Legendary Pokémon

Full Version: Οι αγαπημενοι ηρωες
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
Εμενα ειναι τα δυο αδερφια τον Fantastic4 η Sue ή The invisible woman και ο John o αδερφος της ή The human Torch και μου αρεσει γιατι πεταει και ριχνει φλογες και η Sue μου αρεσει οχι για την δυναμη αλλα για να μπορουσα να γινομε αωρατος και να μην εβλεπε ο κοσμος την φατσα μου
εμενα μ αρεσει ο spiderman
εμενα spiderman kai x-men!!!οι καλυτερες ταινιες!!!!Big Grin
Θα μπορουσες να βαλεις τιτλο thread "Οι αγαπημενοι ηρωες" γενικοτερα, οχι μονο Marvel... Smile

Anyway, απο Marvel heroes, μου αρεσουν παρα πολυ ο Johnny Storm των F4, η Jean Grey και ο Cyclops απο τους Χ-Men καθως και ο Daredevil..
σωστος και αυτος μου αρεσει πολυ και θα το διορθοσω
'Νταξ, καλή η Marvel, αλλά δεν τρελαίνομαι ιδιαίτερα για τους ήρωές της. Περισσότερο ίσως να μου αρέσει ο Cyclops, καθώς τον έχω καθηγητή στο σχολείο, φέτος μου κάνει ιστορία. Όποιος θέλει info, να ΜΗΝ ζητήσει εδώ.
χαχαχαχαχα γιατι τοσο χαλιας ειναι;Big Grin

Υ.Γ.πριν λιγο αλλαξα το ονομα του θρεντ και που θα ζοιτησουμε πληροφοριες;Toungue
αν το παμε ετσι να προσθεσω ακομα τον Bob sponge.....χαχαχαχα καλο......Big GrinBig GrinBig GrinToungue

πολυ γελιο...χαχαχαχαχα.....Smile
Εμένα οι αγαπημένοι μου ήρωες από την Marvel είναι φυσικά ο Spiderman, ο Venom, ο Carnage(είναι τέλειος) ο Wolverine, ο IronMan και πολλοί άλλοι. Όμως η τρίτη ταινία Spiderman με τον Venom δεν ήταν καλή στο τέλος. Ο λόγος; Ο Venom είναι αδύνατον να πεθάνει από βόμβα ή ό,τι ήταν!
συμφωνο και φανταζεστε οτι θα μπορουσε να εχει πιο καλο τελος ας πουμε ο Venom να ειχε αυτοκτονησει για τα ματια της Μαιρη τζεην χαχαχαχαχα τι ειπα παλι.....lοl
εμένα πάλι μου αρέσει πολύ ο spiderman -παρόλο που είμαι κορίτσι- και ο batman.A! και ο DAREDEVIL4EVER
Αγαπημένος ήρωας.Μμμμ, θα πω Wolverine..
Απο Marvel δεν τρελαινομαι ιδιαιτερα, αλλα μου αρεσουν ο Magneto, η Storme και ο Ιron Man.
Απο DC εχω αρκετους ηρωες που μου αρεσουν, αλλα ειδικοτερα ο Green Laturn, o Batman και καποιοι αλλοι ακυροι που δεν τους θυμαμαι τωρα. (Οι TeenTitans μετρανε?)
Εμενα μ'αρεσει ο wolverine, green lanturn ( η οπως αλλιως γραφεται ) και Johny Storm
συμφωνο για τον Johny storm και Celesi μετρανε ολοι οι ηρωες
Pages: 1 2 3
Reference URL's