Legendary Pokémon

Full Version: Ασχετες επιθεσεις σε Pokemon
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
(29-11-2008 11:52 AM)GeorgeSlayer Wrote: [ -> ]Το Gyarados που έχει αναφερθεί και πιο πάνω είναι πολύ περίεργο,αφού είναι water-flying και μαθαίνει Fire Blast,Thunder και διάφορες άλλες φωτιάς και ηλεκτρισμού.

Το 'hidden' type στην προκειμενη περιπτωση ειναι το dragon type. Ολα τα dragon types οπως για παραδειγμα Dragonite μπορουν να μαθουν τις παραπανω επιθεσεις.

(03-04-2009 06:51 PM)umbreon Wrote: [ -> ]πχ, το Chimchar μαθαίνει Iron Tail, χωρίς να έχει ουρά, ή το Diglett μαθαίνει Fury Swipes χωρίς να έχει (ορατά) χέρια! Ζντουπ. άκυρα!

Σωστα, ενω το Pikachu για παραδειγμα που εχει ουρα, μπορει καλλιστα να μαθει Iron Tail, στεκει.
OK, το Fury Swipes στο Diglett οντως ειναι ακυρο.xP
(03-04-2009 07:59 PM)Xarhs Wrote: [ -> ]
(29-11-2008 11:52 AM)GeorgeSlayer Wrote: [ -> ]Το Gyarados που έχει αναφερθεί και πιο πάνω είναι πολύ περίεργο,αφού είναι water-flying και μαθαίνει Fire Blast,Thunder και διάφορες άλλες φωτιάς και ηλεκτρισμού.

Το 'hidden' type στην προκειμενη περιπτωση ειναι το dragon type. Ολα τα dragon types οπως για παραδειγμα Dragonite μπορουν να μαθουν τις παραπανω επιθεσεις.
(03-04-2009 06:51 PM)umbreon Wrote: [ -> ]πχ, το Chimchar μαθαίνει Iron Tail, χωρίς να έχει ουρά, ή το Diglett μαθαίνει Fury Swipes χωρίς να έχει (ορατά) χέρια! Ζντουπ. άκυρα!

Σωστα, ενω το Pikachu για παραδειγμα που εχει ουρα, μπορει καλλιστα να μαθει Iron Tail, στεκει.
OK, το Fury Swipes στο Diglett οντως ειναι ακυρο.xP
Και πάλι όμως το Fire Blast είναι άκυρο από τη στιγμή που είναι και water...Να μν πω για το ότι είναι flying....Πιο άκυρο πράγμα δεν....
Κι ο Rhydon μαθαινει Surf. Η πλακα ειναι πως σε ενα επεισοδιο στο Anime ενα Rhydon κινδυνευε να πεθανει νομιζω γιατι θα το χτυπουσε πολυ νερο. Και στο παιχνιδι κανει μακροβουτια. Toungue
Όντως, αυτό με το Rhydon είναι λίγο άκυρο, αλλά και πάλι. Α, σχετικά με το Gyarados έχω διαβάσει πως το έκαναν ιπτάμενο για τον εξής λόγο: στη πρώτη γεννιά, η μόνη επίθεση δράκου ήταν το Dragon Rage, και αν ήταν νερού και δράκου θα είχε αδυναμία μόνο σε αυτή την επίθεση που ούτως ή άλλως έκανε 40 ΗΡ ζημιά. Επίσης, είχε πολύ καλά στατς, κ γι αυτοό του έδωσαν μια διπλή αδυναμία. από την άλλη το Dragonite για παράδειγμα, έχει διπλή αδυναμία στον πάγο. Είναι καθαρά θέμα στρατιγικής. Αλλά σίγουρα ο δεύτερος τύπος δράκου του πάει πολύ περισσότερο. Όπως επίσης και στο Charizard.Μερικές φορές έχω την εντύπωση πως σε κάποια Πόκεμον ταιριάζει να έχουν τρεις τύπους, όπως πχ σε Lati@s, Vibrava/Flygon κλπ. Ευτυχώς βέβαια υπάρχει και το Levitate.ε τρεις τύπους θα ήταν ούτως ή άλλως πολύ πολύπλοκο :Ρ
εγω θυμαμε το groudon που μαθαινει thunder thunderbolt !!psych up!!! !!!fury cutter!!! lol ...και θυμαμαι XDhahahahaha ενα παιδι που ειχε ενα groudon με 408 αττακ xDDhahhahaha Και ειχε για moves ....thunder solarbeam fissure overheat και χεροταν απο πανω που ειχε ενα τοσο δυνατο groudon XD ελεος.επεισις xatu με giga drain η butterfree με psychic και shadow ball nosepass και registeel με zapcannon ειναι καπως αλλα συνηθος αυτες οι κινισεις ειναι αχριστες χαρις τα στατους αρα και που υπαρχουν δεν εχει νοημα.
Εμενα ενα κ.....zizgagoon μου εχει κανει surfDodgyDodgyDodgy
(05-11-2008 04:40 PM)Chaos714 Wrote: [ -> ]εγω θυμαμαι ενα νουμπακι απ το σχολειο που εμαθε σε gengar secret power!

Choas μηπως δεν μενεις στου διάλου τη μανα? Ξερω και γω ενα παιδι που εμθε secret power se Gengar.
Regice:Thunderbolt
Charmeleon:Metal Claw

Η λίστα είναι ατελείωτη,απλά έγραψα 2 παραδείγματα.
To alakazam μαθαίνει iron tail χωρίς να έχει ουρά,ενώ το diglett μαθαίνει sucker punch και slash O.o To aggron από την άλλη μαθαίνει aerial ace. Eκτός όλων αυτών υπάρχουν και τα άπειρα παραδείγματα που έχουν αναφερθεί, όπως το gyarados που μαθαίνει fire blast και thunder ή το rhydon με surf
Το Gastly μου την εδινε παντα....πως μαθενει sucker punch το ΑΕΡΙΟ???
παιδια υπαρχουν και τα τελειως ακυρα που ειναι event οπως flying pikachu ή surfing pikachu!!!!!
alakazam-energy ball
grass knot σε monferno/infernape O.o!(πήγα να πώ και αυτό με το gyrados και τον τύπο δράκου αλλά το έχουν προλάβειSad
το empoleon μου μπορουσε να μαθει grass knot kai to umbreon phychic
"Κnot" στα αγγλικά σημαίνει κορδέλα ή κάτι τέτοιο,αν θυμάμαι καλά (βαριέμαι να ανοίξω λεξικό).Οπότε σημαίνει "Κορδέλα από χόρτο".Αφού η δύναμη της επίθεσης πάει ανάλογα με το βάρος του αντιπάλου,λογικά το Pokemon ρίχνει κάτω τον αντίπαλο με την "κορδέλα" αυτή.Οπότε το Infernape φτιάχνει μια κορδέλα από χόρτο και την χρισμοποιεί για να ρίξει κάτω τον αντίπαλο.

Εμένα προσωπικά δε μου φαίνεται να είναι τόσο άσχετη επίθεση.Μπορεί βέβαια να μη μου φαίνεται άσχετη επειδή έχω συνηθίσει να τη βλέπω στο Infernape μου στο Shoddy (και σύντομα και στο κανονικό παιχνίδι).
Pages: 1 2 3
Reference URL's