14-12-2008, 01:05 PM
14-12-2008, 01:26 PM
(14-12-2008 12:55 PM)Bills Wrote: [ -> ]Johan: Εγώ φταίω, εσείς με βάλατε να μαγειρέψω σας είχα πει πως δεν το έχω ξανακάνει αυτό, μόνο τοστ ξέρω να φτιάχνω και αυτά αν δεν ξεχάσω να τα βγάλω από την τοστιέρα!
ε, για στάκα ξέρω να φτιάχνω και μακαράνια και ρύζι! αντε τώρα!
14-12-2008, 01:28 PM
a ok se pare3igisa ree
14-12-2008, 01:32 PM
kala fovero sinexise etsi
02-01-2009, 07:17 PM
Μέρος 8
Αφού λοιπόν βρήκαν τουαλέτα, πήγαν στο τραπέζι όπου έφαγαν εν τάχη γιατί έπρεπε να πάνε Πελοπόννησο. Είχαν ακούσει ότι γίνονταν επεισόδια με διάφορα Πόκεμον, εξάλλου πολλοί ήθελαν να δουν και αυτήν την περιφέρεια της Ελλάδας. Έφυγαν βιαστικά και κρυφά από τους άλλους πριν νυχτώσει. Το ταξίδι ήταν μεγάλο. Οι δυσκολίες που θα αντιμετώπιζαν ήταν πολλές. Ήταν χειμώνας και η ατμόσφαιρα ήταν παγερή.
Ιάκωβος: Φτου!!! Τέλειωσε το νερό, τα χέρια μου έχουν κοκαλώσει και νομίζω πως έχουμε χαθεί μέσα στο δάσος!
Βασίλης: Πρέπει να βρούμε κάποιο μέρος να μείνουμε πριν νυχτώσει, δεν έχουμε πολύ χρόνο!
Johan: Λέω να χωριστούμε!
Βασίλης2: Ναι αλλά μετά πως και που θα βρεθούμε;;
Χρήστος: Κάτσε, δεν έχουμε αλλάξει τηλέφωνα; Εξάλλου μπορούμε να πάμε σε ομάδες των δύο.
Dragar: Αρκετά καλή ιδέα, από το τίποτα.
Δήμητρα: Ακούγεται καλό, ας το δοκιμάσουμε.
ShinyVaporeon: Οκ τότε ας κάνουμε ομάδες.
Οπότε…
1. Βασίλης-Βασίλης2
2. Johan-Ιάκωβος
3. Χρήστος-Dragar
4. ShinyVaporeon-Δήμητρα
Και ξεκίνησε το ψάξιμο κάποιου ξέφωτου ή πηγής ή τέσπα κάποιο μέρος κατάλληλο για να κατασκηνώσουν. Είχαν συνεννοηθεί να συναντηθούν σε 1 ώρα στο ίδιο μέρος.
Ο Βασίλης και ο Βασίλης2 βρέθηκαν αντιμέτωποι με μια μικρή αγέλη Poochyena.
Βασίλης: Torchick χρησιμοποίησε σπίθες!
Βασίλης2: Chimchar και εσύ!
Τα αγρία πόκεμον δεν μπόρεσαν να αποφύγουν την επίθεση και έχασαν την ενέργεια τους.
Αυτό όμως συνέβη και με τα υπόλοιπα παιδιά, τα οποία στάθηκαν πιο άτυχα γιατί τα πόκεμον ήταν πιο δυνατά. Μετά από λίγο συναντήθηκαν ξανά σε ένα πολύ όμορφο μέρος. Το είχαν βρει τα κορίτσια και είχαν στήσει κι όλας τις σκηνές και το μόνο που έλειπε ήταν η «φορητή κουζίνα». Την επόμενη μέρα τα Tailow είχαν περικυκλώσει το ξέφωτο έτοιμα να αρπάξουν κάθε τρόφιμο.
Βασίλης: Πωωωω, έλεος μάχη με τη τσίμπλα στο μάτι!
Dragar: Πωωω, Γ..ώ τον σταυρό σας γιάουν!
Ξύπνησαν και οι υπόλοιποι και η μάχη ξεκίνησε.
Torchick σπίθες!
