Legendary Pokémon

Full Version: Pokeman: Ένας ζωντανός θρύλος
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5
Το τέλος ήταν όλα τα λεφτά Toungue
Αλήθεια τώρα, δε θα γράψεις άλλο;;; Αυτό ήταν;;;
Κοίτα Pokeman. Έτσι έγιναν όλα.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Όλοι θα έχετε ακούσει τις εξής φράσεις:

«Pokeman for everybody.»
«For the love of Pokeman.»
«Pokeman is your safe place in an unsafe world!»

Ποιός είναι αυτός που πετάει τη νύχτα σε όλη την Ελλάδα; Ποίος είναι αυτός που πολεμάει το κακό; Ποίος είναι αυτός που είναι *κολοκύθι*;

Η απάντηση σε όλα τα ερωτήματα είναι απλή! Είναι ο Pokeman!

Αυτός ο Pokeman δεν είναι άλλος απο τον πολυαγαπημένο μας Γεώργιο.(Γεώργιος = code name)

Σε αυτό το επεισόδιο να αναλύσουμε τον Pokeman!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Επεισόδιο 1-9(Special)

«Ένας ζωντανός θρύλος. Το όνομά του; Pokeman...!»

Κανένας δεν ξέρει που γεννήθηκε ο Pokeman. Πολλές πηγές λένε ότι γεννήθηκε στην Ελλάδα, άλλες λένε ότι γεννήθηκε στην Ιαπωνία, άλλες λένε ότι γεννήθηκε πάνω σε έναν βράχο(στον Ατλαντικό Ωκεανό). Ο παππούς του πολέμησε στον πόλεμο του 1821 και ακόμη ζει! Για να μην πολυλογούμε ο Pokeman είναι *κολοκύθι*.

Περιμένετε για το δεύτερο επεισόδιο που ούτε και εγώ ξέρω πότε και εάν θα βγει. Ένα είναι το σίγουρο... μόνο ο Pokeman γνωρίζει!

Pokeman © Pokeman.
The world © Pokeman.
Earth&Solar system © Pokeman.
The forums' nicknames © Pokeman.
Αυτό το post © Pokeman.
και γενικά....
© © Pokeman.

«Pokeman. One word one legend».
«Pokeman will do anything for you».
Ένα χαμένο επεισόδιο για να καταλάβουν κάτι “άνθρωποι” τι θα πει τρου (ακα φτιαγμένο από ατσάλι) φαν φικ.
ONLY for true people (Click to View)
Ρε pokeman τι αχρηστος που εισαι εγω απο αυτες τις 10 και ουτε σειρες που διαβασα ειναι μια σκετη απογοητευση!!!
(28-11-2008 08:42 PM)pokeman Wrote: [ -> ]Ένα χαμένο επεισόδιο για να καταλάβουν κάτι “άνθρωποι” τι θα πει τρου (ακα φτιαγμένο από ατσάλι) φαν φικ.
ONLY for true people (Click to View)

XAXAXAAXAXAXAXAXAAXAXAX
AXAXAAXAXAXAXAXAAXAXAAXAXAXAXAXAAXAXAAXAXAX
AXAXAAXAXAXAXAXA
απλα τα 'σπασε, κυριολεκτικα. ελιωσα λεμε
(28-11-2008 08:48 PM)The Human Torch Wrote: [ -> ]Ρε pokeman τι αχρηστος που εισαι εγω απο αυτες τις 10 και ουτε σειρες που διαβασα ειναι μια σκετη απογοητευση!!!

φυσικο να μην σαρεσει, αφου ειναι για ΤΡΟΥ οχι για ποζεραδες που τους δειχνεις την σεληνη και αυτoι κοιταν το δακτυλο
Egw to tell the truth den thn diavasa(mono ton prologo alla den elege tipota),kai oute prokeitai na thn diavasw ektos ki an variemai afantasta oste na mhn exw tipota na xasw.Pantws exeis polu fantasia kai opws lew panta...Elef8ero xrono!

Edit:TH DIAVASA!!!EINAI TELEIA!!!
φυσικο να μην σαρεσει, αφου ειναι για ΤΡΟΥ οχι για ποζεραδες που τους δειχνεις την σεληνη και αυτoι κοιταν το δακτυλο
[/quote]

Πο ρε τι είπε ο άρχοντας! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μου έπεσε ο ******* μου!!!!
Μπράβο ρε pokeman, που σκώτοσες όλους τους ποζεράδες για τα σουβλάκια.
Είσαι στα αλήθεια ένας ζωντανός θρύλος. Toungue
einai ola apaisia, varieme mexri kai na ta ksanadiavaso

DIAGRAFI
Pages: 1 2 3 4 5
Reference URL's