Legendary Pokémon

Full Version: τα ατομικα μας ρεκορ.
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
εδω θα λεμε τα μεγαλυτερα ρεκορ που καναμε σε καθε παιχνιδι ποκεμον που εχουμε (οχι σε ολα απαραιτητα),εγω πχ που τερματισα την ντάιαμοντ σε 8 και κατι ωρες.εσεις?
οταν λες εσυ τερματισα τοτε λες πηρα 8 μεταλια και η κανονικη σημασια της λεξης " τερματισα " παει μαζι με τις λεξεις " δλδ συμπληρωσα το ποκεντεξ " και εξαλου ποιος χεστηκε για τα ατομικα μας ρεκορ
παντως με το 8 που εβαλα δεν ενοω μεταλια,αλλα οι ωρες που μου πηραν για να τερματισω το παιχνιδι.
βασικα θα ταιριαζε περισσοτερο να πεις οτι τερματισες το παιχνιδι οταν αποκτησεις μαυρη trainer card οπως ειχε πει ο φιλιππος.

επισης, #s...hp?tid=270
[Image: fail_20at_20failing.jpg]
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΕ 8 ΩΡΕΣ,ΕΝΟΩ ΟΤΙ ΤΟ ΕΧΩ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ ΣΕ 8 ΩΡΕΣ??!!!ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ??!!ΕΠΙΣΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ,ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ TRAINER CARD,ΘΑ ΕΧΩ ΓΙΝΕΙ ΓΕΡΟΣ!!ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΚΙΟΛΑΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ,ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΟΨΤΕ ΤΙΣ ΑΧΕΜ-ΒΛΑΚΕΙΕΣ-ΑΧΕΜ ΓΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ!ΟΚ?

(NM2: Please, no caps.)
Εγω ξερω ενα παιδι που εχει μπλακ τρεηνερ καρντ και δεν ειναι γερος, XA! Επισης δεν ειμαστε εκτος θεματος, διαφωνουμε πανω σε ενα θεμα που εχει σχεση με αυτο το θεμα.
Θα μπορούσες φαντάζομαι να μας εξηγήσεις τι ακριβώς περιλαμβάνει η φράση "τερματισα την ντάιαμοντ σε 8 και κατι ωρες". Εννοείς ότι πήρες τα 8 εμβλήματα και νίκησες τους E4, έπιασες όλα τα θρυλικά του παιχνιδιού, συμπλήρωσες όλο το story;;
Anyway, ένα δικό μου ρεκόρ είναι ότι νίκησα τους E4 στην sapphire έπειτα από 80 (ναι....80....) ώρες παιχνιδιού. Ο λόγος ήταν ότι δε μπορούσα να βρω που είχε πάει η team aqua αφότου έκλεψε ένα υποβρύχιο. Τελικά το βρήκα και έφτασα στον steven με ένα sceptile 85lv νομίζω, ένα alakazam κάπου στα 80lv και ένα golduck 76lv, όλα εκπαιδευμένα με μάχες κοντά στη mawille city.
ΑΧΕΜ- ΒΛΑΚΙΕΣ-ΑΧΕΜ νομιζεις πως ειπες μια κακια λεξη τωρα και βαζεις αχεμ μπροστα ? τι ευγενικο παιδι θα κλαψω,
εκανα ελιτ 4 και 8 μεταλια σε 12 ωρες d/p
το ιδιο πραγμα στη φαιαρ ρεντ σε 8 ωρες και στην ιδια κασετα για 3 ποκε συμπληρωνω το νασιοναλ ντεξ σε περιπου 80 κατι ωρες
(07-10-2008 02:56 PM)Chaos714 Wrote: [ -> ]ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΚΙΟΛΑΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ,ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΟΨΤΕ ΤΙΣ ΑΧΕΜ-ΒΛΑΚΕΙΕΣ-ΑΧΕΜ ΓΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ!

(08-10-2008 09:36 PM)George7 Wrote: [ -> ]ΑΧΕΜ- ΒΛΑΚΙΕΣ-ΑΧΕΜ νομιζεις πως ειπες μια κακια λεξη τωρα και βαζεις αχεμ μπροστα ?

"(This post was last modified: Yesterday 09:19 PM by Ninjomewtwo.)"

