Legendary Pokémon

Full Version: Οfficial Manga: Τα σιαμαία Bidoof και το Μυστικό του Βόθρου
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
Μετά από πολύ κόπο, μόχθο, κούραση <insert άλλα ταυτόσημα εδώ> και πολλές τρεχάλες στο Υπουργείο, μετά από ένα καλοκαίρι απραγίας έφτασε η ώρα να πραγματοποιηθούν οι υποσχέσεις που λίγοι ήξεραν και όλοι θα μάθουν.
Έπειτα από συμφωνία με τον Xara-lampo, θα προσπαθήσω να κάνω το φανγικ του manga Big Grin

Επειδή βαριόμουν να φτιάξω το cover με φώτοσοπ και αηδίες, δεν έφτιαξα ακριβώς full cover, αλλά μία από αυτές τις σόλο pics που βάζουν και στα shonnen 8P

TA ΣΙΑΜΑΙΑ BIDOOF ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΒΟΘΡΟΥ
[Image: 33auhbr.png]

Και ας παρουσιάσουμε τους βασικούς χαρακτήρες στη manga μορφή τους:
[Image: 25khs8n.png]
Βασίλης, Θάνος, Pokeman (code name George), Χάρης, Γιώργος

Όποιες ενστάσεις υπάρχουν, ας εκφραστούν πριν αρχίσω να φτιάχνω την πρώτη σελίδα, για να καταλήξουμε σε συγκεκριμένες μορφές Toungue (ναι ακόμα εκεί είμαι)

Σύντομα θα πάρω και κατι μαρκαδοράκια για τις σκιές kthx x3 (άρα δηλαδή το manga δε θα φαίνεται τόσο αίσχος όσο τα πρώτα σχέδια xD)

*PS: Μην περιμένετε καμία σελίδα ποιο γρήγορα απο ότι ο Χαράλαμπος φτιάχνει νέα επισόδεια ;p
**PS: Αυτό το πράγμα που πέφτει από πίσω είναι Cleffairy
αντε με το καλο και το ανιμε
I lmao'd.Is that bad D8<
ω ναι, αλλο ενα βημα προς την κατακτηση του κοσμου, τωρα βγαινω σε μανγκα αυριο θα βγω σε ανιμε και μεθαυριο θα ειμαι ο κατακτητης του νεου κοσμου που θα φτιαξω απο γαματους τυπους (Kira φαση)

μπουτουγου γαματη κινηση το μανγκα, και εγω κλασσικα πολυ *κολοκύθι*.
μπα... σιγα μη βγεις σε ανιμε (απο τα σιαμαια μπιντουφ τουλαχιστο), για να πιασω πρωτο ποστ το ειπα
μα τι λες?!, θα παιζω ΕΓΩ και δεν θα το κανουν ανιμε?, εγω σου λεω να παρεις απο τωρα τα δικαιωματα.
Ιδού η πρώτη σελίδα, η οποία είναι λίγο fail σχεδιαστικά, λόγω τεχνικών προβλημάτων κτλ... Επίσης είναι μόνο η εισαγωγή, n/m

A, επίσης, διαβάζεται απο δεξιά προς τ' αριστερά (αλλιώς τι manga θα 'ταν) Α και btw, την επόμενη θα βάλω και καμιά σκιά :>
[Image: vqnpll.png]

Για οσους δεν πιάσανε τη reference στο 3ο καρέ από το τέλος, να πάτε να δείτε πως αρχίζουν οι ταινίες Pokemon.
Η ασυμβατότητα στο σενάριο οφείλεται στα αναγκαία (λέμε) και στο ότι δεν ήξερα πως να τα χωρέσω (τώρα ξέρω [λέμε]) φλαιημ ταημ.
Aυτο το πραγμα στοκαλυβι γραφει "ανακτορο" ;p
that's my hand, yeah, ενταξ καλο ειναι (ναι το χερι μου, για τα αλλα δεν με νοιαζει και πολυ)
χαχαχαχαα pwnt ο ash ομως
επισης καλο το καλυβι και η ελλαδα, ετσι ακριβως τα σκεφτομουν
Απλα ΤΕΛΕΙΟ!!!Big Grin
Στην πρώτη εικόνα, απαιτώ το shuriken μου να είναι στο μάτι του Gengar. Κατα τα άλλα, εξαίσιο.

Επίσης, τι γράφει η ταμπελίτσα έμπροσθεν του καλυβίου?
Ανάκτορο γράφει. :<
[Image: jt8nyc.png]

Τώρα αν γράφει και αυτό ανάκτορο, my bad.
Kαλά υποτίθεται ότι γράφει "XNBG" αλλά δεν είχα υπολογίσει το αν θα φαίνεται η όχι μετά το resize *fail*
rofl αλλη μια φορα Σια made me laugh congrats etc... etc *filler*

THE NEXT PLOX
Pages: 1 2 3
Reference URL's