Legendary Pokémon

Full Version: Cloning risks on D/P and Emerald!!!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2

HELP

Για σας και πάλη μέλη του Legendary Pokémon. Καταρχήν εγώ δεν είμαι ο HELP αλλά ο Pokemon Trainer SILVER ή μάλλον καλύτερα είμαι και οι δύο. Γιατί δεν πόσταρα ως Pokemon Trainer SILVER αλλά πόσταρα ως HELP και γιατί δημιούργησα τον HELP??? Μια μεγάλη ιστορία με ένα μεγάλο πρόβλημα κρυμμένο μέσα της... Όταν ο Arty2 δει το Private Message που του έστειλα τότε μάλλον όλα θα λυθούν και θα ξαναγίνω ο Pokemon Trainer SILVER!!!

Στο θέμα μας τώρα:

Εδώ μπορεί να πει ο καθένας την γνώμη του για τα προβλήματα που δημιουργεί η κλωνοποίηση στα παρακάτω παιχνίδια (τι ρίσκα έχει, καταστρέφει τα αποθηκευμένα δεδομένα και μήπως σας έχει συμβεί τίποτα παράξενο όταν την κάνατε???):

1) Pokémon Emerald Version

2) Pokémon Diamond & Pearl Versions

Έχετε βρει κάπου κάτι που λέει ότι εάν στην Emerald τα Pokémon κλωνοποιηθούν σωστά επαρχούν πιθανότητες να δημιουργηθεί ζημιά στα αποθηκευμένα δεδομένα του παιχνιδιού???

Με την κλωνοποίηση δημιουργούνται δύο ΕΜΦΑΝΗ όμοια Pokémon. Πιστεύετε ότι το παιχνίδι ξέρει ότι το ένα είναι κλώνος και το άλλο το πρωτότυπο???
1) Πάντα υπάρχει, και για αυτό υπάρχει και backup saved game το οποίο και σώνει το παιχνίδι όταν γίνεται ο διπλασιασμός, για αυτό πρέπεινα διπλοσώζουμε όταν βγάζει μύνημα λάθους.

2) Μπα, το παιχνίδι είναι χαζό, δεν τα ξεχωρίζει
I am back!!! Thanks Arty2!!!

Επίσης όταν κάνεις λάθος με την κλωνοποίηση στην Emerald και σου χαθούν κάποια Pokémon υπάρχει τρόπος να τα επαναφέρεις???
Οχι,ειναι σαν να τα ελευθερωνεις(release).
Στην Diamond&Pearl δεν υπαρχει κανενα προβλημα με το clone γιατι οπως ειπε και ο Arty2 κανει backup η κασετα...Μονο μην βαλεις ευκολο request και σου παρουν το ποκε...
Ο Arty2 έχει δίκιο σε αυτά που. Είπε ότι η κασέτα έχει ένα backup και ένα κανονικό αρχείο αποθήκευσης. ΑΛΛΑ είπε επίσης (όχι εδώ) ότι ΠΑΝΤΑ (και ας μην κλωνοποιείς) υπάρχουν πιθανότητες να δημιουργηθεί ζημιά στο αρχείο αποθήκευσης. Στις Diamond & Pearl (όχι στην Emerald) διαγράφεις το ένα από τα δύο αρχεία αποθήκευσης για να κλωνοποιήσεις. Διαγράφοντας το πρώτο αρχείο αποθήκευσης (μετά την κλωνοποίηση πριν πας στο μενού το παιχνίδι σε ειδοποιεί ότι το πρώτο αρχείο αποθήκευσης διαγράφηκε και το Back Up πήρε τη θέση του) εάν κάτι πάει στραβά η κασέτα σου έχει διαγραμμένο το πρώτο αρχείο αποθήκευσης και κατεστραμμένο το δεύτερο (πάντα, όπως είπε και ο Arty2 υπάρχουν πιθανότητες ένα αρχείο αποθήκευσης να πάθη ζημιά από μόνο του). Το αποτέλεσμα είναι να σου γίνει το παιχνίδι New Game!!! Γι αυτό να αποφεύγεις την κλωνοποίηση στις Diamond & Pearl. Είναι προτιμότερο να κλωνοποιείς στην Emerald (εάν κάνεις σωστά την κλωνοποίηση στην Emerald δεν έχεις ΚΑΝΕΝΑ ρίσκο!!!).
Πουθενα δεν ρισκαρεις αμα κανεις την κλωνοποιηση σωστα,και γενικως,δεν δημιουργειται καμια ζημια αν κανεις σωστα βηματα.Εδω φυσικα,εξαιρειται το Action Replay που οτι και να κανεις,θα στο διαλυσει το παιχνιδι.
Ο Arty2 είπε εδώ (#s...741&page=2) το εξής: «Τα saved games είναι δύο, το κανονικό και ένα backup που διορθώνει την κατάσταση αν τα παίξει το κανονικό.»

Άρα πάντα υπάρχουν πιθανότητες να τα παίξει το κανονικό Save File. Και σύμφωνα με το μήνυμα που σου βγάζει το παιχνίδι μετά την κλωνοποίηση διαγράφεις το ένα Save File.
θα συμφωνίσω και εγώ με τον arty2 βέβαια είδα σε ενα βίντεο στο youtube δε θυμάμαι ποιο πως κλωνοποιήση γίνεται και αλλιώς στις D/P αλλά μετά καταλλαβα πως ήταν με action replay
Ναι,συνηθως υπαρχει μονο ενας τροπος με τον οποιον μπορουν τα πραγματα να γινουν...και με εναν απλο τιτλο:''A second way to clone in D/P'',σε ξεσηκωνουν,μην τα πιστευετε αυτα,στο Ytube οτι κανουν,το κανουν για μαγκια....
Εγω μονο στην emerald εχω κανει κλωνοποιηση και πετυχε στις d/p δεν εχω δοκιμασει
ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ Η ΚΛΟΝΟΠΟΙΗΣΗ
Dittofun ο Νinjomewtwo σου εστειλε στο προηγουμενο θεμα που ειχες ανοιξει ενα link ( http://www.youtube.com/watch?v=ZRzzGBdV7bQ ) το οποιο δειχνει πως γινεται. Επισης σου ειπε να κοιταξεις τους κανονες του Forum και πολυ πιθανο ενοουσε οτι δεν πρεπει να γραφεις με κεφαλαια, εκτος αν φωναζεις σε καποιον!
Ευτυχώς βρήκα σε ένα μαγαζί action replay και είμαι θεός πλέον στο παιχνίδι. Όταν βάλω wi-fi όποιος θέλει θα πέρνει ότι θέλει!
εισαι απιστευτα κωλοφαρδος,γιατι θελω κι εγω να παρω αξιον ριπλεϋ,για να γινω κι εγω κωλοφαρδος!!!
Pages: 1 2
Reference URL's