Chimchar κι εσύ
Και οι άλλοι επιτέθηκαν. Πολλά από τα αντίπαλα πόκεμον έπεσαν αναίσθητα και λίγα την κοπάνησαν με ελαφρά φτερουγισματάκια! Όμως μετά την μάχη κάθε πόκεμον εκτός από τα Eevee τυλίχτηκε με μια λάμψη. Εξελίσσονταν! Ήταν πολύ πιο δυνατά τώρα. Οι ήρωες εντυπωσιάστηκαν και θαύμασαν τα νέα τους πόκεμον.
Καθώς προχωρούσαν βρήκαν ένα ποτάμι και αποφάσισαν να βουτήξουν μιας και ο καιρός ήταν πολύ καλός. Πήγαν γρήγορα και φόρεσαν τα μαγιό τους και βούτηξαν. Ο Χρήστος από τη βιασύνη του δεν πρόσεξε μια πέτρα και έπεσε πάνω της με αποτέλεσμα που τον κατέπληξε. Η πέτρα είχε σπάσε στα δύο. Αργότερα κατάλαβε πως είχε πέσει πάνω σε μια Water Stone!! Φώναξε αμέσως τους άλλους και πρώτα πρώτα τα κορίτσια που ήταν οι μόνες που δεν είχαν εξελίξει τα πόκεμον τους και χρειάζονταν μια τέτοια πέτρα για να το κάνουν. Κατέπληκτα πλησίασαν και είδαν την πέτρα. Γρήγορα έβγαλαν τα Eevee τους και τα εξέλιξαν. Αργότερα καθώς το Snorunt του Johan έσκαβε το τύλιξε μια λάμψη, είχε βρει μια Dawn Stone!! O Johan έπαθε την πλάκα του, δεν πίστευε στα μάτια του!! Παραλίγο όμως όταν σήκωσε την πέτρα να του πέσει και να γίνει θρύψαλα!Πέρασαν την υπόλοιπη μέρα παίζοντας με τα νέο τους αποκτήματα. Όμως το επόμενο πρωί τους περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη. Κεραυνοί τράνταζαν το βουνό. Είχε έρθει η ώρα να αντιμετωπίσουν τον πρώτο μεγάλο αντίπαλο τους…
Βασίλης: Φτου, κεραυνοί και βροντές στου βουνού την κορυφή
πρώτη φορά συμβαίνει αυτό στη δικιά μου την ζωή
ποτέ δεν τραντάχτηκε το βουνό
από του θεού τα χέρια στον κόσμο αυτό
όμως τώρα τα πράγματα άλλαξαν
κι αυτό γίνεται λογικό
καταστρέφεται σιγα σιγά η γη και χρειάζεται έναν ήρωα να την σώσει από την καταστροφή!!!
…
Αφού λοιπόν βρήκαν τουαλέτα, πήγαν στο τραπέζι όπου έφαγαν εν τάχη γιατί έπρεπε να πάνε Πελοπόννησο. Είχαν ακούσει ότι γίνονταν επεισόδια με διάφορα Πόκεμον, εξάλλου πολλοί ήθελαν να δουν και αυτήν την περιφέρεια της Ελλάδας. Έφυγαν βιαστικά και κρυφά από τους άλλους πριν νυχτώσει. Το ταξίδι ήταν μεγάλο. Οι δυσκολίες που θα αντιμετώπιζαν ήταν πολλές. Ήταν χειμώνας και η ατμόσφαιρα ήταν παγερή.
Ιάκωβος: Φτου!!! Τέλειωσε το νερό, τα χέρια μου έχουν κοκαλώσει και νομίζω πως έχουμε χαθεί μέσα στο δάσος!
Βασίλης: Πρέπει να βρούμε κάποιο μέρος να μείνουμε πριν νυχτώσει, δεν έχουμε πολύ χρόνο!
Johan: Λέω να χωριστούμε!
Βασίλης2: Ναι αλλά μετά πως και που θα βρεθούμε;;
Χρήστος: Κάτσε, δεν έχουμε αλλάξει τηλέφωνα; Εξάλλου μπορούμε να πάμε σε ομάδες των δύο.
Dragar: Αρκετά καλή ιδέα, από το τίποτα.
Δήμητρα: Ακούγεται καλό, ας το δοκιμάσουμε.
ShinyVaporeon: Οκ τότε ας κάνουμε ομάδες.
