lol.Και εγω εχω καμποσα βιβλια αλλα δεν θυμαμαι τι και αν εχω διαβασει.
Την Ναρνια ειχα διαβασει θυμαμαι..το χαρυ ποτερ 3,ενα βιβλιο για ονειρα και χρησμους,ενα για ψυχολογια και ενα για Μαυρη μαγεια...
Εμενα μου αρεσαν αρκετα:
- Η τριλογια του Αρχοντα των Δαχτυλιδιων
- Τα Χρονικα της Ναρνια (αν και πολυ "παιδικα" γραμμενο)
- Το Χομπιτ (αν και επισης "παιδικα" γραμμενο σε πολλα σημεια)
Επισης, μου αρεσαν μεχρι τωρα το Εραγκον και Πρωτοτοκος του Paolini, οπως και το Παιχνιδι του Στεμματος απο τη σειρα το Τραγουδι της Φωτιας και του Παγου του George Martin.
Αγαπημένα βιβλία:
Εραγκον
Πρωτότοκος
Το Τάγμα του Φοίνικα
Ο αιχμάλοτος του Αζγκαμπαν
Ο ημίαιμος Πρίγκιψ
και Οι κλήροι του θανάτου
Συγγραφοίς:
Εραγκον(Κριστοφερ Παολίνι)
Πρωτότοκος(Κριστοφερ Παολίνι)
Το Τάγμα του Φοίνικα(Τζ.Κ.Ροουλινγκ)
Ο αιχμάλοτος του Αζγκαμπαν(Τζ.Κ.Ροουλινγκ)
Ο ημίαιμος Πρίγκιψ(Τζ.Κ.Ροουλινγκ)
Οι κλήροι του θανάτου(Τζ.Κ.Ροουλινγκ)
Εμενα μου αρεσει ο Ρομπεν των δασων
ολοι οι τομοι του χαρι ποττερ......και το βιβλιο τησ χημειασ τισ β'λυκειου!!^ο)
Εμένα τα αγαπημένα μου είναι:Όλα τα Harry Potter(ξέρετε,με έναν μάγο με γυαλιά και ένα σημάδι).Το Ψηφιακό Οχυρό,Πεφωτισμένοι,Αρκτικός Κύκλος και Κώδικας Da Vinci του Dan Brown.Ο Αλχημιστής του Κοέλιο.
(29-11-2008 12:07 PM)GeorgeSlayer Wrote: [ -> ]...Harry Potter(ξέρετε,με έναν μάγο με γυαλιά και ένα σημάδι)...
respect
(29-11-2008 12:07 PM)GeorgeSlayer Wrote: [ -> ]...Ο Αλχημιστής του Κοέλιο.
Από Coelho μου άρεσε το "Εγχειρίδιο του πολεμιστή του Φωτός" που διάβασα, αν και είναι περισσότερο ξεχωριστά κείμενα μαζεμένα παρα ένα κλασικό βιβλίο..
Harry Potter (Read ALL of them ),Ναρνια,Η τριλογια του Αρχοντα των δαχτυλιδιων και γενικα Science Fiction books.
Εγω τωρα διαβαζω το ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΡΑΚΟΙ και ειναι πολυ καλο ασε που προπονουμε κιολας για να βελτιωθω στο να γραφω ιστορια και ειναι πραγματικα παρα πολυ καλο και το αγαπημενο μου απο ολα τα βιβλια που εχω διαβασει.Imaginarium geografika στα αγγλικα
τώρα διαβάζω 2η φορά τον Πρωτότοκο... μπας και μου κατέβει καμιά ιδέα για την ιστορία μου...
Harry Potter(όλα και σε ελληνικά και αγγλικά) της J. K. Rowling
H τριλογία του κόσμου(το αστέρι του βορρά, ο άρχοντας των δύο κόσμων, το κεχριμπαρένιο τηλεσκόπιο) του Phillip Pullman
Ο μεγάλος περίπατος του Πέτρου, της Άλκης Ζέη.
Όλα τα βιβλία Αρτέμης Φάουλ
Ο Βίος και η Πολιτεία του Σκρουτζ Μακ Ντακ...
Εγώ πάλι δεν τρελαίνομαι για βιβλία, but i'll go with ''Απαγορευμένος Κόσμος'' της Ιζαμπέλ Αμπέντι. Η υπόθεση εχει να κάνει με εξαφάνιση αξιοθεάτων και έτσι.
since it's alive once more...
-H τριλογία του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, κλασσικά πράγματα (+το Χόμπιτ)
-"The end of Summer" της Rosamunde Pilcher (στα αγγλικά)
-"Ο μικρός Νικόλας σε νεες περιπέτειες". Ο Γκοσσινί και ο Σανπέ τα σπάνε, τέλος.
-"Η φάρμα των ζώων" του Τζωρτζ Όργουελ. Διαβάστε το. Θα κάνει καλό σε μερικούς.
-Από τα βιβλία της Νάρνια, "Το Άλογο και το αγόρι του" ή κάπως έτσι...
και κάποια άλλα άκυρα αλλά w/e (eg "Γλάρος Ιωνάθαν και έτσι)
1 μαι σειρα απο ατυχη γεγονοτα του λεμονι σνικετ (και τα 13)
2 χαρι ποττερ
3 στο γυμνασιο της βουλας μαστορη