22-07-2008, 08:49 PM
22-07-2008, 09:26 PM
Εμενα μ'αρεσε που το Squirtle επεζησε απο το razor leaf του Venusaur
22-07-2008, 09:29 PM
Λολ, απο την αρχη μεχρι τωρα ειναι τρομερο XD [βλατε τα συνηθη "μπραβο" "ωραιο" κτλ εδω]
«ευχαριστώ Legolas, αλλά που βρήκες το Venusaur?!»
«είναι το Bulbasaur του Ash, τόσα pokemon έχει χαρίσει…» <--epic XD
«ευχαριστώ Legolas, αλλά που βρήκες το Venusaur?!»
«είναι το Bulbasaur του Ash, τόσα pokemon έχει χαρίσει…» <--epic XD
23-07-2008, 07:15 PM
Pokeman: Ένας ζωντανός θρύλος (επεισόδιο 7)
Φθάνοντας στην Viridian λοιπόν
«χμ μικρή πόλη, εγώ λέω να healάρουμε τα pokemon και να πάμε στην επόμενη πόλη» λέει ο ποκεμαν στον Legolas
«ναι και εγώ αυτό λέω να κάνουμε, δεν αξίζει να κάτσουμε»
«καθίστε ρε ζώα, σήμερα έχει live των Megadeth εδώ και επίσης έχει γυμναστήριο»
«το σέξι κορμί μου δεν χρειάζεται γυμναστική» λέει ο ποκεμαν δείχνοντας τα καλλίγραμμα μπράτσα του
«ώπα ρε Chuck Norris ηρέμισε λίγο, και δεν εννοώ τέτοιο γυμναστήριο αλλά γυμναστήριο pokemon, που παίρνεις εμβλήματα για να συμμετάσχεις στο παγκόσμιο πρωτάθλημα» λέει ο σαουρον από το iPod
«ωραία λοιπόν, εγώ λέω να πάμε να healάρουμε τα pokemon, να κάνουμε skate με της καινούργιες σανίδες από το mall, και μετά στο γυμναστήριο για να δούμε τη παίζει»
«τι λε ρε? Και δεν θα πάμε στο live? Έχει support Anorimoi!»
«οκ, πάμε και στο live, επίσης τρώμε και τα κεφτεδάκια, ΠΕΙΝΑΩ»
Και τότε ένας γεράκος με ένα Wingull έρχεται στο μέρος τους
«γεια σας νιάνιαρα, θέλετε να σας δείξω πώς να πιάσετε ένα pokemon?»
«όχι ρε γέρο, φαλάκρα, δεν θέλουμε αι χάσου» απαντάνε σχεδόν ταυτόχρονα ο ποκεμαν με τον Legolas
«καλά κωλόπαιδα δεν θα πέσετε στην ανάγκη μου? θα δείτε»
Και φεύγει ο γέρος βρίζοντας. Πάνε λοιπόν στο κέντρο pokemon healάρουν τα pokemon τους, τρώνε τα θεϊκά κεφτεδάκια που τους είχε δώσει η μητέρα του Legolas και πάνε να κάνουν skate, καθώς κάνουν Ollie 360ο ένα Mewtwo βγαίνει από το γυμναστήριο, που το γκρεμίζει στην κυριολεξία
«χεΐ Mewtwo στάσου μια στιγμή!» φωνάζει ο ποκεμαν
«τι θες άνθρωπε?» απαντάει με τηλεπαθητικά κύματα ο Mewtwo
«μπορείς να γίνεις δικό μου pokemon?»
