01-02-2008, 03:38 PM
Τον τελευταιο καιρο στα φορουμς περαν απο τις αποδεκτες γλωσσες(Ελληνικα,Αγγλικα,Greeklish)εχουν κανει την εμφανιση τους δυο νεες εξωγηινες(?) γλωσσες!Τα Deozardian και τα Μanuelfese.Θα αναλυσω την καθε μια ξεχωριστα.
- Deozardian(Ντηοζάρντιαν):
deozard Wrote:
Oπως παρατηρειτε,η διαλεκτος αυτη απαρτιζεται απο ανορθογραφια,μακροπεριοδο λογο,ακατανοητο νοημα,τυχαια line breaks και κανενα σημειο στιξης εκτος απο το τελευταιο.Χαρακτηριστικα θα κανω μια αποπειρα μεταφρασης(ελευθερης)για να βγαλετε και καποιο εστω μικρο νοημα.Dragar Wrote:Billaros dn eipa gia esena.gia ton deozard to eipa to prwto!Oso gia to teleutaio sorry ekana edit k eipa dn to eida auto gia ta greeklish gt thn idia wra egrafa to post
an kai den to diavasa
pisteuw oti einai swsto exeis provleima akoma kiauto tha katarghsete
thn tuflh pisth? ( just joking )
Στα Ελληνικα:
Αν και δεν το διαβασα(μαλλον αναφερεται στο ποστ του Manuelf περι αναθεωρησης)πιστευω οτι ειναι σωστο να εχεις προβλημα(μαλλον να μην αποδεχεσαι/συμφωνεις με τις αποψεις του Manuelf)ακομα κι αυτο θα καταργησετε την τυφλη πιστη?(εδω μαλλον θα εβγαζε πιο πολυ νοημα αν η συνταξη απλα υπηρχε,ηταν δηλαδη της μορφης:"Θελετε να καταργησετε ακομα και αυτο?Την τυφλη πιστη?")
Sta Greeklish:
An kai den to diavasa(mallon anaferetai sto post tou Manuelf peri ana8ewrishs)pistevw oti einai swsto na exeis problhma(mallon na mhn apodexesai/symfwneis me tis apopseis tou Manuelf)akoma kai auto 8a katarghsete thn tyflh pisth?(edw mallon 8a evgaze pio poly nohma an h syntaksh apla yphrxe,htan dhladh ths morfhs:"8elete na katarghsete akoma kai auto?Thn tyflh pisth?")
In English:
Even though i didn't read it(probably refering to Manuelf's post about the revision)i think it is right to have a problem(probably not to accept/agree with Manuelf's points of view)you will abolish even this the blind faith?(here it would make it more readable if there was at least a typical syntax like:"Are you willing to abolish even this?Trusting someone with no strings attached?") - Manuelfese(Μανουελφύζ):
MANUELF Wrote:E, MIPOS IME KI EGO EDO? osi kserete na diavazete, tha idate pos ipa pos den ine enas o arhigos! ke, anyway pos sas irthe pos bori na min ine dikia mou i idea! poli kahipopti iste ke den tha sas vgi se kalo!
Αυτη η διαλεκτος ειναι πιο ιδιαιτερη.Αν και υπαρχει στοιχειωδες συντακτικο(Υποκειμενο ρημα αντικειμενο)και υπαρχει απλετη χρηση σημειων στιξης(κομματα θαυμαστικα ερωτιματικα,ποτε τελειες παρα μονο σε συντομογραφιες) ακομα και σε ασχετα σημεια(αλλωστε το κομμα ειναι για να ξεκουραζομαστε απο το typing συμφωνα με τα Manuelfese),δεν υπαρχει ελεος ως προς την ορθογραφια.Τα μονα αποδεκτα φωνηεντα ειναι 4:τα Α,Ε,Ι και Ο.Επισης υπαρχει μερικη χρηση της Αγγλικης(Βλ.anyway και ps) και εμπεριστατωμενη(?) αποψη.Σπευδω προς μεταφραση.
tis apofasis mou tis pira. an den sas aresi kanis den sas anagazi na graftite ke kanis den sas embodizi na figete!
ps.@darkphoenix: ehis dikio, poli spam ehi pesi, ala den ine logos na klisi!
Στα Ελληνικα:
Ε!Μηπως ειμαι κι εγω εδω;Οσοι ξερετε να διαβαζετε(ασχολιαστο...)θα ειδατε πως ειπα πως δεν ειναι ενας ο αρχηγος(μεχρι τωρα 14 ορθογραφικα λαθη)!Και,εν πασει περιπτωσει,πως σας ηρθε πως μπορει να μην ειναι δικια μου η ιδεα?(ελα ντε?δεν το εχω δει σε κανενα αλλο site αυτο!)(ακομα 9,θα δωσω απολογισμο στο τελος)Πολυ καχυποπτοι ειστε και δεν θα σας βγει σε καλο!
Τις αποφασεις μου τις πηρα.Αν δεν σας αρεσει(αρεσουν ειναι το σωστο)κανεις δεν σας αναγκαζει να γραφτειτε και κανεις δεν σας εμποδιζει να φυγετε!(ακομα 15 ορθογραφικα,αν δεν εχω χασει το μετρημα)
Υ.Γ.προς τον darkphoenix(παρατηρειτε την απολυτη μοναρχια που διεπει τα Manuelfese που απαγορευουν την χρηση quotes)Εχεις δικιο,πολυ Spam εχει πεσει,αλλα δεν ειναι λογος να κλεισει(μαλλον το Thread)(αλλα 9 λαθη)(συνολο 14+9+15+9=47 λαθη σε 4 γραμμες*new world record*μα την Παναγια!)
Η μεταφραση σε αλλες γλωσσες θα ερθει συντομα,για την ωρα το αποσπασμα του λογιου του MANUELF βρισκεται σε εργαστηρια για την αποκρυπτογραφηση του.Λεγεται οτι αν καποιος δει περισσοτερες απο μια λεξεις απο το λογιο μαζι μπορει να τρελαθει και γι αυτο μεταφραζεται λεξη προς λεξη.Μεχρι στιγμης εχουμε 2 θυματα,2 σπουδαια μυαλα επεσαν στον βωμο μιας λιγοτερο βαρβαρης Ελληνικης οταν ειδαν 2 λεξεις μαζι.Γιωργο και Τακη θα σας θυμομαστε για παντα R.I.P.
Επισημως μπορω να καυχηθω για το μεγαλυτερο ποστ σε ολο το LP.net το οποιο εχει γραφθει με το χερι,δεν ειναι επαναλαμβανομενο copy paste(that's for you fr3)και βγαζει νοημα.