Ειμαι σιγουρος πως καποιοι απο εσας θα ξερετε οτι καποια pokemon μπορουν να μαθουν ασχετες επιθεσεις οσον αφορα το ειδος τους.
Π.χ->Entei->Solarbeam
Octillery->Flamethrower
Rhyperior->Surf
Snorlax->Surf
Δεν ειναι κατι καινουριο αλλα σιγουρα αξιζει να συζητησουμε γι'αυτο το θεμα.Εγω πιστευω οτι το εχουν κανει εξ'επιτηδες για να επεκτεινουν τις δυνατοτητες τους.Εσεις τι πιστευετε?
ekeino to roz me to shellder sto kefali ( ax den thumamai to onoma tou ) mathainei flamethrower !
Εννοεις το slowking?παραξενο.......μα τι λεω?.........
Δεν είναι άσχετες και με αυτές πολλά πόκεμον καλύπτουν τις αδυναμίες τους.
Π.χ. Entei με solarbeam για water,ground,rock
Octillery με flamethrower για grass
Άσχετο είναι ότι κανείς ποτέ δεν θα κάνει τον Entei special sweeper και μάλιστα sunnybeamer
Νομιζω οτι ηδη το ανεφερα αυτο(τις εβαλαν εξεπιτηδες για να μπορουν να καλυψουν τισ αδυναμιες τους).Ειπα ασχετες ως προς το ΕΙΔΟΣ τους
Μα όλα τα pokemon χρειαζονται επιθεσεις άσχετς με το είδος τους. Θα ήταν βαρετό το παιχνίδι αν πχ όλα τα fire types, μαθαιναν μόνο fire επιθεσεις. Έτσι γεννιούνται νέες στρατηγικές κ γενικά δεν θα είχε εξελιχθεί το σύστημα μαχης αν δν υπήρχε αυτη η δυνατότητα
Ομως εγω που εμαθα στο GYARADOS φλογοβολο δεν ειναι τοσο αποτελεσματικο.
ο γκέραντος είναι και ντράγκον άρα δεν είναι και τόόόσο άσχετο
Ωραια τοτε το οκτιλερυ του εμαθα φλογοβολο και δεν ειναι τοσο αποτελεσματικο.
εγω θυμαμαι ενα νουμπακι απ το σχολειο που εμαθε σε gengar secret power!
Ναι αλλα σαν Type το Gyarados ειναι Water οποτε ειναι ψιλοασχετο. Επισης Chaos714 σου ειχα σβησει το post επειδη ειναι εκτος θεματος. Δεν ειναι ασχετη επιθεση το secret power στο Gengar με την ενοια οτι δεν ειναι κατι περιεργο σε σχεση με τον τυπο του. Αυτο ενοουμε ασεχτες επιθεσεις με τα Pokemon σε αυτο το Thread.
μα ενα gengar δεν εχει καλο attack που αυτο δειχνει οτι το secret power ειναι μια χαλια επιλογη για 1 gengar
Ναι βρε αλλα δεν λεμε για το αν ειναι καλη επιλογη η οχι σε σχεση με τα stats του! ΑΥτο σου εξηγω. Δεν ειναι θεμα στρατηγικης. Εδω μιλαμε για τα Pokemon ως ιδεα. Ενα Pokemon νερου ειναι ΠΕΡΙΕΡΓΟ να εχει μια επιθεση φωτιας ασχετα αν αυτη λειτουργει με το Pokemon ή οχι. To Secret Power ειναι η μυστικη επιθεση που μπορουν να κανουν ολα τα Pokemon. Δεν ειναι περιεργο λοιπον να την εχει και το Gengar.
Το Gyarados που έχει αναφερθεί και πιο πάνω είναι πολύ περίεργο,αφού είναι water-flying και μαθαίνει Fire Blast,Thunder και διάφορες άλλες φωτιάς και ηλεκτρισμού.
καλά, όμως γίνονται κ κάτι άκυρα, όπως πχ, το Chimchar μαθαίνει Iron Tail, χωρίς να έχει ουρά, ή το Diglett μαθαίνει Fury Swipes χωρίς να έχει (ορατά) χέρια! Ζντουπ. άκυρα!