«εεεεεεεεμ, όχι» και εξαφανίζεται
«τελικά είσαι ηλίθιος» λέει ο Sauron
«πάντως προσπάθησα» λέει με ένα χαμόγελο σαν να μην συνέβη τίποτα
«βλακεία, ο Mewtwo διέλυσε το γυμναστήριο τώρα δεν μπορούμε να τους κατατροπώσουμε» λέει ο Legolas
«καλά μωρέ, μην σκας θα έρθουμε ξανά όταν το φτιάξουν»
«κλαην δίκιο έχεις»λέει και συνεχίζουν το skate αμέριμνοι μέχρι το βράδυ που είναι η συναυλία, όταν αρχίζει λοιπόν η συναυλία από εκεί που στην πόλη υπήρχαν καμιά δεκαριά άτομα ξαφνικά ήρθαν εκατοντάδες να δουν το live (το οποίο ήταν τέλειο, και με γαμάτο setlist, οι Anorimoi έσπειραν), όταν τελείωσε, ο ποκεμαν και ο Legolas πάνε στα παρασκήνια
«γεια Dave είμαι ο αδερφός του Ash»
«ναι σε θυμάμαι είχαμε jamάρει μια φορά μαζί, σεκιουριταδες πετάξετε αυτόν έξω» δείχνοντας τον ποκεμαν που είχε την γνωστή φάτσα wtf?!
«ηρέμησε Dave ,είναι μαζί μου»
«καλά τότε»
Και μετά από μια κουβέντα και jamάρισμα πηγαίνουν να κοιμηθούν στο κέντρο pokemon το επόμενο πρωί λοιπόν έτοιμοι να φύγουν, για νέες περιπέτειες, στην έξοδο ήταν ο γέρος που είχαν τσακωθεί χθες
«δεν περνάτε κώλοπαιδα»
«ΓΙΑΤΙ?!»
«γιατί έτσι μου αρέσει, μπύρα αμστελ»
«καλά ναι σαουρον άνοιξε gps»
Τότε ο ποκεμαν γελάει ειρωνικά και φεύγει είχε βρει μια εναλλακτική έξοδο στο gps, η οποία όμως ήταν κλεισμένη από ένα ξεραμένο δέντρο
«Legolas, κόψε το με το Venusaur ρε»
Τότε ο Legolas το κόβει χωρίς ο γερός να τους δει περνάνε από αυτόν λέγοντας
«ΠΑΝΤΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΜΥΘΟΣ» και γελώντας ως τα αυτιά πάνε στην επόμενη πόλη, την Pewter.
P.s.1 ενα ευχαριστο σε ολους που λενε οτι ειμαι *κολοκύθι*
P.s.2 την βιριντιαν την εβγαλα σε ενα επισοδειο γιατι αμα παιρναμε καθε πολη και καθε δασος τρια επ θα καταντουσε λαμψη
P.s.3 αμα δεν δω ποστ απο κατω δεν ποσταρο την ιστορια...
Φθάνοντας στην Viridian λοιπόν
«χμ μικρή πόλη, εγώ λέω να healάρουμε τα pokemon και να πάμε στην επόμενη πόλη» λέει ο ποκεμαν στον Legolas
«ναι και εγώ αυτό λέω να κάνουμε, δεν αξίζει να κάτσουμε»
«καθίστε ρε ζώα, σήμερα έχει live των Megadeth εδώ και επίσης έχει γυμναστήριο»
«το σέξι κορμί μου δεν χρειάζεται γυμναστική» λέει ο ποκεμαν δείχνοντας τα καλλίγραμμα μπράτσα του
«ώπα ρε Chuck Norris ηρέμισε λίγο, και δεν εννοώ τέτοιο γυμναστήριο αλλά γυμναστήριο pokemon, που παίρνεις εμβλήματα για να συμμετάσχεις στο παγκόσμιο πρωτάθλημα» λέει ο σαουρον από το iPod
«ωραία λοιπόν, εγώ λέω να πάμε να healάρουμε τα pokemon, να κάνουμε skate με της καινούργιες σανίδες από το mall, και μετά στο γυμναστήριο για να δούμε τη παίζει»
«τι λε ρε? Και δεν θα πάμε στο live? Έχει support Anorimoi!»
«οκ, πάμε και στο live, επίσης τρώμε και τα κεφτεδάκια, ΠΕΙΝΑΩ»
Και τότε ένας γεράκος με ένα Wingull έρχεται στο μέρος τους
«γεια σας νιάνιαρα, θέλετε να σας δείξω πώς να πιάσετε ένα pokemon?»
