Legendary Pokémon

Full Version: Disney Comics
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
προσωπικά δεν διαβάζω κόμιξ της Disney προτιμώ τα Manga
επίσης διαβάστε και το ποκεμαν ο ζωντανός θρύλος, είναι γαμάτο.

ναι είναι σπαμ ας το σβήσει κάποιος mod το ποστ (εγώ βαριέμαι)
Eγω διαβαζα πολυ παλια,τωρα εχω αλλα ενδιαφεροντα αλλα ελπιζω να βρω ορεξη και να ξανααρχισω να διαβαζω στο μελλον.
εμενα μ αρεσει πιο πολυ το αλμανακο,μιας και εχει ωραιες ιστοριες,αφιερωματα & μιλαει και λιγο για βιντεοπαιχνιδια....Big Grin
Ρε συ που το ξέθαψες το thread?
(23-03-2009 06:32 PM)GeorgeSlayer Wrote: [ -> ]Ρε συ που το ξέθαψες το thread?

απλως μ αρεσει να ξεθαβω θρεντς....Big Grin
(23-03-2009 08:44 PM)Chaos714 Wrote: [ -> ]
(23-03-2009 06:32 PM)GeorgeSlayer Wrote: [ -> ]Ρε συ που το ξέθαψες το thread?

απλως μ αρεσει να ξεθαβω θρεντς....Big Grin

Kι εμένα , back to the topic τώρα.

Είμαι φαν μαζεύω κόμιξ ότι κυκλοφορεί από την Disney(εκτός από το Μίνι και το Κλασικά) πάντως πιο πολύ παίρνω το Κόμιξ....
εγώ δεν είμαι και τόσο φανατικός όμως κάποτε παλιά λάτρεαυα να διαβάζω τον Donald Duck αλλα τώρα πλέον δεν ενδιαφέρομαι και τόσο για αυτόν αλλά και γενικά για τα κόμικς.
Αρκετα παλια διαβαζα το μεγαλο μικυ και το μικυ μαους.....Το μεγαλο το προτειμουσα γιατι ειχε σε κομικς τις ταινιες απο το σινεμα...
Νεκρανάσταση ιστορικού θέματος για σοβαρό λόγο:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=...eam_ref=10 Wrote:To GreekComics και η ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΚΟΜΙΚΣ σας προσκαλούν στην πρώτη εκδήλωση signing από ξένο δημιουργό που διοργανώνουν στις 14 και 15 Απριλίου 2014 !

Έχουμε την τιμή να φιλοξενήσουμε για τις 2 αυτές μέρες τον καταπληκτικό DON ROSA ο οποίος έρχεται ειδικά στην ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΚΟΜΙΚΣ για να υπογράψει αντίγραφα της δουλειάς του σε φανς απ' όλη την Ελλάδα !!!!

Λεπτομέρειες της διοργάνωσης θα ανακοινωθούν εν καιρώ καθώς ετοιμάζουμε μερικές εκπλήξεις που πιστεύουμε θα αρέσουν σε όσους/ες περάσουν από την Αγίας Ειρήνης εκείνες τις 2 μέρες...
Όποιος ενδιαφέρεται, από αυτή την Κυριακή η εφημερίδα "Καθημερινή" θα δίνει με την έκδοση της, έναν τόμο από τη σειρά "Η μεγάλη βιβλιοθήκη της Disney". Είναι καλή ιδέα για τους συλλέκτες! Big Grin

Σωραίος, Killer Heel.
Το ψήνω να αρχίσω να τα παίρνω, τουλάχιστον το πρώτο μάλλον θα το πάρω. 4 ευρώ κοστίζουν απ' όσο κατάλαβα (βασικά η εφημερίδα κάνει τόσο Toungue)
Να...ΥΠΕΡτονιστεί ότι η έκδοση έχει ξανακυκλοφορήσει μέχρι το νούμερο 16 από την προηγούμενη εκδοτική (Νέα Ακτίνα - Τερζόπουλος) και κόστιζε...19 ευρώ!
Επίσης πρόκειται για τις ιστορίες του μεγάλου Καρλ Μπαρκς και στην ιταλική (original νομίζω) έκδοση έχουν βγει 48 τόμοι!!!! Για να δούμε τι θα δούμε...ο Αλαφούζος γενικά έχει μυριστεί το χρήμα και θέτει σε κυκλοφορία σιγά σιγά διάφορες εκδόσεις Ντίσνευ όπως γινόταν μέχρι προ 9 μηνών (και για τα προηγούμενα 48 χρόνια) , τώρα που απέκτησε τα δικαιώματα. Είδωμεν τι δουλειά θα κάνει. (Έχει κυκλοφορήσει ένα 70σέλιδο τευχάκι βέβαια , με χαμηλής ποιότητας , new era comics για το μουντιάλ 2014 , αλλά είναι κυρίως για παιδάκια δημοτικού...όπως εγώ..πριν 8 χρόνια πχ Toungue)

Θα μπορούσα να γράψω πολλά για τα νέα ή για τα παλιά κόμιξ , αλλά το αφήνω για άλλη φορά. Δεν ήξερα καν ότι υπάρχει τέτοιο θέμα εδώ , αν και διατηρώ μία αρκετά μεγάλη συλλογή...
Κάποτε έπαιρνα τους Εξερευνητές με τον Μίκυ, είχαν δώρο να φτιάξεις μια υδρόγειο, ωραία ήταν. Τα τελευταία κόμικ (ας πούμε) που είχα πάρει ήταν τα Disney Manga (Kingdom Hearts) και από την Κυριακή μάλλον θα παίρνω και αυτά εδώ. Στο site του Public έχουν κάποια περίπου στα 17 ευρώ νομίζω ενώ κάποια άλλα (όπως αυτό που θα έχει την Κυριακή η Καθημερινή) λέει πως έχουν καταργηθεί.
Πάντως απ' ότι έμαθα σύντομα θα κυκλοφορεί και το ΚΟΜΙΞ μέσω της Καθημερινής... το πως και πότε ίδωμεν...

Edit: Και το ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ επιστρέφει από 20 Ιούνη στα περίπτερα Big Grin
Τέλεια! Θα πω στη μάνα μου να την αγοράζει και να μου τα στέλνει Πάτρα όποτε μου στείλει κανά δέμα. PROFIT. Toungue

Edit: Ρε Killer Heel όχι και εσύ "Ιούνη"... Ιουνίου είναι... Εγώ είμαι απο Καλαμάτα αλλά άλλος είναι ο χωριάτης :Ρ
Pages: 1 2 3
Reference URL's