Legendary Pokémon

Full Version: Disney Comics
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
Είναι με σκληρό εξώφυλλο τελικά οπότε αυτό είναι καλό, επίσης στην πίσω πλευρά του βιβλίου υπάρχει μια τιμή 9.90€ Toungue
Εγω επαιρνα κατι μινιατουρες απο την Diagostini πριν χρονια. Disney Παρελαση λεγοταν νομιζω και ειχα κανει απο ενα σημειο και μετα στην αρχη συνδρομη για να μην χασω καμια μινιατουρα. Τις μινιατουρες τι εχω ακομα καπου. Τα τευχη που ειχε μαζι με τις μινιατουρες εχουν εξαφανιστει μαζι με την συλλογη μου απο κομικς Sad
(15-06-2014 02:39 PM)Grim Ripper Wrote: [ -> ]Είναι με σκληρό εξώφυλλο τελικά οπότε αυτό είναι καλό, επίσης στην πίσω πλευρά του βιβλίου υπάρχει μια τιμή 9.90€ Toungue

Όντως!! Επίσης έχει πλούσια βιογραφία και πολλές ιστορίες! Θυμήθηκα τα παιδικά μου χρόνια σήμερα Toungue

Περιμένω τον επόμενο τόμο! Big Grin
10€ έκανε η Καθημερινή; Εχχχεεεε!! xD Πώς θα πάρω 3DS το καλοκαίρι με τέτοιες τιμές ρε; :Ρ
(16-06-2014 08:30 AM)fr3quency Wrote: [ -> ]10€ έκανε η Καθημερινή; Εχχχεεεε!! xD Πώς θα πάρω 3DS το καλοκαίρι με τέτοιες τιμές ρε; :Ρ

4€ έκανε όχι 10€ Toungue (αν συνεχίσουν έτσι, τότε θα πάρεις το 3ds)
Ελπίζω μόνο να μην ήταν τιμή γνωριμίας Toungue
Πήρα και σήμερα την Καθημερινή και ευτυχώς ακόμα 4€ κάνει. Ευτυχώς δεν είναι σαν τα περιοδικά τύπου "7 Μέρες TV" όπου στην αρχή έχουν τιμή γνωριμίας και μετά κάνουν 10€ Toungue
Χαχαχα, η τιμή δεν θα άλλαζε ρε ποτέ Toungue

Τα 9,90 € που γράφει στο οπισθόφυλλο ισχύουν μόνο αν αγοράσεις τον τόμο μεμονωμένο. Εγώ πάλι γύρισα 5 περίπτερα μέχρι να βρω εφημερίδα... είχαν εξαφανιστεί όλες!!!
Χαχαχαχαχα εγώ πάλι δεν είχα πρόβλημα, μόλις ξυπνάω στις 10 πάω και παίρνω την εφημερίδα. Σε ένα forum είδα πως θα έχει 14 τόμους, οπότε καλά είμαστε και είναι τιμή ευκαιρία 4€, ο Τερζόπουλος σαν "Η βιβλιοθήκη του Carl Barks" τα δίνει 15+ € το ένα Toungue
Ο Χριστός!! Εγώ πάλι από την επόμενη Κυριακή θα το κάνω αυτό. Δεν το ξανατραβάω αυτό το μαρτύριο όπως το σημερινό! Toungue Λογικά μετά από 14 βδομάδες που θα ολοκληρωθεί αυτή η σειρά βάλουν κάποια άλλη.
Παιδιά να τονιστεί εδώ , ότι η εν λόγω σειρά έχει ξαναβγει "σχεδόν" ίδια (εκτός από ποιότητα χαρτιού , τον τίτλο και μικρολεπτομέρειες) . Βασικά έχουν βγει 16 τόμοι απ'την προηγούμενη εκδοτική. Μάλιστα , η αντίστοιχη ιταλική έκδοση , η οποία είναι η ίδια και περιέχει όλες τις ιστορίες του Καρλ Μπαρκς , είχε 48 τόμους originally , τώρα δε ξέρω τι θα συμβεί με τη συνέχεια , αφού βγάζει μόνο 14....Είδωμεν!
Pages: 1 2 3
Reference URL's