Legendary Pokémon

Full Version: Shoddy
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
μπραβο, ξεθαψες ολοκληρο θρεντ για να πεις μια ασημαντη μπουρδα. gg
Xara-lampos Wrote:μπραβο, ξεθαψες ολοκληρο θρεντ για να πεις μια ασημαντη μπουρδα. gg

Η γνώμη μου είναι ασήμαντη μπούρδα ή το post σου spam? Εγώ εκεί ήθελα να πω τη γνώμη μου γιατί με ενδιαφέρει το θέμα και όχι, όπως πιθανόν νομίζεις, για να αυξήσω τα posts μου. Και για να μην βγαίνουμε εκτός θέματος: Το κάθε Server στο Shoddy είναι ιδιωτικό, δηλαδή ανήκει σε ένα διαφορετικό site?
Pokemon Trainer SILVER Wrote:Εγώ εκεί ήθελα να πω τη γνώμη μου για να αυξήσω τα posts μου.

πρεπει να μαθεις κατι. και επειδη εχω ορεξη σημερα θα σου το μαθω.

Αυτο, δεν ισχυει:
[Image: 53ifaq1.jpg].

και τωρα που το εμαθες αυτο θα σκεφτεις πριν ποσταρεις μια βλακεια για να αυξησεις το ποστ καουντ σου.

autos Wrote:Το κάθε Server στο Shoddy είναι ιδιωτικό, δηλαδή ανήκει σε ένα διαφορετικό site?

φαινεται οτι την εβαλες αυτη την ερωτηση για να μην σε κατηγορισει κανενας για σπαμ αλλα η απαντηση ειναι οτι δεν ανηκει απαρετητα σε καποιο site, μπορει ο καθενας να φτιαξει σερβερ, αρκει το site του shoddy να το εγκρινει...
Ηρεμία please.
Δεν είναι ενάντια στους κανόνες να "ξεθάβετε" threads εάν όντως έχετε κάτι να πείτε.
Συμφωνω απολυτως με το τελευταιο.Εξαλλου,το τελευταιο post πριν του PTS εγινε στις 11-09-2007,δεν νομιζω οτι ειναι πολυ παλια ημερομηνια αυτη...Και ναι,προσπαθηστε να ηρεμησετε λιγο,δεν μας συμφερει σε τιποτα να βριζουμε μεσα στα threads και να υποβαθμιζουμε τους αλλους...
Ναι, μόνο που όχι μόνο ο PTS είχε κάτι να πει, αλλά και το post αυτουνού που πήγε να σχολιάσει ήταν ασήμαντο. Δηλαδή τι να σχολιάσεις σε αυτό το πράγμα?
ldes2 Wrote:paides rixte mia matia se afthn thn maxh mou sto shoddy.
den thelw na peneftw alla ekana mia perfect win enantion UBER
user(a total noob btw)

Εντάξει δεν συμφωνώ με τον τρόπο που εκφράστηκε ο Xaralampos αλλά ρε παιδιά αν υπάρχει κάποιο post που δεν αξίζει να ασχοληθεί κάποιος μην τρέχετε αμέσως να απαντήσετε
Xarhs Wrote:Εξαλλου,το τελευταιο post πριν του PTS εγινε στις 11-09-2007,δεν νομιζω οτι ειναι πολυ παλια ημερομηνια αυτη...

δικιο εχεις, ενας χρονος περιπου ειναι μονο.

επισης(γενικο)
το οτι διαφωνουμε ή το οτι χρησιμοποιω λεξεις που θεωρειτε κακιες ή κατι παρομοιο δε σημαινει οτι δεν ειμαστε ηρεμοι ή οτι βριζομαστε ή οτι υποβαθμιζομαστε ή οτι δεν εφαγα κρουασαν, ουτε οτι δεν ειμαι *κολοκύθι*
This is the internet. Είναι ένας ωραίος χώρος αλλά είναι και πεδίο παρεξηγήσεων. Το πως θα γράψει κάτι, κάποιος, δεν μπορεί να το ξέρει παρά μόνο ο ίδιος. Wink Οι ξεκάθαρες κουβέντες βοηθάνε την επικοινωνία. Smile (and those emoticons too!)

PS: Είμαι off topic, αλλά οι mods πάντα είναι off topic τελικά. xD
Ας μην αλλάζουμε τα λόγια των άλλων! Επίσης ας μην προσβάλουμε ο ένας τον άλλο! Όπως είπε κι ο Eraleas στο διαδίκτυο εύκολα γίνονται διάφορες παρεξηγήσεις! Μπορεί μερικοί να πιστεύετε ότι έκανα post εδώ για να αυξήσω το post count μου. Δεν ήταν αυτός ο λόγος. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου το post count μου. Είναι πολύ απλό να το πάω στο +10.000 αλλά κάτι τέτοιο θέλει μόνο πολύ χρόνο... Όπως έχετε παρατηρήσει ΠΟΤΕ προς το παρόν δεν έχω χρησιμοποιήσει greeklist στο forum. Συνήθως τα άτομα που θέλουν να αυξήσουν το post count τους γράφουν σχεδόν πάντα με greeklist και δίνουν πολύ πρόχειρες απαντήσεις. Με λίγα λόγια το να προσπαθήσω να αυξήσω post count μου σε μικρό χρονικό διάστημα το θεωρώ χάσιμο χρόνου! Wink "Ξέθαψα" αυτό το thread γιατί, όπως ξαναείπα, με ενδιαφέρει το θέμα. Αυτό που έγραψα στην αρχή το έγραψα για να πουν τη γνώμη τους κι άλλα άτομα, με αυτόν τον τρόπο μπορεί να αρχίσει σιγά σιγά μια συζήτηση περί του θέματος... Μία προσπάθειά μου που δυστυχώς απέτυχε... Sad Σκέφτηκα να ανοίξω ένα thread με θέμα το shoddy αλλά μιας και βρήκα αυτό είπα να μην το κάνω... Εάν άνοιγα ένα νέο thread με θέμα το shoddy δεν θα λέγατε: "Γιατί το άνοιξες ενώ υπάρχει ήδη αυτό?" Τώρα που έκανα post στο είδη υπάρχων είδατε πως αντιδράσατε... Με τα παραπάνω πιστεύω πως απάντησα εκεί που έπρεπε να απαντήσω και επίσης πιστεύω πως αυτή η διαφωνία πρέπει να λήξη εδώ. Ας συμφιλιωθούμε, Χαράλαμπε, και ας βάλουμε τέλος σ’ αυτή την ανούσια διαμάχη, όπως είπε κι ένας Administrator...