Οπότε…
1. Βασίλης-Βασίλης2
2. Johan-Ιάκωβος
3. Χρήστος-Dragar
4. ShinyVaporeon-Δήμητρα
Και ξεκίνησε το ψάξιμο κάποιου ξέφωτου ή πηγής ή τέσπα κάποιο μέρος κατάλληλο για να κατασκηνώσουν. Είχαν συνεννοηθεί να συναντηθούν σε 1 ώρα στο ίδιο μέρος.
Ο Βασίλης και ο Βασίλης2 βρέθηκαν αντιμέτωποι με μια μικρή αγέλη Poochyena.
Βασίλης: Torchick χρησιμοποίησε σπίθες!
Βασίλης2: Chimchar και εσύ!
Τα αγρία πόκεμον δεν μπόρεσαν να αποφύγουν την επίθεση και έχασαν την ενέργεια τους.
Αυτό όμως συνέβη και με τα υπόλοιπα παιδιά, τα οποία στάθηκαν πιο άτυχα γιατί τα πόκεμον ήταν πιο δυνατά. Μετά από λίγο συναντήθηκαν ξανά σε ένα πολύ όμορφο μέρος. Το είχαν βρει τα κορίτσια και είχαν στήσει κι όλας τις σκηνές και το μόνο που έλειπε ήταν η «φορητή κουζίνα». Την επόμενη μέρα τα Tailow είχαν περικυκλώσει το ξέφωτο έτοιμα να αρπάξουν κάθε τρόφιμο.
Βασίλης: Πωωωω, έλεος μάχη με τη τσίμπλα στο μάτι!
Dragar: Πωωω, Γ..ώ τον σταυρό σας γιάουν!
Ξύπνησαν και οι υπόλοιποι και η μάχη ξεκίνησε.
Torchick σπίθες!
Chimchar κι εσύ
Και οι άλλοι επιτέθηκαν. Πολλά από τα αντίπαλα πόκεμον έπεσαν αναίσθητα και λίγα την κοπάνησαν με ελαφρά φτερουγισματάκια! Όμως μετά την μάχη κάθε πόκεμον εκτός από τα Eevee τυλίχτηκε με μια λάμψη. Εξελίσσονταν! Ήταν πολύ πιο δυνατά τώρα. Οι ήρωες εντυπωσιάστηκαν και θαύμασαν τα νέα τους πόκεμον.
Καθώς προχωρούσαν βρήκαν ένα ποτάμι και αποφάσισαν να βουτήξουν μιας και ο καιρός ήταν πολύ καλός. Πήγαν γρήγορα και φόρεσαν τα μαγιό τους και βούτηξαν. Ο Χρήστος από τη βιασύνη του δεν πρόσεξε μια πέτρα και έπεσε πάνω της με αποτέλεσμα που τον κατέπληξε. Η πέτρα είχε σπάσε στα δύο. Αργότερα κατάλαβε πως είχε πέσει πάνω σε μια Water Stone!! Φώναξε αμέσως τους άλλους και πρώτα πρώτα τα κορίτσια που ήταν οι μόνες που δεν είχαν εξελίξει τα πόκεμον τους και χρειάζονταν μια τέτοια πέτρα για να το κάνουν. Κατέπληκτα πλησίασαν και είδαν την πέτρα. Γρήγορα έβγαλαν τα Eevee τους και τα εξέλιξαν. Αργότερα καθώς το Snorunt του Johan έσκαβε το τύλιξε μια λάμψη, είχε βρει μια Dawn Stone!! O Johan έπαθε την πλάκα του, δεν πίστευε στα μάτια του!! Παραλίγο όμως όταν σήκωσε την πέτρα να του πέσει και να γίνει θρύψαλα!Πέρασαν την υπόλοιπη μέρα παίζοντας με τα νέο τους αποκτήματα. Όμως το επόμενο πρωί τους περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη. Κεραυνοί τράνταζαν το βουνό. Είχε έρθει η ώρα να αντιμετωπίσουν τον πρώτο μεγάλο αντίπαλο τους…
Βασίλης: Φτου, κεραυνοί και βροντές στου βουνού την κορυφή
πρώτη φορά συμβαίνει αυτό στη δικιά μου την ζωή
ποτέ δεν τραντάχτηκε το βουνό
από του θεού τα χέρια στον κόσμο αυτό
όμως τώρα τα πράγματα άλλαξαν
κι αυτό γίνεται λογικό
καταστρέφεται σιγα σιγά η γη και χρειάζεται έναν ήρωα να την σώσει από την καταστροφή!!!
