Δεν ειπε οτι δεν υπαρχει.Ειπε οτι πολλοι λενε οτι δεν υπαρχει+πολλοι οτι υπαρχει.
Και ενταξει χαλαρωστε λιγο πολυ μελωδραματικο το κανατε..Και γω θα ηθελα να υπαρχουν ποκεμον και ναναι ευκολη η ζωη και ναι ειμαι πλουσιος και και και..Αλλα δεν νομιζω οτι ουτε εσεις ουτε εγω ειμαι σε θεση να κρινω την ζωη..ακομη
(08-11-2008 06:29 PM)Dragar Wrote: [ -> ]ουτε εγω ειμαι σε θεση να κρινω την ζωη
Άρα όλη αυτή η ιστορία με το "ένας Dragar_-_ ξέρει" και λοιπά ήταν απάτη?!? Τα λεφτά μου πίσω.
Όσο για το αν θα ήθελα να υπήρχαν Pokémon, μάλλον όχι. Αν υπήρχαν, τότε δεν θα έβγαιναν σε παιχνίδι κα δεν θα μπορούσα να την μπαίνω στον Βασίλη γιατί είμαι καλύτερος στο PTCG. Το πολύ πολύ να τα βγάζανε σε κανα ΥπερΑτού όπως βγάζουν τα αυτοκίνητα, τα αεροπλάνα και τους παλαιστές του WWE. Το ξέρω, η επιχειρηματολογία μου τα σπάει.
xa09xa09xax09!Φυσικα και δεν ηταν απατη.Απλα προσπαθησα να μπω στην θεση ενος θνητου και το ειπα
xaxax09
Oχι εγω θα προτιμουσα να υπαρχουν..Δεν τιθεται θεμα συγκρισης των "πραγματικων" ποκεμον+του game
(08-11-2008 06:44 PM)Ninjomewtwo Wrote: [ -> ] (08-11-2008 06:29 PM)Dragar Wrote: [ -> ]ουτε εγω ειμαι σε θεση να κρινω την ζωη
Άρα όλη αυτή η ιστορία με το "ένας Dragar_-_ ξέρει" και λοιπά ήταν απάτη?!? Τα λεφτά μου πίσω.
Όσο για το αν θα ήθελα να υπήρχαν Pokémon, μάλλον όχι. Αν υπήρχαν, τότε δεν θα έβγαιναν σε παιχνίδι κα δεν θα μπορούσα να την μπαίνω στον Βασίλη γιατί είμαι καλύτερος στο PTCG. Το πολύ πολύ να τα βγάζανε σε κανα ΥπερΑτού όπως βγάζουν τα αυτοκίνητα, τα αεροπλάνα και τους παλαιστές του WWE. Το ξέρω, η επιχειρηματολογία μου τα σπάει.
μην ξεχνας κιολας οτι αν υπηρχαν ποκεμον στ αληθεια,η εταιρια ποκεμον θα χρεοκοπουσε,γιατι ολοι θα παιζαν με τα ''αληθινα'' τους ποκεμον αντι μ αυτα του DS,GBA κτλ
Μα εάν υπήρχαν αληθινά Pokemon, η Nintendo δεν θα δημιουργούσε ποτέ τις κασέτες.
ναι και οταν θα μεγαλωναμε θα γινοταν κατι σε στυλ
"Μαμα, εχω μεγαλωσει, και αποφασισα οτι θα γινω εκπαιδευτης ποκεμον. Δε θα δουλευω ποτε και θα ζησω εκμεταλευοντας εναν κινεζο αραπη και οποια κοπελια βρω για να τρωω και να εχω χρηματικη ανεση."
"Μα, τοσα χρονια σχολειο τζαμπα δλδ?"
"Σκασε, θα σε βλεπω μονο μια φορα τον αιωνα, δλδ στις ταινιες που θα φτιαχνει η νιντεντο. So long sucker"
"..."
παει και για καλο fan fic αυτο.
"Επίσης, επειδή είμαι άσχημος και ηλίθιος θα καίω τα ποδήλατα του κόσμου μπας και βρω καμιά κοπελιά να εκμεταλλευτώ. Α, και θέλω λεφτά να πληρώνω στο daycare, ξυλώσου."
(09-11-2008 11:38 AM)Ninjomewtwo Wrote: [ -> ]"Επίσης, επειδή είμαι άσχημος και ηλίθιος θα καίω τα ποδήλατα του κόσμου μπας και βρω καμιά κοπελιά να εκμεταλλευτώ. Α, και θέλω λεφτά να πληρώνω στο daycare, ξυλώσου."
1 μην ανησυχεις.δεν εισαι ουτε ασχημος,αλλα ουτε ηλιθιος
2 αν θες λεφτα για το daycare,πρεπει να παιζεις μαχες με κατι γερους στην οδο 212.πρεπει επισης το ποκεμον που θα χεις οταν θα τους νικας να κραταει το amulet coin για πιο πολλα λεφτα