν ζωα, αλλα ποκεμον. ΔΛΔ ολοι χορτοφαγοι ειναι εκει? νο θενκς, λολ. (Εκτος κι αν τρωνε miltank ή torchic. J/k)
roflmao.....
τι διαβαζουν τα ματακια μου..... XD
+1000000000000000 στον Xara-lampos!!!!
LOL Xaralampe!!K gw ta skeftomoun auta prin kati xronia..Oxi oti twra 8a me xalouse..isa isa alla mhn suzhtame pragmata adunata..Oso giauto me thn eikonikh pragmatikothta 8atan teleio! xDD
Λοιπον,πιστευω πως η φαντασια δεν κανει χωρις την πραγματικοτητα και η πραγματικοτητα δεν κανει χωρις τη φαντασια.Καθολου πρωτοτυπο,ε?Το ξερω.Ενω ζουμε κανονικα,θελουμε μια δοση φαντασιας αφου ζουμε στην πραγματικοτητα.Το θεμα ειναι οτι,αν ασχολουμαστε μονο με τα φανταστικα πραγματα,θα μπουχτησουμε και θα χρειαστουμε λιγη δοση απ'το reality.Πολλες δοσεις,ε?λολ.
Οποτε πρεπει να κρατησουμε αυτα τα δυο στοιχεια μαζι
Οσο για το φαγητο,οι περισσοτεροι απο'δω δεν μπορουν να φανταστουν να τρωνε ποκεμον η κατι αλλο γιατι πολυ απλα δεν το εχουνε ζησει(κανεις δηλαδη) αλλα αν γινοταν τροπος ζωης......λολ,ξερω........
That's all.
αχχχχχχχ οντως θα ηταν ωραια αλλα αυτο ισως να γινει στο μελλον[οταν θα μαστε στον παραδεισο] με τεχνολογια σε παρα πολλα χρονια παντος θα ηταν φανταστικα.....εγω και το Ditto να κυκλωφορουμε στην πολη για την δικαιωσυνη [τι λεω παλυ] θα μας κοροιδευαν ολοι χωρις να τους δινω σημασια και καλυτερα να μην συνεχισω διoτι θα βαλω τα κλαματα τι αδικη που ειναι η ζωη.......
Η ζωη δεν ειναι αδικη. Το ποσο "καλα" μας φερεται εξαρταται απο εμας...
(07-11-2008 09:02 PM)BLUE Wrote: [ -> ]Η ζωη δεν ειναι αδικη. Το ποσο "καλα" μας φερεται εξαρταται απο εμας...
και απ το τι κανουμε φυσικα
Πω..τι εχεις πει ρε?τασπασε πραγματικα.
Και συμφωνω απολυτως αν και καποιες στιγμες δεν εξαρταται καθολου μα καθολου απο μας..
DITTOFUN, ξεκαταθλίψου! 1ον η ζωή δεν είναι άδική. Εάν τώρα είσαι έτσι, όταν μεγαλώσεις και θα έχεις προβλήματα και δουλειές τι θα κάνεις;
Εσύ μπορείς να θες πραγματικά Pokémon, την ώρα που κάποιοι δεν έχουν ούτε τα απαραίτητα για να ζήσουν.
Αυτοί δηλαδή τι πρέπει να κάνουν; 2ον Πραγματικά Pokémon δεν παίζει να υπάρξουν (ίσως ποτέ). Παράδησος, παίζει να μην υπάρχει (αν και μάλλον υπάρχει). Οπότε αυτό που σου προτείνω είναι να βλάλεις αυτές τις ιδέες απ' το μυαλό σου, γιατί το μόνο που κάνουν είναι να σε θλίβουν.
α ναι και ο αη βασιλης ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
ΥΓ: pts τα εκανες χειροτερα
(10-06-2008 04:36 PM)Xara-lampos Wrote: [ -> ]PS: εγω δε θα 'θελα με τιποτα να υπαρχουν ποκεμον. Επειδη στα ποκεμον τα ανιμε και αυτα απ'οτι εχω καταλαβει δεν υπαρχουν ζωα, αλλα ποκεμον. ΔΛΔ ολοι χορτοφαγοι ειναι εκει? νο θενκς, λολ. (Εκτος κι αν τρωνε miltank ή torchic. J/k)
^this is how we do it.
Χαράλαμπε, ίσως να ήμουν λίγο σκληρός,
αλλά η αλήθεια πονάει!
LOL! Δεν νομίζω πως θα είχε κανένα νόημα εάν τον παραμυθιάζαμε με γλυκόλογα. Πολλοί θα θέλανε αληθηνά Pokémon, αλλά τότε τι θα γινότηταν με τα video games; Κάτι τέτοιο, βέβαια συμφαίρει την Nintendo, αλλά είναι λίγο δύσκολο να γίνει. Παρόλα αυτά, τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να τις ξεπερνάμε και να προχωράμε μπροστά!
ναι ενταξει η αληθεια ειναι πικρη νταξ νταξ δεν εννοουσα τπτ αντιθετο, απλα ετσι οπως τα λεγες ηταν σε στυλ
"δε πειραζει που δεν υπαρχουν ποκεμον και δε θα υπαρξουν ποτε, φαντασου να ειχες παθει καρδιακο το οποιο προκληθηκε επειδη ησουν η αιτια στο να χωρισουν οι γονεις σου και να αυτοκτονησει ο φιλος σου."
Α ρε Χαράλαμπε, έχεις πολύ φάση! Τέλος πάντον, εάν έχεις ένα ποτήρι μισό γεμάτο και το δεις μισό άδειο, καταλήγεις στα συμπεράσματά μου. Μπορεί να μην είδα και την πιο θετική πλευρά των πραγμάτων, αλλά βλέποντας τα πράγματα από μια άλλη οπτική γωνία βοηθάει πολλές φορές στο να ξεπεράσουμε δυσκολίες τις οποίες δεν μπορούμε κλαψουρίζοντας.
εχεις απολυτο δικιο Pokemon Trainer SILVER το εβγαλα απο το μυαλο μου σε ευχαριστω που ανοιξες τα ματια.Παντος εγω εχω μια περιεργη προσωπικοτητα και μην λες οτι δεν υπαρχει παραδεισος και κολαση εγω τα πιστευω αυτα αλλα ισως να εχεις δικιο.......