…
02-01-2009, 07:25 PM
ωραίο τελείωμα!
02-01-2009, 07:27 PM
Ναι τώρα το δημιουργησα
επίσης έκανα ένα μικρό έντιτ γτ το σνόραντ γ ν γίνει φρόσλας θέλει ντόν στόουν
επίσης έκανα ένα μικρό έντιτ γτ το σνόραντ γ ν γίνει φρόσλας θέλει ντόν στόουν
02-01-2009, 10:45 PM
kala apla fovero dld an t evgazes s vivlio aneta tha t diavza
BESTSELLER
BESTSELLER
03-01-2009, 01:41 AM
Ω!!! Εξαιρετικό! Αν μπορείς βάλε με με ένα Τσάριζαρντ......
03-01-2009, 07:27 PM
Μέρος 9
Οι κεραυνοί ανάγκασαν τους φίλους μας να προσπαθήσουν να ξεφύγουν από το βουνό. Όμως λίγο πιο κάτω άκουσαν φωνές. Έβγαλαν αμέσως τα σπαθιά τους και φώναξαν τα πόκεμον τους
Βασίλης: Επίθεση Combusken!
Βασίλης2: Βγες έξω Monferno!
Χρήστος: Πάνω τους Grotle!
Dragar: Γ… τους τη μάνα Prinplup!
Δήμητρα: Επίθεση Vaporeon!
ShinyVaporeon: Κι εσύ Vaporeon!
Johan: Κοπάνα τους Froslass!
Ιάκωβος: Επίθεση Murshtomp!
Τα πόκεμον ήταν ανήσυχα, ήξεραν ότι βρίσκονταν σε μεγάλο κίνδυνο, γι’ αυτό ξεκίνησαν και έτρεχαν με φόρα προς τα κάτω αναγκάζοντας έτσι τους εκπαιδευτές να τα ακολουθήσουν. Φοβισμένοι κατέβαιναν την πλαγιά μέχρι που ξανάκουσαν φωνές
ΒΟΗΘΕΙΑ, ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑ!!
Έτρεξαν μαζί με τα πόκεμον γρήγορα κατά εκεί. Η τύχη δεν ήταν με το μέρος τους καθώς οι φυλλωσιές ήταν πολύ πυκνές. Τελικά κατάφεραν να φτάσουν στο μέρος απ’ όπου ακούγονταν οι φωνές. Εκεί βρήκαν 2 παιδιά με τα πόκεμον τους. Το ένα ήταν ξαπλωμένο κάτω και φαινόταν βαριά τραυματισμένο.
Χρήστος: Γεια σας ακούσαμε …
Βασίλης: …τις φωνές σας και…
Βασίλης2: …ήρθαμε όσο πιο γρήγορα μπορούσαμε γιατί....
Δήμητρα: …ακούσαμε ότι χρειάζεστε…
ShinyVaporeon: …βοήθεια.
Dragar: Λοιπόν καταρχάς πώς σας λένε;
Ιάκωβος: Και έπειτα τι πρόβλημα υπάρχει;
Johan: Ναι εκτός από τους κεραυνούς.
Παιδί1: Σας ευχαριστούμε που ήρθατε, εμένα με λένε Πάνο. Το δικό μου πόκεμον είναι ένα Metapod, αλλά το πρόβλημα θα σας το πει ο άλλος.
Παιδί2: Χάρηκα και ευχαριστώ που ήρθατε, λέγομαι Dark και έχω ένα Charmeleon, το οποίο χτυπήθηκε ελαφρά από έναν από αυτούς τους κεραυνούς. Μήπως έχετε κάποιο Potion ή Paralyze Heal;
Χρήστος: Χάρηκα, πρέπει να έχω κάτι στην τσάντα μου, μισό λεπτό να δω.
Έψαχνε λίγη ώρα στην τσάντα του ο Χρήστος βγάζοντας ό, τι δεν χρειάζονταν για να μην μπερδεύεται, με αποτέλεσμα να γεμίσει με σαβούρα ο καταυλισμός των παιδιών. Τελικά βρήκε ένα Full Restore πολύ καλύτερο από οποιοδήποτε Potion.
Dark: Ευχαριστώ πολύ φίλε με σώζεις!
Κι έτσι το Charmeleon ξαναβρήκε τις αισθήσεις του και ξανασηκώθηκε κραυγάζοντας.
