Το +1 ειναι vote στο post σου,κατι σαν rating,οπως και τα ratings που εχουν τα threads.
Kαι btw,ουτε εμενα μου αρεσουν τα Feraligatr's,ειναι απαισια και κανουν μεγαλο spoiling σε ολες τις ομαδες imo.
δεν ειναι σαν rating. rating ειναι να πει καποιος μια ατακα και να του κανεις "7,2049234/10". το +x ειναι σε στυλακι ρησπεκτ, οπως στο σαν αντρεας οταν κερδιζες αποστολες σου ελεγε απο κατω "+ respect"
α ναι επισης για το φεραλιγκαρτ δικιο εχεις, το φεραλιγκαρτ του θανου μου ειχε κανει μεγαλο σποηλ [/σαρκασμ ε]
Eraleas Wrote:+1? Τι εννοείς Ω φανταστικέ νίντζα?
Δεν ξέρω, μάλλον κατά λάθος το έγραψα.
Eraleas Wrote:Nice team αλλά δεν περίμενα να δω τον Feraligatr εκεί μέσα. Δεν τον είχα και πολύ σε εκτίμηση.
Απλά ήθελα κάτι με τέτοιο στυλ που να μην είναι Gyarados και να μην έχει κάποια άλλη 4x weakness. Μου φάνηκε η καλύτερη επιλογή. Μετά απο ένα SD με Salac και Torrent ενεργοποιημένα, το Waterfall κάνει τη δουλειά του.
Xarhs Wrote:ειναι απαισια και κανουν μεγαλο spoiling σε ολες τις ομαδες imo
Εγώ τα θεωρώ πολύ καλα, με ωραία εμφάνιση και όπως είπα, το Waterfall κάνει τη δουλειά του.
Xara-lampos Wrote:α ναι επισης για το φεραλιγκαρτ δικιο εχεις, το φεραλιγκαρτ του θανου μου ειχε κανει μεγαλο σποηλ [/σαρκασμ ε]
Κι εμένα μου έχει σποηλάρει τα επόμενα 100 επεισόδια του Bleach που δεν βλέπω.
Αν θέλει κάποιος να διαγραφεί από το Shoddy, πως γίνεται
(Έτσι από περιέργεια ρωτάω)
Ευχαριστώ
Αν εννοεις να διαγραψεις τον λογαριασμο που εχεις κανει,δεν νομιζω πως μπορει να γινει.Εψαξα στο Google και δεν υπαρχει τροπος.Ψαξε αυτο:''Shoddy account termination'' η κατι τετοιο για να δεις απο μονος σου.Αλλα αφου ρωτας απο περιεργεια και δεν σε ενδιαφερει....
Thanks για την ενημέρωση
ενας heaven_clan, εντελος ασχετος, μου εβαλε deoxes speed στο σοντι, και μου ελεγε οτι δεν ειναι uber! μερικοι δεν εχουν καθολου αξιοπρεπια! βεβεα το νικησα, αλλα μου εφαγε δυο γυρους το deoxes, με αποτελεσμα ο gengar να χασει πολυ ζωη και να χασω! τι ασχετος, να μην μπορει να νικησει χωρεις uber, ακομα και στο σοντι! πολυ τα πηρα τωρα! πητε μου αν εχω αδικο, αλλα πιστευω πως θα επρεπε να απαγορευτουν τα uber στο shoody!
My bad που δεν το έχω φτιάξει στην Tier list... Το Speed Deoxys δεν θεωρείται Uber πια. Δεν ξέρω γιατί, αλλά έτσι έχει αποφασιστεί. Είχαν κάνει και ένα τουρνουά για να δουν πως θα τα πάει το Deoxys στις OU ομάδες κι από τότε θεωρείται OU.
????????????? δηλαδη τσαμπα τον προσεβαλα τον ανθρωπο? εχω εκτυπωσει και την tier list σου NM2, και ημουν συγουρος πως εχω δικιο! ποπο, ρεζιλι εγινα στον ανθρωπο! του ειπα πως ειναι ασχετος και πως δεν μπορει να νικησει χωρεις ubers!
