Legendary Pokémon

Full Version: Διαγωνισμοι στην Hoenn και στην Sinnoh.
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
Εγω εχω μονο κονκαρδες σην Emerald στο Delcatty μου!αν θυμαμαι καλα εχω 12!Μετα βαριομουν και τα παρατησα
εγω ακομη προσπαθω να παρω τις τελευταιες κονκαρδες αλλα για να τις κερδισεις κερδισεις ειναι ΠΟΛΥ δυσκολο!Και τι δεν του εχω δωσει του ποκεμον μου και παλι χάνω!τυχη 0
Έκανα edit το πρώτο post και αλλαξα τον τίτλο του thread.Τώρα θα μιλάμε ΚΑΙ για τους διαγωνισμούς στην περιοχή Sinnoh.
με διαγονισμους και βραβια ειχα ασχολιθει αρκετα μπορω να πω αφου πρωτα γεμισα το μουσειο της emerald shaphire και μετα εκανα πρωτο 100 lvl.το ρεκορ μου νομιζω πως ειναι το shiny rapidash οπου μεχρι στιγμης ειναι στα 29 ribbons!!!ολα τα beatuty φυσικα και normal+super rank στα αλλα cute smart...ribbon απο μουσειο emerald και αλλα.μετα το Milotic παλι ολα τα ribbons beauty και του μουσειου shapire με 22 ribbons.αυτα με τα περισσοτερα ribbons τωρα δουλευω την rao lopunny για cute.απο ποκεμπλοκ δεν θυμαμε και απο ποφιν τωρα αρχιζω να θυμαμε ξανα!Big Grin Heart
εγω για να πω την αληθεια, εχω βαρεθει τους διαγωνισμους ποκεμον, γιατι ασχολουμαι τωρα με competitive battling, οπως ολοι οι αλλοι.
εγω βαρεθει τα competite battling και ασχολοyμε με training kαι contest Big Grin hehe
Βασικά και τα δύο είναι ωραία αλλά το κακό είναι ότι για να κάνεις και τα δύο σε ένα Pokemon είναι δύσκολο καθώς σπάνια θα βρείς καλή κίνηση που σε βοηθάει στις μάχες να έχει καλό rating.
Τώρα θα μου πείτε ότι στην νέα γενιά δεν υπάρχουν μόνο οι κινήσεις αλλά το ντύσιμο και ο χόρος όμως και πάλι αν δεν τα πας καλά στην φάση με την επείδηξη κινήσεων οι άλλοι θα σε περάσουν εύκολα.
Βέβαια οι ποιό πολλοί δεν πολύασχολούνται με contests(και γώ μαζί) γιατί εντάξ ωραία η διαδικασία λίγο βαρετή βέβαια αλλά δεν κερδίζεις και τίποτα...μόνο το πολύ πολλύ κάνα ribbon και αν.
ειναι πιο κοριτσιστικο αστο αστο
Egw sthn Emerald exw kapoia pokemon including my ev trained modest Charizard pou exoun parei ola ta Ribbons sto Hoenn.Akoma kai ta 2(an 8umamai kala) pou pairneis otan kaneis polles nikes sthn Battle Tower kai kerdizeis tis 2 aspides.Meta apo 780 wres paixnidiou ekana thn karta mou xrush.Twra se shinnoh den poluasxoloumai akoma...
Kanw Ev trains gia wi-fi maxes.
Ρε παιδια αν κερδισεις σε ενα Master Rank διαγωνισμο στη Diamond και στην Pearl ανεβαινει η trainer card σου για ενα αστερακι...δεν ειναι και τιποτα αυτο! Toungue
Οι contests ειναι ενα σχετικα παραμελημενο κομματι στις καινουριες κασσετες και η προκληση πιστευω πως εχει κατεβει σε συγκριση με τις παλιες.
Το οτι ειναι παραμελημενοι οι διαγωνισμοι φαινεται και απο τις κινησεις που πλεον δεν κανουν combo αλλα ειναι κυριως ασχετες μεταξυ τους,ενω η τυχη εχει σημαντικο ρολο πλεον...

Νομιζω πως θα'πρεπε ν'αφησουν ανεγγιχτο το συστημα των διαγωνισμων οσων αφορα το θεμα κινησεων απο τισ R/S/E και να ηταν και λιγο πιο δυσκολο,π.χ. οχι μονο να περασεις ενα Master Rank αλλα και τους 5.Το παιχνιδι θα ειχε περισσοτερη διαρκεια ετσι...
ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΤΟΡΤΕΡΑ ΕΧΕΙ 23 ΚΟΝΚΑΡΔΕΣ
(09-07-2009 04:45 PM)Adk Wrote: [ -> ]...φαινεται και απο τις κινησεις που πλεον δεν κανουν combo αλλα ειναι κυριως ασχετες μεταξυ τους,ενω η τυχη εχει σημαντικο ρολο πλεον...

Combo;Τι εννοείς;Εννοείς κάτι σαν το Scary Face+Crunch;

[Το Crunch παίρνει 2 έξτρα πόντους αν παίξεις στο τέλος του γύρου και το Scary Face σου εξασφαλίζει το ότι στον επόμενο γύρο παίζεις στο τέλος]
εχω σε πολλα ποκεμον ribbons αν και ακομα δεν εχω καταφερει να κερδισω ενα master rank και οποτε παω η Fantina με γ.....εεεννοω σκιζει
xaxaxa sas efaga tis exo oles me to mew mou Toungue
(08-01-2010 08:41 PM)Spyros Wrote: [ -> ]Combo;Τι εννοείς;Εννοείς κάτι σαν το Scary Face+Crunch;

[Το Crunch παίρνει 2 έξτρα πόντους αν παίξεις στο τέλος του γύρου και το Scary Face σου εξασφαλίζει το ότι στον επόμενο γύρο παίζεις στο τέλος]

Δεν ξέρω αν είχες "ψαχτεί" καθόλου με τα contests στο Hoenn, εκεί υπήρχαν συνδυασμοί κινήσεων που έκαναν combo, δηλαδή η δεύτερη κίνηση έδινε τις διπλάσιες καρδιές/αστεράκια/δενθυμάμαιτιείχε από το κανονικό. Π.χ. Fire Punch και Ice Punch έδιναν από 4, αν τα έκανες διαδοχικά όμως, το 2ο έδινε 8. Και φυσικά το uber Shuppet που στον 4ο γύρο έκανες Curse που δίνει 3 και σε αφήνει να παίξεις τελευταίος μετά και στον 5ο γύρο, bam!, Destiny Bond, 8 κανονικά, επί 2 από το combo = 16 σύνολο, σίγουρη νίκη.

Concluding, Hoenn contests > Sinnoh contests.
Pages: 1 2 3
Reference URL's