Legendary Pokémon

Full Version: Διαγωνισμοι στην Hoenn και στην Sinnoh.
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
Όντως,δεν είχα ασχοληθεί με το θέμα.Ευχαριστώ για την πληροφορία πάντως.
υστερα απο τοσο καιρο αποφασισα να γινω Ultra με οβερ9000 αστερια στην Pearl. Επομενος στοχος λοιπον για το τριτο ειναι οι διαγωνισμοι , καμια συμβουλη θα ταν πολυ χρησιμοι αλανια ^^
Εγώ στην Pokemon Emerald Version έχω 4ης κορδέλες στον Crovyle και στην Pokemon Platinum Version 6 κορδέλες στον Empoleon.Τότε οι Διαγωνισμοί πιό πολύ μου άρεσαν άλλα με τον καιρό το βαρέθεικα.
Εγω εχω ενα χρυσο mewtwo στη emerald με Master rank Smartnes , hyper rank coolnes , super rank toughnes , normal rank cutenes kai normal rank beauty.Ειχα νικισει και καποια Contest στην Sinnoh με το idio mewtwo αλλα δεν θυμαμαι ποια........Γενικα δεν ασχολουμαι πολυ με αυτα.Του εγω βαλει και Effort ribon , Footsep ribon εκεινα ολα που στα βαζει μια σε εκεινη την πολη με τον βραχο που μιαζει με snorlax αν πας και την μιλισεις καθε μερα και εκεινα τα 3 πανακροιβα απο το batle zone.
Στην Emerald έχω έναν Latios που έχει πάρει όλες τις κορδέλες των διαγωνισμών. Η όλη φάση έχει αρκετό ενδιαφέρον αν καταλάβεις τι παίζει.
Πέρα από σωστή προετοιμασία, θέλει και διορατικότητα και φυσικά τύχη.

Στην Pearl έχω επίσης πάρει όλες τις κορδέλες, αλλά με διαφορετικά pokemon.
Sthn Emerald exw ena Smeargle me oles tis kordeles.Einai aplo: Toughness: Lairon Lv40 moves
Coolness: Swellow
Smartness: Gardevoir
Cuteness: Barboach
Beauty: Pokemon with combo moves (Charizard w/ Sunny Day & Flamethrower /Swampert w/ Surf,Thunder or Rain Dance, etc.)

Sthn Diamond exw ena Darkrai me 90 ribbon. Mallon kapoios tha mou to eixe antallaksei to 2008. I know it's not legit.
Genika, ta Hoenn Contests htan poly kalyteroi.
Pages: 1 2 3
Reference URL's