Legendary Pokémon

Full Version: Τι ειναι το EV training ;;;
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5
Βασικα,το IV Calculator δεν δινει πιο ανακριβη αποτελεσματα οσο χαμηλοτερο ειναι το level του pokemon?
Εγω το χρησιμοποιω οταν εχω φτασει τουλαχιστον 50 level.
Sorry αν ειμαι λιγο off-topic.
Ετσι ειναι, ναι. Αλλα υπαρχει και η λυση του Day Care. Το αφηνεις εκει μεχρι να παει γυρω στα 20-25lvl, ωστε τα αποτελεσματα που σου δινει το IV Calculator να ειναι πιο ακριβη και κρατας αυτο με τα καλυτερα IVs. Ετσι δεν χρειαζεται να περιμενεις μεχρι να φτασει 50lvl..
Αλλά το καλύτερο είναι να κάνεις μία WiFi-battle, ώστε να δείς τα stats των Pokemon σου στα 100lv. Τώρα το θυμήθηκα. χ.χ
Nai egw auto koitaw..Asxeta pou bariemai na kanw EV trained pokemon...
Υπαρχει και η λυση του PBR ( για οσους το εχουν ) σε μερικα coloseum νομιζω πρεπει να ειναι 100 και αν ειναι ενα π.χ 89 γινεται 100 μονο για αυτο το coloseum και μετα βλεπεις τα stats του

hypno13

geia sas paidia eimai neos stin parea sas kai thelw na mathw perrisotera gia to ev train,o,ti exw dokimsei den mou vgike oute sto elaxisto. loipon arxizw tis spastikes erwtiseis... kanw merika auga pairnw to kalytero, tou vazw pokerus ,tou dinw 10 vitamines sto ena stat kai 10 sto allo pou thelw na auksisw,meta tou vazw to katallilo power item...polemaw 15 pokemon px starly gia speed kai alla 15 gia to allo stat. to thema einai oti panw apo 3 i 4 den pairnei pote exw dokimasei polla pokemon kai se arketa megalo lv 80,den pirane omws pote panw apo 4..giati?? ean parei ola ta efford points mporw na varaw o,ti pokemon thelw,i synexizw na varaw sykrekrimena? episis ta power items ta vgazw meta tin symplirwsi twn 510 ep? an mporei kapoios as mou pei..exw apelpistei.
Η διαφορά φαίνεται στο λεβελ 100, 252 EVs=63 παραπάνω στο στατιστικό που σε νοιάζει.Μετά τα 15 από κάθε στατ βγάλε το Power Item και πολέμα 16ο να πας 252 EVs ώστε να σου μείνουν στο τέλος 4(6) για ένα 3ο στατ.Μετά το EV training βαράς ό,τι θες.Αφότου τελειώσεις με τα EVs τα Power Items δεν τα χρειάζεσαι πια.

ΥΓ.Τα greeklish απαγορεύονται.
Υπαρχουν περιπτωσεις στις οποιες η διαφορα φαινεται(π.χ. Το Lugia μου ειχε παρει μια φορα +18 defence + 10 Sp.defence).Σε αλλες περιπτωσεις μπορει να μην το καταλβεις καν οτι εγινε EV training.Στο επιπεδο 100 ομως η διαφορα ειναι ορατη(εφοσον το ΕV training εγινε σωστα).
Ρε παιδια πως βαζεις Pokerus σε ενα Poke?? :/
Έχε στην εξάδα σου ένα Pokémon και αυτό που θες να "κολλήσει" σε συνεχόμενες θέσεις (π.χ. 3ο και 4ο). Νίκα μερικές τυχαίες μάχες μέχρι να κολλήσει το Pokémon. Δεν είναι αναγκαίο να βάλεις κάποιο από αυτά τα δύο Pokémon στις μάχες. Μετά από 3-4 μάχες, συνήθως είναι έτοιμο.

Το Pokémon που έχει ήδη Pokérus δεν πρέπει να το έχει χάσει. Πρέπει δηλαδή να γράφει PKRS στο status του, όχι να έχει το προσωπάκι.
Δηλαδη ΝΜ2 πρέπει να εχω μεσα στην 6αδα ενα Poke που να εχει Pokerus για να κολλησει τα υπολοιπα??Δεν γίνετε να δημιουργησω εγω?
Όχι, δεν εμφανίζεται από το πουθενά, εκτός κι αν καταφέρεις να πιάσεις Pokémon με Pokérus αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία. Αν δεν έχεις κανένα, ζήτα σε κανά trade thread, οι περισσότεροι έχουν πλέον.
ΟΚ!Thnx NM2! Wink
Pages: 1 2 3 4 5
Reference URL's