Legendary Pokémon

Full Version: pokemon mystery dungeon explorers of time/darkness
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
γεια παιδια.σ αυτο το θρεντ (που ειναι και το πρωτο μου) θα μπορουμε να μιλαμε με οτιδηποτε εχει σχεση με το παιχνιδι pokemon mystery dungeon explorers of time/darkness.θα αρχισω εγω.ποια ειναι τα πρωτα σας ποκεμον?επισης πως λενε την exploration team σας?εγω ξεκινησα με treeko και pikachu και την ομαδα μου τη λενε hotstar.
υποσειμιωση:μη μου κλεισετε το θρεντ επειδη ειναι το πρωτο μου.ok?
το ονομα της team μου ειναι Otinanai και ξεκινησα με meowth και torchick (ναι με k). Εχω κολλησει εκει που πολεμας το ντιαλγκα βασικα, πολυ σπαστικο, λογκ ολων των μαχων μου μαζι του: "Dialga used roar of time. Critical hit. You have been defeated."
Εμενα αυριο μαλλον θα την παρει αυτην την κασετα ο αδερφος μου ο μικρος οποτε συντομα θα σας πω εντυπωσεις Toungue
παντως χαραλαμπε σου χω μια μικρη συμβουλη για το πως να νικησεις το ντιαλγκα.θα μπορουσες να του πεταξεις ενα σωρο doom,vile η sleep seed αι μετα να του επιτεθεις με τις πιο ισχυρες επιθεσεις που εχουν τα ποκεμον σου.πως σου φαινεται?καλο?
Τελικα πηρα ο αδερφος μου αυτην την κασετα αλλα εγω την παιζω Toungue
Kαλη φαινετε αν κ ειμαι ακομη στην αρχη..Αλλα νταξει ποτε δεν τρελενομουν για τετοιες κασετες τυπου mystery dungeon..Αλλα οκ ειναι ωραια!
προτιμω την ρεντ καθως ειναι η ποιο τρου απο ολες της αλλες κασσετες με εξαιρεση την μπλε, ισοδυναμουν. {σπαμ αλλα ειναι η αληθεια}
συμφωνω με τον απο πανω αλλα η πρασινη ειναι κορυφαια
Εγω ξεκινισα με bulbasaur KAI PIPLUP KAI ΠΕΡΑΣΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΝ DIALGA KAI Η ΤΕΛΕΦΤΑΙΑ ΠΙΣΤΑ ΠΟΥ ΠΕΠΑΣΑ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΤΟΥΝ.ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ POKEPALS
Εγω αρχισα να παιζω την Explorer of time πριν μια βδομαδα και αυτη τη στιγμη βρισκομαι στο chapter με το Dusknoir...Ενταξει,μπορω να πω οτι ειναι ωραια αλλα οχι και τελεια.Απο story ειναι αρκετα καλη μπορω να πω..
Στην ομαδα μου εχω το Τotodile(που ειμαι εγω) kai to Turtwig.Η ομαδα μου ονομαζετε Pokefriends.
λοιπον εγω αρχισα με turtwig και chimchar και την ομαδα μου την λενε flameleaf εγω τωρα περιμενο να δο αν θα γινει τπτ με κανενα arceus γτ μολις τελειοσα την mission για το darkai παντος απο θρυλικα ειμαι γεματος uxie,mesprit,azelf,regigigas-rock-ice(μου λειπει το steel),cresselia,dialga,palkia.το καλυτερο πιστευω οτι ειναι το οτι τα θρυλικα ερχονται αμεσος σε σχεση με την red rescue γτ μου πιρε πανο απο 30 φορες για να καταφερο το deoxys να ερθει μαζι μου.
Εγω ενα εχω να πω: Πριν τα κρεντιτς, ειχε το πιο γαματο σεναριο (ακομα κι αν ειχε μωρουδιστικες σκηνες), ειχα σκεφτει "επιτελους παιχνιδι που δεν εχει χαπυ ενντ, ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ", μετα τα κρεντιτς, ειναι που επεσε ξενερα... ελεος τι βλακειες ειναι αυτες ρε γαμωτο?!?! ουτε ενα παιχνιδι χωρις να πεθαινει ο πρωταγωνιστης?!?! σορρυ για το σποηλερ αλλα αυτα ειναι αηδιες τωρα, εγω θα κανω μηνυση στην νιντενντο.
Τι level ειχατε φτασει τα Pokemon σας οταν κανατε την μαζη με το Dialga?Γιατι εγω με το που ξεκιναω την μαχη με εκσοντωνει με ενα roar of time.Εγω τα Pokemon μου τα εχω:Totodile 45
Turtwig 44

Please help me!!!!
μια χαρα ειναι στα λεβελ. ακου τι θα κανεις, θα του χωσεις ενα sleep seed για να κοιμηθει (απο τον πρωτο γυρο) και τον βιαζεις, μετα οταν θα κανει ροαρ οφ ταημ, δλδ οταν θα ξυπνησει, θα εχεις στην τσαντα περιπου 3 με 4 reviver seeds για καλου κακου. μετα παλι sleep seed και το βιαζεις κτλ. κτλ. κτλ. (αν εχεις την explorers of time ριχτου και κανα vile seed)
οκ πιστευω οτι θα πιασει αυτη η στρατηγικη.Ελπιζω κιολας και να επιζησω μεχρι την κορυφη και να μην με φαει κανενα Porygon 2 ή Ζ(Eπιδη χρησιμοποιουν Dicharge).
[Image: DSC02822.jpg]
πηρα αυτη την κασετα για να δω το στορυ και γενικα επειδι μου αρεσουν οι dungeon.συγκεκριμενα explorers of darkness και μεχρι στιγμης μου αρεσει το στορυ παρα πολυ ^^ βγηκα torchic με partner chicorita....βεβαια την πηρα αργα αλλα ποιος νιαζεται αλλοι περνουν για advance ακομα.την πηρα προχτες και την ξεκινησα χτες...ειμαι το σημειο dark dialga
[Image: DSC02825.jpg]
και οπως ολοι εχω μπελαδες με τα porigon και τον dialga αφου δεν προλαβα να κινιθω καν και εκανε roar of time πρεπει να παω να συλεξω κιαλα revive seed(sleep seed εχω ευτιχως) γτ ξεμιναΤ_Τ...τωρα μπορω να εξελιχτω μετα το dialga?ενα ξερετε πειτε μου πλιζ.^^'
Pages: 1 2 3
Reference URL's