Βασίλης: Επέτρεψε μας να συστηθούμε, λέγομαι Βασίλης και είμαι από την Καβάλα.
Βασίλης2: Λέγομαι επίσης Βασίλης, εγώ και ο Βασίλης είμαστε ξαδέρφια και μένω Θες/νίκη.
Ιάκωβος: Είμαι ο Ιάκωβος και μένω στην Ξάνθη.
Χρήστος: Με λένε Χρήστο και είμαι από την Αθήνα.
Dragar: Είμαι ο Σταύρος και μένω Θες/νίκη.
Johan: Είμαι ο Johan.
Δήμητρα: Λέγομαι Δήμητρα και μένω στην Αττική.
ShinyVaporeon: Γεια με λένε ShinyVaporeon.
Αφού λοιπόν γνωρίστηκαν αποφάσισαν να κατέβουν από το βουνό. Όμως ξαφνικά εμφανίστηκε ο ζητιάνος.
Ζητιάνος: Η μοίρα σας λέει ότι πρέπει να ανέβετε στο βουνό, είστε οι εκλεκτοί, τώρα που συναντηθήκατε θα πρέπει να κάνετε το καλό να κυριαρχήσει ξανά και η πρώτη σας αποστολή είναι το βουνό του Κεραυνού δηλαδή αυτό εδώ.
Και εξαφανίστηκε αμέσως. Τα παιδιά έκπληκτα αποφάσισαν να ανέβουν εξάλλου δεν είχαν άλλη επιλογή. Στην κορυφή τους περίμενε ένας μεγάλος κίνδυνος, δεν είχαν αντιμετωπίσει ποτέ κάτι τέτοιο και το χειρότερο δεν ήξεραν τι είναι και πως θα το αντιμετωπίσουν!
Βασίλης:
Οι κεραυνοί ανάγκασαν τους φίλους μας να προσπαθήσουν να ξεφύγουν από το βουνό. Όμως λίγο πιο κάτω άκουσαν φωνές. Έβγαλαν αμέσως τα σπαθιά τους και φώναξαν τα πόκεμον τους
Βασίλης: Επίθεση Combusken!
Βασίλης2: Βγες έξω Monferno!
Χρήστος: Πάνω τους Grotle!
Dragar: Γ… τους τη μάνα Prinplup!
Δήμητρα: Επίθεση Vaporeon!
ShinyVaporeon: Κι εσύ Vaporeon!
Johan: Κοπάνα τους Froslass!
Ιάκωβος: Επίθεση Murshtomp!
Τα πόκεμον ήταν ανήσυχα, ήξεραν ότι βρίσκονταν σε μεγάλο κίνδυνο, γι’ αυτό ξεκίνησαν και έτρεχαν με φόρα προς τα κάτω αναγκάζοντας έτσι τους εκπαιδευτές να τα ακολουθήσουν. Φοβισμένοι κατέβαιναν την πλαγιά μέχρι που ξανάκουσαν φωνές
ΒΟΗΘΕΙΑ, ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑ!!
Έτρεξαν μαζί με τα πόκεμον γρήγορα κατά εκεί. Η τύχη δεν ήταν με το μέρος τους καθώς οι φυλλωσιές ήταν πολύ πυκνές. Τελικά κατάφεραν να φτάσουν στο μέρος απ’ όπου ακούγονταν οι φωνές. Εκεί βρήκαν 2 παιδιά με τα πόκεμον τους. Το ένα ήταν ξαπλωμένο κάτω και φαινόταν βαριά τραυματισμένο.
Χρήστος: Γεια σας ακούσαμε …
Βασίλης: …τις φωνές σας και…
Βασίλης2: …ήρθαμε όσο πιο γρήγορα μπορούσαμε γιατί....
Δήμητρα: …ακούσαμε ότι χρειάζεστε…
ShinyVaporeon: …βοήθεια.
Dragar: Λοιπόν καταρχάς πώς σας λένε;
Ιάκωβος: Και έπειτα τι πρόβλημα υπάρχει;
Johan: Ναι εκτός από τους κεραυνούς.
Παιδί1: Σας ευχαριστούμε που ήρθατε, εμένα με λένε Πάνο. Το δικό μου πόκεμον είναι ένα Metapod, αλλά το πρόβλημα θα σας το πει ο άλλος.
