Ναι ναι το shaymin δωθηκε στην ιαπωνια και επειδη δεν βρηκα κανα θρεντ ετσι της προκοπης (Στην ελληνικη γωνια τουλαχιστον) για να ποσταρω τα στατς του κανω δικο μου.
Αν τυχει και σας δωσει κανα ιαπωνακι shaymin να θυμαστε οτι ετσι θα επρεπε να ειναι:
OT: Eigakan (
)
ID: 07198
Location Met: Pokèmon Movie 08 AT Lv. 50.
Item: Micle Berry
PokeBall: Cherish Ball
Ribbon: Classic Ribbon
Moves: Seed Flare - Aromatherapy - Substitute - Energy Ball
Αυτα. Δε ξερω τωρα τι θα κανετε, συζητηστε, διορθωστε με, τσακωθειτε, whatever.
λολ πολυ προχειρο μου φαινεται αλλα τεσπα
\,,/
αντε πειτε κατι μην ντρεπεστε xD
edit: σκεφτηκα οτι το θρεντ αυτο ειναι πολυ αχρηστο, λεω να ποσταρω εδω οτι πληροφοριες απο events βρω. και αλλαξα τιτλο.
Ναι ναι πράγματι αυτό είναι το αυθεντικό shaymin και γνωρίζει ήδη Seed Flare χωρίς να χρειαστεί να περιμένει να γεράσει μέχρι το lvl100. Ξέρει κανείς κανά μέρος που να μπορούμε να ψαρέψουμε γιαπώνια για αυτό το μικρό πράσινο σκαντζόχειρο ή το movie Regigigas?
εγω συνηθως στο
spp-wifi πηγαινω για ανταλλαγες παντως. (Αν και ειναι πολυ δυσκολο να συνεννοηθεις με κατι n00bs εκει τις περισσοτερες φορες >.>)
εκεί άμα ζητήσεις shaymin ή arceus σε πετάνε έξω με τις κλωτσιές. Και πράγματι δεν μπορείς να συνεννοηθείς εκεί, προσφέρεις shiny ή κάτι άλλο σπάνιο και σε πρήζουν μία ώρα γιατί είναι τόσο lvl και γιατί είναι τέτοιο nature και γιατί δεν είναι EV trained δεν το θέλω και στο τέλος συμφωνούνε αλλά ξέρεις το μόνο που έχω να σου ανταλλάξω είναι rattata και bibarel για το σπάνιο πόκεμον σου.
Κανένα άλλο παζάρι με event pokemons?
Και σε σχέση με τα event pokemon, το Lugia και τα legendary birds από το XD Gale of Darkness έχουν national ribbon?
Καποιο αλλο μερος για ηβεντ ποκεμον δεν γνωριζω να σου πω την αληθεια.
επισης ναι, το lugia και τα legendary birds του xd gale of darkness κρατανε national ribbon
να ρωτήσω κάτι????το shaymin πως θα το παρουμε στην platinum???θα το βρίσκουμε σε αυτή την κασέτα ή καπως αλλιώς???
Και εγω την ειχα αυτη την απορια..αλλα δεν νομιζω κιολας να μπορεις να το πιασεις στην πλατινουμ...αλλα δεν ειμαι και σιγουροσ...
Πάντως για να έχουν αυτό το λουλούδι που του αλλάζει formes, λογικά κάπως θα το πιάνουμε. Όχι πάλι events, μας έχουν ξεχάσει εδώ στην Ελλάδα!!
Σοβαρα μας εχουν ξεχασει..2 event oλα κ ολα εχουν γινει..Αν περιμενουμε να το παρουμε κ αυτο απο event ...καλα κρασια!Οποτε ας επλισουμε οτι θα υπαρχει καποιος τροπος να το πιασουμε..!
Γίνεται και από pokemon ranger νομίζω, όπως το darkrai, αλλά μέχρι να κυκλοφορήσει και αυτό... Και δε νομίζω να το πάρω
ωχ,οχι με ranger...ειναι βαρετό...κανονικα να το βρίσκουμε....οπως το αλλο με το manaphy...βαρετό ειναι ξαναλέω...εγώ το manaphy το πήρα απο το GTS..σιγά να μην παίρνω την κασέτα για ένα ποκεμον...'Η θα το πάρω απο το GTS ή απο κανα παιδί που θα έχει πάρει την ranger
Ναι ρε ειναι βλακεια αυτο...αλλα απο GTS ξαναλεω...μεγαλη πιοθανοτητα να ειναι hacked...αυτο ειναι που μου την δινει στα νευρα ρε...!
Ναι, και στο gts αν βρεις κανένα που μοιράζει shaymin με το κιλό το πιο πιθανό είναι να είναι hacked. Δε νομίζω να χαρίζουν οι Ιάπωνες τα event pokemon τους, εκτός και αν τα κλωνοποίησαν...
Με τη κλονοποιήση μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα σε σχέση με τις ανταλλαγές παρ'όλα αυτά κανένα darkrai , shaymin στο GTS ούτε καν από σπαστήρι
το shaymin δεν θα το παιρνεις απο την pokemon ranger shadows of almia αλλα μονο απο event