«όχι ρε γέρο, φαλάκρα, δεν θέλουμε αι χάσου» απαντάνε σχεδόν ταυτόχρονα ο ποκεμαν με τον Legolas
«καλά κωλόπαιδα δεν θα πέσετε στην ανάγκη μου? θα δείτε»
Και φεύγει ο γέρος βρίζοντας. Πάνε λοιπόν στο κέντρο pokemon healάρουν τα pokemon τους, τρώνε τα θεϊκά κεφτεδάκια που τους είχε δώσει η μητέρα του Legolas και πάνε να κάνουν skate, καθώς κάνουν Ollie 360ο ένα Mewtwo βγαίνει από το γυμναστήριο, που το γκρεμίζει στην κυριολεξία
«χεΐ Mewtwo στάσου μια στιγμή!» φωνάζει ο ποκεμαν
«τι θες άνθρωπε?» απαντάει με τηλεπαθητικά κύματα ο Mewtwo
«μπορείς να γίνεις δικό μου pokemon?»
«εεεεεεεεμ, όχι» και εξαφανίζεται
«τελικά είσαι ηλίθιος» λέει ο Sauron
«πάντως προσπάθησα» λέει με ένα χαμόγελο σαν να μην συνέβη τίποτα
«βλακεία, ο Mewtwo διέλυσε το γυμναστήριο τώρα δεν μπορούμε να τους κατατροπώσουμε» λέει ο Legolas
«καλά μωρέ, μην σκας θα έρθουμε ξανά όταν το φτιάξουν»
«κλαην δίκιο έχεις»λέει και συνεχίζουν το skate αμέριμνοι μέχρι το βράδυ που είναι η συναυλία, όταν αρχίζει λοιπόν η συναυλία από εκεί που στην πόλη υπήρχαν καμιά δεκαριά άτομα ξαφνικά ήρθαν εκατοντάδες να δουν το live (το οποίο ήταν τέλειο, και με γαμάτο setlist, οι Anorimoi έσπειραν), όταν τελείωσε, ο ποκεμαν και ο Legolas πάνε στα παρασκήνια
«γεια Dave είμαι ο αδερφός του Ash»
«ναι σε θυμάμαι είχαμε jamάρει μια φορά μαζί, σεκιουριταδες πετάξετε αυτόν έξω» δείχνοντας τον ποκεμαν που είχε την γνωστή φάτσα wtf?!
«ηρέμησε Dave ,είναι μαζί μου»
«καλά τότε»
Και μετά από μια κουβέντα και jamάρισμα πηγαίνουν να κοιμηθούν στο κέντρο pokemon το επόμενο πρωί λοιπόν έτοιμοι να φύγουν, για νέες περιπέτειες, στην έξοδο ήταν ο γέρος που είχαν τσακωθεί χθες
«δεν περνάτε κώλοπαιδα»
«ΓΙΑΤΙ?!»
«γιατί έτσι μου αρέσει, μπύρα αμστελ»
«καλά ναι σαουρον άνοιξε gps»
Τότε ο ποκεμαν γελάει ειρωνικά και φεύγει είχε βρει μια εναλλακτική έξοδο στο gps, η οποία όμως ήταν κλεισμένη από ένα ξεραμένο δέντρο
«Legolas, κόψε το με το Venusaur ρε»
Τότε ο Legolas το κόβει χωρίς ο γερός να τους δει περνάνε από αυτόν λέγοντας
«ΠΑΝΤΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΜΥΘΟΣ» και γελώντας ως τα αυτιά πάνε στην επόμενη πόλη, την Pewter.
P.s.1 ενα ευχαριστο σε ολους που λενε οτι ειμαι *κολοκύθι*
P.s.2 την βιριντιαν την εβγαλα σε ενα επισοδειο γιατι αμα παιρναμε καθε πολη και καθε δασος τρια επ θα καταντουσε λαμψη
P.s.3 αμα δεν δω ποστ απο κατω δεν ποσταρο την ιστορια...