Παιδί2: Χάρηκα και ευχαριστώ που ήρθατε, λέγομαι Dark και έχω ένα Charmeleon, το οποίο χτυπήθηκε ελαφρά από έναν από αυτούς τους κεραυνούς. Μήπως έχετε κάποιο Potion ή Paralyze Heal;
Χρήστος: Χάρηκα, πρέπει να έχω κάτι στην τσάντα μου, μισό λεπτό να δω.
Έψαχνε λίγη ώρα στην τσάντα του ο Χρήστος βγάζοντας ό, τι δεν χρειάζονταν για να μην μπερδεύεται, με αποτέλεσμα να γεμίσει με σαβούρα ο καταυλισμός των παιδιών. Τελικά βρήκε ένα Full Restore πολύ καλύτερο από οποιοδήποτε Potion.
Dark: Ευχαριστώ πολύ φίλε με σώζεις!
Κι έτσι το Charmeleon ξαναβρήκε τις αισθήσεις του και ξανασηκώθηκε κραυγάζοντας.
Βασίλης: Επέτρεψε μας να συστηθούμε, λέγομαι Βασίλης και είμαι από την Καβάλα.
Βασίλης2: Λέγομαι επίσης Βασίλης, εγώ και ο Βασίλης είμαστε ξαδέρφια και μένω Θες/νίκη.
Ιάκωβος: Είμαι ο Ιάκωβος και μένω στην Ξάνθη.
Χρήστος: Με λένε Χρήστο και είμαι από την Αθήνα.
Dragar: Είμαι ο Σταύρος και μένω Θες/νίκη.
Johan: Είμαι ο Johan.
Δήμητρα: Λέγομαι Δήμητρα και μένω στην Αττική.
ShinyVaporeon: Γεια με λένε ShinyVaporeon.
Αφού λοιπόν γνωρίστηκαν αποφάσισαν να κατέβουν από το βουνό. Όμως ξαφνικά εμφανίστηκε ο ζητιάνος.
Ζητιάνος: Η μοίρα σας λέει ότι πρέπει να ανέβετε στο βουνό, είστε οι εκλεκτοί, τώρα που συναντηθήκατε θα πρέπει να κάνετε το καλό να κυριαρχήσει ξανά και η πρώτη σας αποστολή είναι το βουνό του Κεραυνού δηλαδή αυτό εδώ.
Και εξαφανίστηκε αμέσως. Τα παιδιά έκπληκτα αποφάσισαν να ανέβουν εξάλλου δεν είχαν άλλη επιλογή. Στην κορυφή τους περίμενε ένας μεγάλος κίνδυνος, δεν είχαν αντιμετωπίσει ποτέ κάτι τέτοιο και το χειρότερο δεν ήξεραν τι είναι και πως θα το αντιμετωπίσουν!
Βασίλης:
Πιο πολύ αυτοί την φορά
Ήρθε η ώρα να νικήσουμε αυτά
Να περάσουμε τα εμπόδια τα σκληρά
Για να σώσουμε την γη από την καταστροφή
Από το κακό που τώρα κυριαρχεί
Να καταστρέψουμε αυτόν που το ελέγχει
Και να επαναφέρουμε το καλό στον κόσμο αυτό
Ήρθε η ώρα να νικήσουμε αυτά
Να περάσουμε τα εμπόδια τα σκληρά
Για να σώσουμε την γη από την καταστροφή
Από το κακό που τώρα κυριαρχεί
Να καταστρέψουμε αυτόν που το ελέγχει
Και να επαναφέρουμε το καλό στον κόσμο αυτό
03-01-2009, 09:35 PM
Ευχαριστώ που με έβαλες! (Μένω κι εγώ Αθήνα αν το χρειάζεσαι...; ) ) Αν και το Τσαρμίλιον δε μου αρέσει πολύ θα γίνει ο άρχοντας της φωτιάς!!! Χοχοχοχοχο! Ωραία το παράκανα.....πάλι οκ θένκς που με έβαλες!
03-01-2009, 09:58 PM
Πολυ ωραια η ιστορια σου!Ευχαριστω που με πεταξες μεσα 8D
04-01-2009, 01:13 PM
Πολυ ωραια ιστορια και με εξυπνο χιουμορ Keep Writing!
04-01-2009, 06:25 PM
ok Bill πολύ ωραίο! και μένω στα Χανιά αν θες να το γράψεις...
04-01-2009, 08:12 PM
Πολυ ωραια Bills....συνεχισε την!