Ατομικά ρεκόρ ε? Για να δούμε. 382 στα 386 Pokémon στην Emerald χωρίς hax device κλπ. Diamond's E4 με ομάδα όλη κάτω των 45 lvl, δεν χρησιμοποίησα τα Dialga/Azelf/Uxie κι ας τα είχα. 7 Silver κι 1 Gold Symbol στο Frontier της Emerald, δεν είναι πολύ αλλά δεν ξέρω και πολλούς που έχουν παραπάνω. Αυτά για τα Pokémon. Για άλλα παιχνίδια βαριέμαι να σκεφτώ τώρα.
Pokemon ruby επαιξα γυρω στις 450 ωρες,pokemon leafgreen 383 απο 386 pokemon κανονικα χωρις hack μονο mew,selebi,jirachi δεν εχω σε αυτη τη κασετα,pokemon ruby επισης 300 φορες νικησα το πρωταθλημα
Gold Trainer Card στην Sapphire! (105 νικες στο Battle Tower και απλα δεν συνεχισα). Ευελπιστω να παρω και Black Card στην Diamond πριν βγει η Platinum. Εχω 465 στο Pokedex και με τη δευτερη φορα εφτασα στις 80 νικες στο Battle Tower. Αυτη τη στιγμη εχω ασημενια καρτα (μου λειπει Pokedex και Battle Tower) αλλα ψαχτηκα λιγο πριν κανα μην και βρηκα τροπους για να διευκολινω την εποδυνη εμπειρια του Battle Tower(Συντομα θα φτοιαξω και εναν οδηγο). Επισης θελω να μαζεψω και οσα διαφορετικα Berries γινεται στην Diamond.
ετσι πως πας μπλου,θα σε βαλουν στο ρεκορ γκινες με τετοια κολοφαρδια που εχειςBig Grin
Το να κάνεις 105 νίκες στο tower δεν είναι κωλοφαρδία φίλε μου. Είναι skill ενός παίκτη που έπαιζε το παιχνίδι έχοντας γνώση του τι κάνει και με ένα σκοπό. Ήθελε να περάσει τις 100 και το έκανε. Άμα θεωρούσε τον εαυτό του τυχερό, θα πήγαινε για 200 και. Ήξερε απλά να χειρίζεται τα Pokémon που έχει και έφτασε τις 100 νίκες. Για παράδειγμα, εγώ έχω φτιάξει μια ομάδα που έχει φτάσει 400+ νίκες στο tower, απλά δεν έχω μάθει να την χειρίζομαι ακόμα ώστε να φτάσω τις 100 νίκες που θέλω.

Βεβαίως, η τύχη έχει σημασία, όταν σε sweep-άρουν με 3 Quick Claw Fissures (μου έχει συμβεί 3 φορές ως τώρα) ή με ένα Double Team του άλλου δεν σταυρώνεις επίθεση, ε, νταξ, τότε είσαι άτυχος.
Βασικα αυτο που πρεπει να πετυχεις ειναι να ελαχιστοποιησεις τις πιθανοτητες να σε νικησουν απο κολοφαρδια. Για να δωσω ενα παραδειγμα, απ' οτι εχω καταλαβει το Pokemon που ειναι must have πλεον στις single battles στο Battle Tower ειναι το ακολουθο:
Gengar@Focus Sash/ 252speed - 252 Sp attack/ Timid Nature
Counter
Destiny Bond
Thunderbolt
Shadow Ball

Βεβαια οπως λεει ο NM2 σημασια εχει να ξερεις να χειριζεσαι την ομαδα σου. Ενας εμπειρικος μεσος ορος λεει οτι θα καταφερεις να κανεις πανω απο εκατο νικες με μια πολυ καλη ομαδα, μια φορα στις πεντε! Αυτο σημαινει οτι θελει ατσαλινη υπομονη καθως η "προηγουμενη φορα" μπορει να εληξε στις 99 νικες.Ελπιζω να ανεβασω και τον οδηγο συντομα οπου θα τα αναλυσω περισσοτερο, αλλα με το παραπανω Gengar συμβαινει το εξης:
1.Ειναι καλυμενος απο Earth, Fighting και Normal Attacks (Που σημαινει οτι αποφευγει και Fissure και Horn Drill) και ειναι και immute στο poison που σημαινει οτι αποφευγει Toxic κτλ.
2.Το Focus Sash εξασφαλιζει τουλαχιστον δυο γυρους (εκτος αν υπαρχει Sandstorm) που σημαινει οτι με την καλη Special Attack η το Counter θα νικησετε το ενα απο τα τρια Pokemon (ΣΥΝΗΘΩΣ) και στη συνεχεια θα νικησετε το επομενο με Destiny Bond.
3.Με μεγιστη ταχυτητα ξεπερνατε σχεδον ολα τα Pokemon χωρις Quick Claw και Focus Sash (δεν θυμαμαι ολα τα Pokemon του Tower αν και υπαρχει λιστα που τα εχει) .

Σε γενικες γραμμες δηλαδη και με μια μετρια-κακη τυχη (οχι πολυ κακη-απαισια) μπορει να νικησει δυο Pokemon τη φορα. Απο εκει και περα συνηθως πρεπει να υποστηριζεται απο Blissey που θα αναλαμβανει τους δυνατους Special Sweepers. Ολα αυτα βεβαια ειναι θεωρητικα και στην πραξη αλλαζουν...Το σιγουρο ειναι οτι πρεπει να εχετε υπομονη, κατι που δεν πολυεχω με το συγκεκριμενο θεμα, οποτε καθε φορα που χανω σε υψηλο αριθμο μαχης παραταω τα Pokemon για μηνες!
Pages: 1 2 3
Reference URL's