Tο pokemon crater πιστευω οτι ηταν το καλυτερο.Επισης ξερει κανεις αν θα βγει καμια καινουρια εκδοση του pokemon netbattle με pokemon απο d/p/p δηλαδη
Μπορει καποιος να γραψει μια λιστα στο thread με ολα τα online παιχνιδια pokemon που μπορει να βρει καποιος στο internet αυτη τη στιγμη?
Ειμαι σιγουρος οτι υπαρχουν περισσοτερα απο αυτα που γραφεις αλλα thanks (οποιος ξερει και αλλα ας τα γραψει εδω) η ας μου στειλει κανα pm η email...
Ένα καλό Pokémon online game είναι το
Pokémon Global. Για να δουλέψει, χρειάζετε
java. Ίσως να είναι beta ακόμα, αλλά στο μέλλον σίγουρα θα γίνει πολύ καλό!
yparxei akoma to pokemon global??emena mou lei oti dn yparxei pia!
Κάνε κλικ
εδώ και θα βρεθείς στην επίσημη ιστοσελίδα του Pokémon Global. Εμένα μια χαρά μου δουλεύει, και μια χαρά υπάρχει.
μα καλα,τι ειναι αυτο το pokemon global?
Είναι ένα online παιχνίδι Pokémon, το οποίο είναι βασισμένο στα RPGs των φορητών συστημάτων της Nintendo. Κατά τη γνώμη μου, ίσως και το καλύτερο online Pokémon RPG στο internet αυτή τη στιγμή. Από τις παρακάτω εικόνες μπορείτε να πάρετε μια ιδέα για το πως είναι το παιχνίδι:
τελειο ακουγεται.ειναι σαν τα rpg των φορητων παιχνιδομηχανων της nintendo
Ε, δεν είναι ακριβώς έτσι (βασικά είναι beta). Δεν μπορείς να επισκεπτείς πολλές περιοχές και μπορείς να αρχίσεις μόνο από το Johto (προς το παρόν). Επίσης μπορείς να ανταλλάξεις Pokémon και να μονομαχήσεις με άλλους εκπαιδευτές.
Γραφτηκα και οταν ειμαι ετοιμος θα σε προκαλεσω σε μαχη
στο ποκεμον global πως σε λενε DITTOFUN??????
dittofan με λενε και πως παω για μαχη ωχ δεν θα μπορεσω να κατεβασω το προγραμμα γιατι εχω τους λογους μου μπορει μετα τα Χριστουγενα
ξερει κανεισ πωσ μπορω να κατεβασω το pokemon world online???το προσπαθησα αλλα τιποτα....