27-07-2008, 05:26 PM
Ok!! Δωσε επεισόδιο!! Μεχρι στιγμης ειναι τελεια η ιστορια σου (ωραιος ο γερος)
27-07-2008, 08:05 PM
lol...
Απλα απιθανα γελοιοαστεια xD
Απλα απιθανα γελοιοαστεια xD
27-07-2008, 08:12 PM
''Δεν περνατε καλοπαιδα''<-(κατι αλλο ηθελες να πεις εδω)
Pokeman,keep up the good job.
P.S->Τα σουβλακια ποσο κανουν στην Viridian?
Pokeman,keep up the good job.
P.S->Τα σουβλακια ποσο κανουν στην Viridian?
27-07-2008, 10:23 PM
Καλα ειναι τελειο...μπραβο...keep walking...;]
p.s-To πλασμα στο ipod ειναι ολα τα λεφτα...
p.s-To πλασμα στο ipod ειναι ολα τα λεφτα...
27-07-2008, 11:38 PM
Pokeman: Ένας ζωντανός θρύλος (επεισόδιο 8)
Καθώς λοιπόν οι δυο ήρωες μας έπρεπε να πάνε στην pewter περνάνε από το κλασσικό δάσος που πάντα υπάρχει πριν από όλες τις πόλεις, καθώς το διασχίζουν βλέπουν μια διαφορά με το προηγούμενο δάσος, υπάρχει ποικιλία στα pokemon, μεγάλη ποικιλία, διαφορά Pidgeotto πετούσαν από εδώ και από εκεί, Gastly κρυβόντουσαν κάτω από τις σκιές των δέντρων, και αλλά διαφορά είδη pokemon ζούσαν αρμονικά σε αυτό το δάσος.
«τέλεια, ας πιάσουμε μερικά, θα χρειαστούν» λέει ο ποκεμαν βγάζοντας έξω το Charmander
«καλά» λέει ο Legolas και βγάζει έξω ένα Blastoise
«μες στην υπερβολή εσύ, μην χάσεις ευκαιρία για ποζεριές» λέει ο Sauron
«και τι θες να κάνω?, ο Ash μου τα δώνει…»
«καλά, καλά, ας αρχίσουμε, Charmander φλογοβόλο στο Gastly»
Πετώντας ο τσαρμαντερ φλόγες από το στόμα του χτυπάει το Gastly το οποίο όμως δεν κουνιέται από την σκιά του δέντρου
«ωραία, ξανά Charmander!» λέει ο ποκεμαν και ο Charmander ξαναπετάει φλόγες
«άλλη επίθεση δεν ξέρεις να πεις εσύ?» λέει ο Sauron ο ποκεμαν όμως τον αγνοεί και πετάει μια pokeball στον Gastly, τσαφ τσαφ τσα τσα ΤΣΟΥΦ το Gastly γίνεται δικό του
«ωραία, θα το ονομασω Mustaine, Dave Mustaine of Megadeth» λεει και πηγαίνει να πιάσει την pokeball,και την βάζει στο σακίδιο του εκεί κοντά όμως βρίσκετε ένα 500 ευρώ(!) πηγαίνει λοιπόν να το πάρει και ξαφνικά βρίσκετε περιτυλιγμένος με ένα δίχτυ, και τότε ένας νιντζα έρχεται από το πουθενά
«ώστε εσύ ,είσαι αυτός που ξέρει την θρυλικό jutsu Chidori»
«χε, ναι αλλά όχι μόνο» λέει και κάνει κάποια hand seals λέγοντας
«Doton Shinjuu Zanshu no Jutsu» και τότε η γη καταπίνει τον ποκεμαν
«τι?! Πως ξέρει αυτήν την κι…»
Και ξαφνικά ο ποκεμαν πετάγεται από κάτω του δίνοντας του μια μπουνιά στα @@ του νιντζα
«ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ» φωνάζει ο νιντζα και φεύγει έντρομος,
«σπαστικό να εμφανίζονται συνέχεια νιντζα» λέει ο ποκεμαν
«λογικό, αφού ΕΣΥ τους έβαλες να το κάνουν, βλάκα» λέει ο Sauron
«καλά καλά, λοιπόν εκπαιδεύουμε εδώ τα pokemon, και μετά την κάνουμε για pewter»
Εκπαιδεύοντας λοιπόν τον Squirtle και τον Charmander, ο ποκεμαν πιάνει ένα Bulbasaur και εξελίξει το Charmander.
