Legendary Pokémon

Full Version: Egg Nature Glitch
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Egg Nature glitch - Pokémon Diamond & Pearl

Για να κάνετε το glitch διαβάστε τα παρακάτω βήματα:

1) Πηγαίνετε σε ένα PC σας (οποιαδήποτε).

2) Πατήστε "Α" μπροστά στο PC σας και μετά και επιλέξτε "BEBE’S PC". Κατόπιν επιλέξτε "MOVE POKéMON".

3) Διαλέξτε το αυγό που θέλετε να μάθετε το Nature του.

4) Πάρτε αυτό το αυγό και το τοποθετήστε το σε ένα σημείο ενός BOX. Ας πούμε ότι τοποθετείτε το αυγό στην 9η θέση του BOX 5.

5) Μετά πάρτε ένα άλλο Pokémon (οποιοδήποτε, όμως ΔΕΝ πρέπει να είναι αυγό). Βάλτε αυτό το Pokémon στο διπλανό BOX απ’ αυτό που βάλατε το αυγό στην ΙΔΙΑ θέση με το αυγό (σε αυτό το παράδειγμα πρέπει να βάλετε το αυγό στην 9η θέση του BOX 6 ή εναλλακτικά μπορείτε να το βάλετε στην 9η θέση του BOX 4).

6) Σύμφωνα με τα παραπάνω:

Έχετε ένα οποιοδήποτε Pokémon στην 9η θέση του BOX 6 και έχετε το αυγό που θέλετε να μάθετε το Nature του στην 9η θέση του BOX 5.

Ή έχετε ένα οποιοδήποτε Pokémon στην 9η θέση του BOX 4 και έχετε το αυγό που θέλετε να μάθετε το Nature του στην 9η θέση του BOX 5.

7) Μετά μετακινείστε το χεράκι πάνω στο Pokémon (σε αυτό το παράδειγμα μετακινείστε το χεράκι πάνω στο Pokémon που βρίσκετε στην 9η θέση του BOX 4 ή μετακινείστε το χεράκι πάνω στο Pokémon που βρίσκετε στην 9η θέση του BOX 6).

8) Περιμένετε μέχρι να δείτε τον/τους τύπο/τύπους του Pokémon (κάτω από ‘κεί ου βλέπετε την εικόνα του Pokémon εμφανίζετε/εμφανίζονται ο/οι τύπος/τύποι του Pokémon). Μόλις δείτε τον/τους τύπο/τύπους του Pokémon περιμένετε περίπου 4.9 δευτερόλεπτα. Αμέσως μετά τα 4.9 δευτερόλεπτα πατήστε το "L" ή το "R" (εάν το BOX με το αυγό που θέλετε να μάθετε το Nature του είναι δεξιά από το BOX με το Pokémon πατήστε "R". Εάν είναι αριστερά πατήστε "L"). Στο σημείο που βλέπετε τον τύπο του Pokémon σας θα δείτε το Nature του αυγού σας. Είναι πάρα πολύ σημαντικό το πότε θα αλλάξετε το BOX. Εάν το κάνετε τη σωστή χρονική στιγμή το glitch θα πετύχει. Εάν το κάνετε έστω και μισώ δευτερόλεπτο αργότερα ή νωρίτερα το glitch θα αποτύχει.


Εδώ είναι και μερικά βίντεο από το Youtube:

Egg Nature Glitch βίντεο 1 (02:47)

Egg Nature Glitch βίντεο 2 (02:15)

Egg Nature Glitch βίντεο 3 (01:55)

