Έγινα μέλος! (Στο pokemon global) αλλά ο server δε λειτουργεί.....
Αν θέλει κανείς να κάνουμε μάχη με λένε Al....
Γραφτηκα στο indigo!ειναι κανεις γραμμενος εκει για να με βοηθησει λιγακι;
(04-12-2008 03:34 PM)The Human Torch Wrote: [ -> ]Γραφτηκα στο indigo!ειναι κανεις γραμμενος εκει για να με βοηθησει λιγακι;
Μόλις γράφτηκα κι εγώ...Μπορεί να βοηήσει κανείς γιατί έχω μπερδευτεί....
(Μπορεί να μου πει κάποιος έμειρος αν είναι συνιθησμένο να συναντάς Shiny ; Το τρίτο πόκεμον που βρήκα ήταν ένα Shiny Volbeat!!! )
Ναι οντος εγω εχω τρια μεχρι στιγμης!Και τι ακριβως θελεις να στο πω τα εχω καταλαβει ολα
E , γιατί αργεί τόσο;;;...Πάντως έχω πιάσει είδη ένα shiny........
Παντως εγω που ειμαι γραμμενος 7 μηνες δεν εχω ουτε ενα shiny pokemon....
παιδια γραφτειτε Global στον νεο Server!!!!εχει βελτιωθει αρκετα
ναι τωρα μπορεις να μπαινεις σε σπηλιες, σπιτια και νομιζω εχει και πολλα περρισοτερα pokemon.Με λενε Jack εκει και ξεκινισα με Charmander.Αν θελει κανεις μαχη......
ΤΟ μονο καινουργιο που υπαρχει ειναι οτι εχει μουσικη...
(09-01-2009 04:46 PM)The Human Torch Wrote: [ -> ]παιδια γραφτειτε Global στον νεο Server!!!!εχει βελτιωθει αρκετα
(09-01-2009 05:18 PM)Charizard the Dark Wrote: [ -> ]Φοβερό είναι το Νέο Γκλόμπαλ! Γραφτείτε όλοι!
ΧΑΛΑΡΑ από τις ποιο ξεκάρφωτες διαφημίσεις ever
ειναι γιατι το Global εχει γινει πολυ πιο καλο.Παλια μονον εναν αρχηγο σταδιου ειχε.Ασε που τωρα μπαινεις και στις σπηλιες και εχει περισσοτερα pokemon να ποιοασεις.Βεβαια εχω τρια μεταλλια και απο τι μου ειπαν χθες γιατι δεν ταξιδευα μονος αν παρεις τεσσερα και πατας shift και επιπλευεις.Δηλαδη ειναι σαν να κανεις surf και ετσι θα ξεκλυδωθουν ακομα πιο καλα pokemon
(10-01-2009 10:19 PM)pokeman Wrote: [ -> ] (09-01-2009 04:46 PM)The Human Torch Wrote: [ -> ]παιδια γραφτειτε Global στον νεο Server!!!!εχει βελτιωθει αρκετα
(09-01-2009 05:18 PM)Charizard the Dark Wrote: [ -> ]Φοβερό είναι το Νέο Γκλόμπαλ! Γραφτείτε όλοι!
ΧΑΛΑΡΑ από τις ποιο ξεκάρφωτες διαφημίσεις ever
συμφωνω με τον ποκεμαν.επισης πιστευω οτι ολο διαφημισεις το καταντησαμε εδω.....
ενδιαφερων, θα το κατεβασω να δουμε... επισης, μπορει να με βοηθεισει καποιος με το τι ακρηβος μπορεις να κανεις?
(04-12-2008 03:34 PM)Dittofan Wrote: [ -> ]Γραφτηκα στο indigo!
πως σε λένε εκεί; εμένα JohanX... έχω 3 pokemon προς το παρον...
pws ginetai na grafteis se ola auta pou lete