«ωραία, λοιπόν πως πάμε pewter?»
«υπάρχει πρόβλημα, δεν έχω σήμα σε αυτό το μέρος, κάτι πρέπει να το χαλάει…»
«shit, ξέρεις τον δρόμο ρε Legolas?»
«τι λε ρε…»
«και τι κάνουμε τώρα ρε μάγκες?»
«σιγά ρε, έχω Pidgeot με fly» λέει ο Legolas
«του Ash φαντάζομαι»
«εννοείτε»
«ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΣ ΤΟΣΗ ΩΡΑ»
«pfff, Pidgeot βγες έξω» και ένα μεγαλόσωμο Pidgeot βγαίνει από την pokeball, και τότε οι δυο ήρωες μας ανεβαίνουν στο Pidgeot
«Pidgeot πέτα μέχρι την pew» και πριν ολοκλήρωση αρχίζει να πετάει, και βρίσκεται στην περιοχή Sinnoh
«What the fuck?!? Πάμε πίσω ρε!» λέει ο ποκεμαν
«καλά, Pidgeot άκου καλά θα μας πας στην pewter στο Kanto, ok?»
«Pidgeotttt» και πετάει με κατεύθυνση το κάντο, μετά από λίγη ώρα βρίσκετε στην pewter
«ωραία, φτάσαμε επιτέλους» λέει ο ποκεμαν ανακουφισμένος.
Next chap Pewter Town
ειναι λιγο προχειρο.....
Καθώς λοιπόν οι δυο ήρωες μας έπρεπε να πάνε στην pewter περνάνε από το κλασσικό δάσος που πάντα υπάρχει πριν από όλες τις πόλεις, καθώς το διασχίζουν βλέπουν μια διαφορά με το προηγούμενο δάσος, υπάρχει ποικιλία στα pokemon, μεγάλη ποικιλία, διαφορά Pidgeotto πετούσαν από εδώ και από εκεί, Gastly κρυβόντουσαν κάτω από τις σκιές των δέντρων, και αλλά διαφορά είδη pokemon ζούσαν αρμονικά σε αυτό το δάσος.
«τέλεια, ας πιάσουμε μερικά, θα χρειαστούν» λέει ο ποκεμαν βγάζοντας έξω το Charmander
«καλά» λέει ο Legolas και βγάζει έξω ένα Blastoise
«μες στην υπερβολή εσύ, μην χάσεις ευκαιρία για ποζεριές» λέει ο Sauron
«και τι θες να κάνω?, ο Ash μου τα δώνει…»
«καλά, καλά, ας αρχίσουμε, Charmander φλογοβόλο στο Gastly»
Πετώντας ο τσαρμαντερ φλόγες από το στόμα του χτυπάει το Gastly το οποίο όμως δεν κουνιέται από την σκιά του δέντρου
«ωραία, ξανά Charmander!» λέει ο ποκεμαν και ο Charmander ξαναπετάει φλόγες
«άλλη επίθεση δεν ξέρεις να πεις εσύ?» λέει ο Sauron ο ποκεμαν όμως τον αγνοεί και πετάει μια pokeball στον Gastly, τσαφ τσαφ τσα τσα ΤΣΟΥΦ το Gastly γίνεται δικό του
«ωραία, θα το ονομασω Mustaine, Dave Mustaine of Megadeth» λεει και πηγαίνει να πιάσει την pokeball,και την βάζει στο σακίδιο του εκεί κοντά όμως βρίσκετε ένα 500 ευρώ(!) πηγαίνει λοιπόν να το πάρει και ξαφνικά βρίσκετε περιτυλιγμένος με ένα δίχτυ, και τότε ένας νιντζα έρχεται από το πουθενά
«ώστε εσύ ,είσαι αυτός που ξέρει την θρυλικό jutsu Chidori»