Όπως βλέπετε ο οδηγός μου αλλά και τα συγκεκριμένα βίντεο μιλούν για ένα Glitch το οποίο μπορεί να γίνει στις Diamond & Pearl και σου δίνει τη δυνατότητα να μάθεις το Nature των Egg σου πριν εκκολαφθούν! Δεν ξέρω όμως μήπως το συγκεκριμένο Glitch έχει κάποιες παρενέργειες στην κασέτα σου...
OMG, λειτουργεί στα αλήθεια χωρίς AR!!!! Το δοκίμασα σε ένα αβγό bagon και μου έβγαλε ότι είναι rash nature, πράγμα που επιβεβαιώθηκε. Είναι όμως λίγο δύσκολο, αφού πρέπει να αλλάξεις τα boxes ακριβώς τη στιγμή που ετοιμάζεται να δείξει τη nature του άλλου pokemon (στη συγκεκριμένη περίπτωση ενός mild bidoof). Επίσης σου δείχνει και τον τύπο του pokemon στο αβγό αν το κάνεις τη σωστή στιγμή! Πάντως δε νομίζω να βλάπτει την κασέτα.
Κι εγώ το έχω δοκιμάσει σε 5 – 6 αυγά και δεν νομίζω να βλάπτει σε τίποτα, βέβαια δεν είμαι 100% σίγουρος για το δεύτερο αλλά αυτό το glitch είναι πολύ χρήσιμο ειδικά όταν ψάχνεις ένα Pokémon συγκεκριμένου Nature. Μπορείς να κάνεις αμέτρητα αυγά χωρίς να χρειάζεται να τα κάνεις να εκκολαφθούν και να ξοδεύεις άδικα το χρόνο σου. Αλλά υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα που προκύπτει απ’ αυτό: Τα "άχριστα" αυγά (αυτά που δεν έχουν το Nature που θες) σου γεμίζουν τα boxes και σου πιάνουν πολύ χώρο. Εγώ έχω 3 boxes γεμάτα μόνο με "άχριστα" αυγά! Μήπως ξέρετε κανέναν τρόπο να ξεφορτωθώ αυτά τα "άχριστα" αυγά εκτός από το να τα ανταλλάζω ένα ένα σε μια άλλη κασέτα?
Λογικά μπορείς μόνο να τα κάνεις να εκκολαφθούν και μετά να κάνεις release, κάτι που επίσης χρειάζεται χρόνο Sad ( Πάντως τέτοιο πρόβλημα δεν είχα συνατήσει μέχρι τώρα, αφού μόλις έπαιρνα αβγό το έκανα να εκκολαφθεί)
Φοβερος οδηγος και πολυ κατατοπιστικος ! Πραγματικα μπραβο !
Thanks! Τελικά το πέτυχες το glitch?
Πραγματικά είναι πολύ χρήσιμος. Το jolly nature duskull που έψαχνα εμφανίστηκε στο 25ο αβγό. Φαντάσου να έπρεπε να τα κάνω όλα να εκκολαφθούν...
Pokemon Trainer SILVER Wrote:Thanks! Τελικά το πέτυχες το glitch?

Ναι πετυχε!Big Grin
α ακούστε και κάτι άλλο που μάλλον λίγοι από εδώ ξέρουν όταν κάνουμε αυγά με ditto και οποιοδήποτε άλλο πόκεμον το ditto αν κρατάει everstone το αυγό θα έχει πάρα πόλλές πιθανότιτες να είναι το ίδιο nature με το ditto, μαζί με το γκλιτσ αυτό θα είναι πολύ εύκολο να αποκτήσετε τα πόκεμον με τισ προσωπικότητες που θέλετε αν πιάσετε ditto με το nature που θέλετε
Ναι, αυτό το γράφει στον οδηγό εκπαίδευσης αυτού του ιστότοπου.
Eπίσης , το ίδιο ισχύει και για ένα θηλυκό ή ουδετέρου γένους ποκεμον. Αν του δώσεις everstone έχει 50% πιθανότητες να γεννήσει αβγό ίδιας nature.
γι' αυτό είχα πάρει μια θηληκή Gible Jolly natureLoLToungueToungue
Pokemon Trainer SILVER να σου πω ρε

ειναι 4.9 ? ή 4,9682576329138128123781 δευτερολεπτα? τεσπα αν και μ ειναι αχρηστο μπραβο στον κοπο σου.(δεν εχει φιλοδωριμα ομως)
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και για το φιλοδώρημα δεν πειράζει... Toungue Όσο για το χρόνο δεν το διάβασα κάπου άλλα υπολογίζοντας ότι στα 5 δευτερόλεπτα αλλάζει η εικόνα είναι κάτι λιγότερο άρα 4,9 ή τέλος πάντων κάτι εκεί κοντά στο 4,9.
Αυτο το glitch εχει καμια παρενεργεια?
Pages: 1 2
Reference URL's