Legendary Pokémon

Full Version: Αγαπημένο βιβλιο;
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
Αν και καπως παιδικό, μου άρεσε πολύ το "Η Κωνσταντίνα και οι αράχνες της". Πολύ καλό...
Αν και καπως παιδικό, μου άρεσε πολύ το "Η Κωνσταντίνα και οι αράχνες της". Πολύ καλό...
Πριν περάσω το pc στο δωμάτιο μου και δοθώ ολοκληρωτικό σε αυτό, διάβαζα αρκετά. Τώρα έχω έναν ολόκληρο χρόνο να τελειώσω λογοτεχνικό βιβλίο.

Τέλος πάντων έχω διαβάσει κάποια βιβλία όπως αρκετά παλιά και νέα μέλη (Χάρυ Πότερ, Μια σειρά από ατυχή γεγονότα, Αρτέμη Φάουλ, Μικρό Νικόλα, Βίος και Πολιτεία του Σκρουτζ Μακ Ντακ <3) αλλά αυτά είναι κάπως πιο εφηβικά/παιδικά. Από πιο "σοβαρά" μυθιστορήματα μ' αρέσουν πολύ του Stephen King (Μαύρος Πύργος, τα καλύτερα βιβλία για μένα) καθώς και του Ασίμοφ (Γαλαξιακή Αυτοκρατορία, άλλη μια υπέροχη 6άδα) μαζί με Ιούλιο Βερν (αν και αυτός πιο παιδικός θεωρείται). Επίσης, πολύ καλό είναι και το Σολάρις, επιστημονικής φαντασίας και πολλά διηγήματα/αφηγήσεις του Έντγκαρ Άλαν Πόε που είναι και αρκετά περίεργα. Τέλος, μ' άρεσαν και οι Άθλιοι του Βίκτορ Ουγκό παρόλο που δείχνουν μια πραγματικά άσχημη πλευρά της τότε κοινωνίας (λες και έχει αλλάξει πολύ σήμερα).

Τώρα που το σκέφτομαι, έχω ένα βιβλίο μπροστά μου που ψήθηκα να αρχίσω. Αν δεν έχω ξεχάσει να διαβάζω λογοτεχνία από την τόση πόρωση....
To αγαπημενο μου βιβλιο ειναι το Inheritance του Κριστοφερ Παολινι (Εραγκον, Πρωτοτοκος, Μπρισινγρκ κ.α.) το οποιο κυκλοφορησε προσφατα.
i am shited για το βρισιμο που θα φαω, αλλα μισω ολα τα βιβλια εκτος απο εξωφρενικη βιβλιοθηκη και ΚΟΜΙΚΣ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΩ!!Heart
^
Η εξωφρενική βιβλιοθήκη δεν είναι και τρομερή αλλά τα Κόμικς... κορυφαία. Αν και ποια δεν παίρνω συχνά ακόμα μ' αρέσουν (κυρίως του Disney, Λούκυ Λουκ, Αστερίξ). Κάποια πράματα είναι απλώς ωραία.
εμενα το αγαπημενο μου βιβλιο ειναι το << Ο Μεγαλος Περιπατος του Πετρου>> της Αλκης Ζεη!
[Image: 0003461_195.jpeg]
Τωρα.....εχω πολλα δεν θυμαμαι. Εχω αρκετο καιρο να διαβασω βιβλιο. Να μερικα που θυμαμαι.

Ολοκληρη η σειρα Narnia ειναι πολυ ωρεα (ολη στα αγγλικα , τα πρωτα βιβλια χωρις τροποποιεισεις Smile Εχει διαφορα. Πιστεψτε με)

Πως να εκπαιδευσεις τον δρακο σου.

Τα 39 Στοιχεια (ολη η σειρα αν και εχω διαβασει μονο μεχρι το 6ο)

Και το "Μαγικη εικονα" Ωρεο ειναι , και ολη η σειρα του μικρου Νικολα (ολα τα βιβλια εκτος απο το μεγαλο κοκκινο που δεν το εχω διαβασει ακομα) και το "Danny the champion of the world" αν και λιγο παλιο και αρκετα παλια το ειχα διαβασει και.....και.....και....

Πολλα ωρεα ειναι. Σχεδον ολα δλδ. Smile Αλλα Τα 3 πρωτα που εγραψα ξεχωριστα ειναι κορυφεα.
Eγω απο κομικς εχω γυρω στα 1000(!), και εχω και βιβλιοθηκη κομιξ και τους βιους και πολιτεια κ.λ.π.! Απο 5 χρονων διαβαζα και ακομα συνεχιζω!(μικυ μαους,αλμανακο,ντοναλντ κ.λ.π)
Α ναι. Ξεχασα την τελευτεα μαυρη γατα και τους 5 φιλους. Και αυτα κορυφεα. Smile
Αυτην την περιοδο διαβαζω τα βιβλια με τον Percy Jackson. Ειναι τελεια. Επειδη διαβασα το πρωτο βιβλιο, εχω να πω οτι στην ταινια αλλαξαν πολλα πραγματα.

αλλα βιβλια που εχω διαβασει ειναι ο Harry Potter, το Μια σειρα απο ατυχη γεγονοτα και τα Χρονικα της Ναρνια
(02-02-2013 10:14 AM)Blue Cross Wrote: [ -> ]αλλα βιβλια που εχω διαβασει ειναι ο Harry Potter, το Μια σειρα απο ατυχη γεγονοτα και τα Χρονικα της Ναρνια

Η Σειρά Από Ατυχή Γεγονότα είναι αρκετά καλή αλλά έχει πάρα πολλές αναφορές κυρίως από λογοτεχνία και ποίηση παλαιότερων εποχών και αυτά είτε χάνονται στην μετάφραση είτε δεν τα καταλαβαίνει κανείς εύκολα. Είναι ωραίο πάντως πως χρησιμοποιεί διάφορες πιο ασυνήθιστες εκφράσεις και η ατμόσφαιρα που δημιουργεί. Ειδικά μετά το 7ο βιβλίο νομίζω, η αίσθηση μιας γενικής περιπλάνησης/φυγής γίνεται πιο έντονη και η εξέλιξη των γεγονότων πιο ενδιαφέρουσα. Και το τελευταίο βιβλίο είναι ικανοποιητικό.
Pages: 1 2 3
Reference URL's