«χε, ναι αλλά όχι μόνο» λέει και κάνει κάποια hand seals λέγοντας
«Doton Shinjuu Zanshu no Jutsu» και τότε η γη καταπίνει τον ποκεμαν
«τι?! Πως ξέρει αυτήν την κι…»
Και ξαφνικά ο ποκεμαν πετάγεται από κάτω του δίνοντας του μια μπουνιά στα @@ του νιντζα
«ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ» φωνάζει ο νιντζα και φεύγει έντρομος,
«σπαστικό να εμφανίζονται συνέχεια νιντζα» λέει ο ποκεμαν
«λογικό, αφού ΕΣΥ τους έβαλες να το κάνουν, βλάκα» λέει ο Sauron
«καλά καλά, λοιπόν εκπαιδεύουμε εδώ τα pokemon, και μετά την κάνουμε για pewter»
Εκπαιδεύοντας λοιπόν τον Squirtle και τον Charmander, ο ποκεμαν πιάνει ένα Bulbasaur και εξελίξει το Charmander.
«ωραία, λοιπόν πως πάμε pewter?»
«υπάρχει πρόβλημα, δεν έχω σήμα σε αυτό το μέρος, κάτι πρέπει να το χαλάει…»
«shit, ξέρεις τον δρόμο ρε Legolas?»
«τι λε ρε…»
«και τι κάνουμε τώρα ρε μάγκες?»
«σιγά ρε, έχω Pidgeot με fly» λέει ο Legolas
«του Ash φαντάζομαι»
«εννοείτε»
«ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΣ ΤΟΣΗ ΩΡΑ»
«pfff, Pidgeot βγες έξω» και ένα μεγαλόσωμο Pidgeot βγαίνει από την pokeball, και τότε οι δυο ήρωες μας ανεβαίνουν στο Pidgeot
«Pidgeot πέτα μέχρι την pew» και πριν ολοκλήρωση αρχίζει να πετάει, και βρίσκεται στην περιοχή Sinnoh
«What the fuck?!? Πάμε πίσω ρε!» λέει ο ποκεμαν
«καλά, Pidgeot άκου καλά θα μας πας στην pewter στο Kanto, ok?»
«Pidgeotttt» και πετάει με κατεύθυνση το κάντο, μετά από λίγη ώρα βρίσκετε στην pewter
«ωραία, φτάσαμε επιτέλους» λέει ο ποκεμαν ανακουφισμένος.
Next chap Pewter Town
ειναι λιγο προχειρο.....
28-07-2008, 12:13 AM
Προχειρο αλλα αυτη η φαση τα σπαει:''Και ξαφνικα ο ποκεμαν πεταγεται απο κατω του δινοντας του μια μπουνια στα @@ του νιντζα.
''AAAAAAAAAAA'',φωναζει ο νιντζα και φευγει εντρομος''.
Χαχαχαχαχαχαχ,RollingOnFloorLaughs
Keep it up ρε gmte!
''AAAAAAAAAAA'',φωναζει ο νιντζα και φευγει εντρομος''.
Χαχαχαχαχαχαχ,RollingOnFloorLaughs
Keep it up ρε gmte!
28-07-2008, 11:06 PM
+fono apolitos
29-07-2008, 10:59 AM
Daawwh,the lil ninja is going to his mummeh cryin'! :>
29-07-2008, 03:26 PM
kala eisai apextos!...kairo eixa na rixw tetoio gelio...
29-07-2008, 05:58 PM
ego arxisa na kano kiliakous apo ta gelia
30-07-2008, 05:24 PM
εμένα προσοπικά δεν μ'αρέσει και σε όποιον αρέσει αυτο που λέω(δεν με νοιάζει)