ΥΓ: αν το ζητησουν πολυ παιχτες, υπαρχει περιπτοση να γινει το ιδιο και για αλλα ποκεμον? γιατι επιμενω πως τα lati@s (χωρις sooll dew) δεν πρεπει να ειναι uber... με μια shadow ball πεφτουν, ενω τα stats τους δεν ειναι και πολυ καλυτερα του tyranitar, garchomb, dragonite και λυπα... τεσπα, ξερω, ας μην ελπιζω και πολλα!
Παιδια το shody ποσο καιρο εχει που κυκλοφορησε?
eimai kai egw sto shoddy ws......greeceman an me dite tha katalavetai amesws apo pou eimai!!!!
(11-09-2008 03:39 PM)MANUELF Wrote: [ -> ]????????????? δηλαδη τσαμπα τον προσεβαλα τον ανθρωπο? εχω εκτυπωσει και την tier list σου NM2, και ημουν συγουρος πως εχω δικιο! ποπο, ρεζιλι εγινα στον ανθρωπο! του ειπα πως ειναι ασχετος και πως δεν μπορει να νικησει χωρεις ubers!
ΥΓ: αν το ζητησουν πολυ παιχτες, υπαρχει περιπτοση να γινει το ιδιο και για αλλα ποκεμον? γιατι επιμενω πως τα lati@s (χωρις sooll dew) δεν πρεπει να ειναι uber... με μια shadow ball πεφτουν, ενω τα stats τους δεν ειναι και πολυ καλυτερα του tyranitar, garchomb, dragonite και λυπα... τεσπα, ξερω, ας μην ελπιζω και πολλα!
κι ομως,δεν τον προσελαβες τσαμπα,γιατι στο σμογκον τελικα εβαλαν το deoxys-s στο uber list.δεν ξερω το γιατι,αλλα ετσι ειπαν.
(27-10-2008 11:06 AM)Chaos714 Wrote: [ -> ]...γιατι στο σμογκον τελικα...
Δεν είναι το κατάλληλο thread για να διαφωνήσω και να κάνω κήρυγμα, αλλά θα το κάνω.
ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ τι λένε στο Smogon. Δεν είναι οι αρχηγοί εκεί. Πραγματικά, δεν καταλαβαίνω προς τι τόση μανία για το τι αποφασίστηκε από μερικούς τυπάδες του Smogon. "Ω Θεέ μου, είπε ο chaos ότι το Magikarp είναι πλέον OverUsed, πω πω, τι θα κάνω τώρα που μου χαλάει την UU ομαδάρα μου!" Άμα πας και παίζεις με Smogon dudes, χρησιμοποίησε τη δικιά τους tier list. Αν παίζεις με κάποιους από 'μας, έχουμε κι εμείς αυτό το μακρύ μαραφέτι με τα tiers. Δεν λέω, καλοί εκεί στο Smogon, ξέρουν από Pokémon και πολλοί καλά μάλιστα, αλλά δεν υπάρχει κανένας κανόνας που λέει ότι η λίστα με τα tiers τους είναι επίσημη.
(24-10-2008 11:51 PM)POKEMON MASTER Wrote: [ -> ]Παιδια το shody ποσο καιρο εχει που κυκλοφορησε?
παρα μα παρα πολυ καιρο περιποθ 2 χρονια αν δεν κανω λαθος
Θα πω κατι πολυ σχετικο ξεθαβοντας το thread ταυτοχρονα...
Εχω την εντυπωση οτι στο Shoddy μας δουλευουν.Ειδικα αυτο το θεμα με τα Uber Teams εχει παραγινει ,τουλαχιστον για μενα.4 στις 10 μαχεσ χρησιμοποιουν Uber Team και εγω εχω UU/OU
και μου λενε ZOMG NOOB οταν τους λεω γιατι χρησιμοποιουν Ubers.
Καπως πρεπει να φιλτραρεται αυτο το πραγμα,και καλα θα κανουν να το φτιαξουν (/kill shoddy mods)