Ας κάνω λοιπόν μια δεύτερη προσπάθεια να επαναφέρω τη συζήτηση στο αρχικό της θέμα: Πως τα πάτε στις μάχες στο shoddy? Νικάτε? Χάνετε? Εγώ προσωπικά πολύ καλά! Έχω ποσοστό επιτυχιών κοντά στο 70%! Εσείς?
Εγω ειχα χασει απ'τον Χαραλαμπο,στην πρωτη shoddy battle μου.Δεν μου κεντριζει το ενδιαφερον το shoddy,απλα θεωρησα οτι αξιζει να κανω μια προσπαθεια.Φυσικα,εχω παιξει μονο μια φορα αλλα δεν νομιζω να υπαρξει δευτερη.
Εμένα δεν με ενδιαφέρει ως παιχνίδι από μόνο του αλλά πιστεύω πως είναι ένας πολύ καλός τρόπος εξάσκησης στις μάχες 5ης γενιάς, αντί να δίνουμε τα Friend Code μας σε αγνώστούς... Εάν το δεις έτσι σίγουρα κάποιο ενδιαφέρον θα βρεις, βέβαια αλλιώς θα το δει ένας που έχει Diamond & Pearl και αλλιώς ένας που δεν έχει καμία από τις δύο... Όπως και να ‘χει, εάν κάποιος θέλει κάποια στιγμή να μονομαχήσουμε μπορεί να μου στείλει PM ή να μου το πει στο Chat. Θα χαρώ πολύ να τον αντιμετωπίσω!
Εγω αν και το εχω κατεβασει εδω και κατι μηνες δεν εχω κατσει να ασχολειθω!
Δεν με τραβαει και παρα πολυ βασικα αλλα βαριεμαι κιολας!
Eraleas Wrote:PS: Είμαι off topic, αλλά οι mods πάντα είναι off topic τελικά. xD
+1

Pokemon Trainer SILVER Wrote:πιστεύω πως είναι ένας πολύ καλός τρόπος εξάσκησης στις μάχες 5ης γενιάς
4ης γενιάς. Toungue

Να υπενθυμίσουμε βέβαια ότι το τόπικ αυτό είναι για συζήτηση σχετικά με το shoddy ως πρόγραμμα, το πολύ πολύ να αναφέρουμε και τα usernames μας. Δεν είναι για να σχολιάζουμε μάχες που έγιναν εκεί. Αν κάποιος έκανε μια εξαίσια μάχη και θέλει να την επιδείξει, ας αποθηκεύσει το log, ας το διαμορφώσει λίγο ώστε να διαβάζεται, να φτιάξει ένα τόπικ στο competitive battling με όνομα "Interesting Battle Logs" ή κάτι παρόμοιο κι ας το γράψει εκεί. Οι επόμενοι στο ίδιο τόπικ. Και, φυσικά, ο καθένας τα δικά του logs.

Και για να περηφανευτώ, μ' αυτή την ομάδα, δεν έχω χάσει ακόμα αν κι έχω πολύ καιρό να παίξω. Ο Χαράλαμπος την είχε νικήσει μια φορά αλλά επειδή είχα αλλάξει ένα Pokemon τότε δε μετράει.
Ninjomewtwo Wrote:Και για να περηφανευτώ, μ' αυτή την ομάδα, δεν έχω χάσει ακόμα αν κι έχω πολύ καιρό να παίξω. Ο Χαράλαμπος την είχε νικήσει μια φορά αλλά επειδή είχα αλλάξει ένα Pokemon τότε δε μετράει.

Μετραει επειδη εγω ημουν ετοιμος να αντιμετωπισω αλλη ομαδα και ηταν σαν σαρπραηζ (*πιπερι*) και ετσι μπερδευτηκα οποτε θα νικαγα ουτος ή αλλως, επειδη η this is not an anti-nm2 team ειναι φοβερη...
(επισης check the manectric επειδη το μουβσετ του το εκανα πριν βγαλει ο θανος το ποδγ που σημαινει οτι ειμαι παραδειγμα ενος καλου μουβσετα[μην γελατε])
/e reads the post above.

+1? Τι εννοείς Ω φανταστικέ νίντζα? Toungue

Nice team αλλά δεν περίμενα να δω τον Feraligatr εκεί μέσα. Δεν τον είχα και πολύ σε εκτίμηση.
Pages: 1 2 3
Reference URL's